10 vanliga misstag som gör att attraktionslagen inte fungerar för dig. 3 kommentarer


 

board-765310_1280Hallå alla Härliga!

Innan vi kör igång med de 10 vanligaste misstagen så vill jag tipsa dig om en suverän möjlighet för dig som vill ta Attraktionslagen till en ny nivå. Du kan för endast 299 kr hoppa på en onlinekurs om Attraktionslagen. Bestäm dig snabbt för sista anmälningsdagen är onsdag den 27 juni 2018. Du kan läsa mer om kursen på Facebook genom att klicka HÄR.

Idag så vill jag skriva om något som jag ser som väldigt angeläget och det är varför attraktionslagen inte verkar fungera. Det är så många som funderar över varför attraktionslagen inte fungerar och jag tänkte i det här inlägget ta upp de 10 vanligaste misstagen som gör så att attraktionslagen inte verkar fungera. Jag skriver verkar därför att det är så att attraktionslagen alltid fungerar, det är bara det att folk inte får det de önskar. Däremot så får de det som de inte önskar och det beror på att de gör något/några av dessa 10 misstag och därför attraherar det istället. Om du gillar det här inlägget så får du gärna dela det vidare som ett tips till dina vänner på Facebook. Då kör vi igång med de 10 vanliga misstagen.

Jag antar att du har studerat lagen om attraktion genom att läsa böcker, titta på filmklipp, lyssnat på webinarer, varit på seminarier, gjort massor med övningar och ändå så lyckas du inte attrahera det du önskar. Du fortsätter få det du inte vill ha och ditt liv förändras inte i större bemärkelse. Då är det troligt att du gör något eller några av följande misstag.

close-up-981319_1920

 

1. Du tar inte makten.

Du sänder ut din önskan och fortsätter sen som vanligt utan att göra någon direkt förändring i ditt liv. Du lämnar över makten för din önskan till en kraft utanför dig själv när det viktigaste faktiskt är din uppgift. Det är din uppgift att ta emot din önskan när den levereras, det är ingen annan som kan göra det. Att ta emot din önskan betyder att du förändrar din attraktionspunkt så att dess vibration matchar det du önskar. Så ta tillbaka makten för den finns inom dig och så gör du din del av jobbet genom att förändra din attraktionspunkt. Det säkraste sättet är att se till att du är glad och lycklig för då matchar din vibrationspunkt dina önskningar.

 

2. Fokus på bristen.

Ett tag efter det att du sänt ut din önskan så börjar du undra när den kommer. Du ser att den inte har kommit ännu och då blir du irriterad och frustrerad och undrar när den ska komma. I det läget har du skiftat din vibrationspunkt till brist på det önskade och du attraherar mer av det du inte vill ha. Ha tålamod och tillit för din önskan kommer när du är redo. Låt attraktionslagen ta hand om när och lita på det. Släpp frågan om när och se istället till att ha kul och njuta här och nu för det gör att din önskan kommer snabbare. 

 

3. Glömmer känslorna.

Många tror att det endast är våra tankar som skapar när det i själva  verket är våra känslor som skapar. Attraktionslagen svarar på den vibration som dina känslor sänder ut. Så även om du tänker på det du önskar men känner irritation så attraherar du inte din önskan utan mer saker som gör dig irriterad. Våra tankar skapar känslor och våra känslor sänder ut en vibration som är skapande. 

 

4. Felaktig användning av affirmationer.

Affirmationer är ett väldigt effektivt verktyg om de används på rätt sätt.  Men vad är då ”rätt” sätt? Rätt sätt är het enkelt när affirmationen skapar en positiv känsla inom dig, en förväntansfull känsla. Om du till exempel har absolut inga pengar och affirmerar: ”Jag är rik” eller ”Jag är en pengamagnet” eller ”Pengar kommer till mig enkelt” etc så känns det inte trovärdigt och du blir istället påmind om den brist på pengar som råder i ditt liv. Om en affirmation inte får dig att må bra så ska du inte använda den för det du vibrerar matchar det du inte önskar och det vill du u inte ha mer av, eller hur? 

