7 saker att komma ihåg när livet suger, del 5 2 kommentarer


rp_659565yuw1pyq74.jpgDet jag gillar med söndagskvällar är att då är det snart Charmiga Måndag med nya möjligheter. Måndagar känns alltid som ett nytt härligt äventyr för mig och det är så spännande att inte veta vad som komma skall. Jag har så många mål och drömmar och när som helst så kommer de börja förverkligas för nu har jag gjort ett så gediget grundarbete vilket känns helt underbart. Idag har vi kommit fram till del 5 i serien: 7 saker att komma ihåg när livet suger och det handlar idag om andra människors negativitet.

Du hittar del 1 i serien HÄR, del 2 HÄR, del 3 HÄR. och del 4 HÄR

I det HÄR inlägget kan du läsa var du hittar veckans godbit: ”10 småvanor som minskar din lycka”

5 fingrar5. Andra människors negativitet är inte ditt problem.

Det kan tyckas svårt men det är väldigt viktigt att förbli positiv när du är omgiven av negativitet. Le när andra människors beteende riskerar att dra ner ditt humör. Det är ett väldigt bra sätt att behålla din entusiasm, din glädje och ditt fokus. När andra människor beter sig illa så ska du bara fortsätta att vara du. Låt aldrig någon annans bitterhet ändra den person du är. Du ska inte ta saker personligt även om det kan verka personligt. Det är viktigt att komma ihåg att folk sällan gör saker på grund av dig. De gör saker på grund av dem själva.

Och framför allt så ska du aldrig förändra dig själv för att duga till någon som säger att du inte är bra nog som du är. Förändra dig endast om du har valt det själv för att det gör dig till en bättre människa och leder dig till ett bättre liv. Människor kommer alltid prata, tycka och tänka oavsett vad du gör eller vem du är. oroa dig inte för vad andra tycker. Och om du tror väldigt starkt på något så ska du inte vara rädd för att vilja genomföra det. Stor inre styrka kommer från att vinna över vad andra tycker är omöjligt. Du lever bara en gång så gör det som gör dig lycklig och umgås med dem som får dig att le och gör det ofta.. Det är NU som ditt liv pågår så vänta inte till i morgon och slösa inte bort tid på negativitet när du istället kan välja glädje.

You Rock!!!

Glöm vanlig tandtråd, som gör ont, är jobbigt och blöder mellan tänderna!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “7 saker att komma ihåg när livet suger, del 5

 • Geddfish

  Tack för dina klokord!!!
  Jag har ett uttryck, på tal om ditt inlägg:
  ”Gå fort och le stort, så hinner ingen se att du är ful”
  Missuppfatta nu inte, utan jag menar självkänslan där 😉 Leendet är inre skönhet!
  Kram, Gerd ♥