Hitta då formuleringar för dina affirmationer som skapar positiva känslor inom dig för då sätter du din attraktionspunkt så att dess vibration matchar din önskan. Du kan till exempel formulera affirmationer där du uppskattar det du redan har för då kommer det ännu mer a sådant som du vill ha och som gör dig glad.

 

5. Att tro att ”positivt tänkande” räcker.

Det räcker inte med att bara tänka positivt utan du måste tro på dina tankar och du måste tänka tankar som skapar positiva känslor inom dig.

 

6. Styrs av yttre omständigheter.

De som läst mycket om attraktionslagen har lärt sig vikten av att vara glad och lycklig för att manifestera sina önskningar men de klarar inte av det eftersom andra människor, yttre omständigheter och situationer får dem på dåligt humör. Så, de låter det som är utanför dem påverka deras humör eller så skyller de på att de inte kan vara lyckliga förrän deras önskan har kommit. På det sättet är deras attraktionspunkt i samma vibration som det oönskade, alltså bristen på det önskade. Ställ dig frågan om den yttre omständigheten är så viktig så att du vill låta den avhålla dig från din önskan. Iaktta det du ser och fråga dig istället: ”Så vad vill jag istället”.

 

7. Försöker ändra andra.

Det går inte att ändra andra människor och det vet de allra flesta om men ändå så beter de sig som om det gick att ändra andra. Men det gör dig bara olycklig och du ger dig in i en kamp som du aldrig kan vinna. Så nästa gång en annan människa gör eller säger något som påverkar dig negativt var då uppmärksam på den negativa känslan och bli medveten om att den skapar ett motstånd mot din önskan. Ställ dig själv samma frågor som i punkt 6.

 

8. Dubbla budskap.

Ett väldigt vanligt förekommande fenomen är att folk skickar ut dubbla vibrationer, dels vibrationen av det önskade dels vibrationen av brist på det oönskade. Till exempel: ”Jag vill ha en ny bil men jag har inte råd.”, ”Jag vill ha ett jobb men jag är för gammal”. Vi slänger alltså ut en önskan och sen en förklaring till varför vi inte kan få det vi vill ha. På det sättet så tar det väldigt lång tid att attrahera det du önskar och oftast så blir det en salig blandning av det du önskar och det du inte önskar.

 

9. Pratar för mycket om det oönskade.

Man slänger ut en önskan om mer pengar till exempel, sen pratar man med alla om att man inte ha råd, varför man inte har råd, hur det kommer sig att man hamnade i sin ekonomiska situation, vems fel det är att man inte har pengar osv. Man ursäktar, förklarar och pratar väldigt mycket om sin situation vilket leder till att din attraktionspunkts vibration matchar bristen på det du önskar och du manifesterar bara mer brist på pengar.

 

10. Ändrar inget.

Så länge du tänker och känner som du alltid har gjort så kommer ditt liv fortsätta se ut som det gör idag. Är du nöjd så fortsätt men om du inte är nöjd så måste du verkligen göra en förändring. Det räcker inte med att läsa en bok, göra några övningar, titta på några filmklipp utan du måste göra en förändring inom dig. Du måste tänka annorlunda kring dig själv och det du har i ditt liv för att få andra resultat. Förändra dina tankar så att du känner mer glädje oavsett om din chef är korkad, kassörskan är grinig, din partner är sur, katten skiter i sängen, du inte får något jobb, du inte har några pengar osv. Vill du lära dig hur du gör de förändringar som behövs för att du ska få nya resultat så kan du läsa mer om den absolut populäraste E-kursen om Attraktionslagen som du hittar genom att klicka HÄR.  


Om du vill arbeta med mig för att lära dig attrahera dina önskningar så finns två sätt jag kan hjälpa dig:

1) Gå en E-kurs om Attraktionslagen. Du hittar dem i min webshop som finns HÄR.

2) Boka tid för att bli coachad av mig. Du hittar all info kring det HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “10 vanliga misstag som gör att attraktionslagen inte fungerar för dig.