bryta vanor


Följ din naturliga Gps.

Jag får väldigt ofta frågan om hur/vad man ska tänka för att manifestera det man önskar. Och jag önskar verkligen att det fanns en magisk tanke som vi alla kunde tänka när vi önskade manifestera något men tyvärr så har jag inte hittat den tanken, ännu. Men, trots att jag ännu inte hittat den tanken så har jag i alla fall ett i mitt tycke väldigt bra svar att ge på frågan. Och som jag ser det så är det här svaret nyckeln till att manifestera dina önskningar. Vi kan kalla den här nyckeln för din naturliga Gps som hela tiden vägleder dig så att du vet om du är på väg till eller från det du önskar.
Först vill jag säga att det handlar inte bara om vad du tänker utan det handlar även om vad du säger eftersom ord är uttalade tankar. Både dina ord och dina tankar skapar känslor inom dig och det är där du hittar svaret på vad du ska tänka/säga. Tänker du tankar eller säger saker som får dig att känna ångest, oro, ilska, irritation och andra negativa känslor så är det den vibration du sänder ut och det du då manifesterar är helt enkelt det oönskade. Tänker du tankar eller säger saker som får dig att känna dig glad, lycklig, älskad, harmonisk och andra positiva känslor så är det den vibration du sänder ut och det du då manifesterar är det du önskar.
Så det är alltså känslan som sänder ut vibrationen och som attraherar det som motsvarar din känsla. Du har säkert hört att du ska leva som om du redan har det du önskar vilket förvirrar väldigt många för hur kan jag till exempel leva som om jag har massor med pengar när kontot är tomt? Jag kan ju inte direkt gå och handla utan pengar.

(mer…)


Adventskalendern, Lucka 15!

Har du missat tidigare luckor så klicka HÄR!

Lucka 15!

När Astrid klev in på kontoret den här morgonen kändes det lite nervöst, för vad skulle hända om någon kom på att hon smugglade in en tomte. Hon började le för sig själv när hon tänkte på hur chefen skulle reagera om han fick syn på ”hennes” tomte. När hon mötte Linn den här morgonen så var det för första gången med ett leende och Astrid kände sig inte ett dugg irriterad när hon såg Linn, vilket hon annars alltid blev.
När hon stängde dörren efter sig inne på sitt rum så ställde hon ner väskan på skrivbordet så att Ferios kunde kliva ur väskan. Hon hörde ett tjut och så swisch, och Ferios landade på hennes skrivbord fullt synlig för Astrid. Vad härligt att se dig så glad, Astrid, sade Ferios. Fortsätter du så här så kommer röken snart att vara som den ska och julen kan äntligen hitta till oss, fast jag märker att du har en del kvar att lära. (mer…)


Adventskalendern, Lucka 10!

Har du missat tidigare luckor så klicka HÄR!

Lucka 10!

Men så väcktes hon ur sina drömmar av att någon ryckte i ärmen på hennes kofta och när hon vände sig för att titta vem det var så blev hon så förvånad för hon trodde faktiskt att hon låg hemma i sin egen säng men när hon såg den lilla varelsen som stod vid sängen så insåg hon att det inte hade varit en dröm. Hon började le lite för bredvid sängen stod en liten, liten herre som såg ut som om han kom direkt från ”Tomtar & Troll”. Han hade en spetsig strut till mössa och såg ut som en väldigt gammal och liten tomte. Tomten tittade intresserat på henne och så sade han: – Hej Astrid, mitt namn är Ferios och jag sitter i glädjerådet här hos oss. Dorsia hämtade mig för att jag ska förklara för dig varför du är här hos oss.
Ferios hoppade upp i sängen och satte sig bredvid Astrid och så förklarade han att Dorsia är bara 174 år så hon är ännu bara ett barn och hade kanske lite svårt att förklara för dig hur saker fungerar här hos oss. Astrid tittade förvånat på Ferios och så började hon fnittra och så sade hon till honom att om Dorsia bara är ett barn så måste jag vara en baby, jag är ju bara 43 år. Ferios tittade lite frågande på Astrid och svarade långsamt att: -Ja, så kan det nog vara i mångt och mycket. Men nu ska jag berätta för dig varför du är här hos oss: (mer…)


Adventskalendern, Lucka 7!

Har du missat tidigare luckor så klicka HÄR!

Lucka 7! Foto: Särnblad Foto

Tvärs över spegeln hade någon i imman skrivit orden: ”Bara du kan hjälpa oss!” Astrid kände hur det snurrade till i huvudet och hon sjönk ner på toalettstolen. Nu började det bli för mycket av alla konstiga saker som hände och Astrid visste inte hur mycket mer hon skulle klara av. Det kändes som hon höll på att förlora förståndet helt. Vem hade skrivit på spegeln och vad betydde orden? Hon kunde väl inte hjälpa någon? Och vilka var ”oss”? Astrid förstod att det var den lilla flickan som låg bakom det här men nu började hon undra om det fanns fler sådana där små varelser som gömde sig i deras hus. Hon rös vid tanken. Tänk om hon vaknade på natten och det satt en sån där varelse och tittade på henne.

(mer…)


3 tips för positivt tänkande 8 comments

Noice, Marcus ÖhrnIgår hade jag en helt fantastisk kväll. Min man och jag var och lyssnade på Noice Forever och det var en nostalgitripp som hette duga. Noice var mina största idoler i mina unga tonår och på den tiden så var det i folkparkerna alla stora band spelade så varje spelning här i närheten med Noice var jag på. Det roliga igår var att jag dels kom ihåg varenda text och dels att jag förflyttades i tiden och verkligen kände mig som 14 år igen. Det var helt suveränt och självklart så stod jag allra längst fram och rockade loss.

(mer…)


Gå ut 2 comments

Idag har vi fantastiskt väder här med rena värmeböljan så idag tänker ge mig ut och cykla. Misstänker att jag kommer svettas. 🙂

Idag är det ju söndag vilket innebär att den här veckans bloggutmaning är över så ikväll kommer jag presentera de som deltagit i utmaningen så ni kan gå in och hitta glädje och inspiration.

Och det är så kul att så många anmäler sig till min föreläsning i Stockholm, bara i går kväll var det 6 som anmälde sig. Om du vill vara säker på att få en biljett är det bäst du bokar den nu eftersom det är begränsat antal platser. Du bokar din biljett HÄR.

Här kommer tips nr 7 för hur du enkelt kan bjuda in lite mer spänning i ditt liv. Tips nr 7 är en fortsättning på tips nr 6 som du hittar HÄR.

 rp_7-fingrar-200x300.jpg7. Gå ut. Testa hur din nya outfit eller nya frisyr känns genom att gå ut och dansa med dina vänner eller bara dansa hemma till bra musik med dina vänner.

 

Vi ses senare!

You Rock!!!

 

 

Inlägg 8 av 100 i #blogg100


Dags för en makeover? 4 comments

Jag har haft en helt underbar lördag då jag har helt varit i min egen värld av tankar, drömmar, idéer och känslor. Så det här inlägget kommer lite senare än vad jag hade tänkt mig men så blir det när jag spontanar. 🙂 Ikväll blir det en skön soffkväll. Dock kommer jag inte titta på TV då dottern och maken vill se Mello och det är inte någon favorit hos mig så jag kommer nog bloggvandra lite hos er och ta del av mer spännande saker än Mello. 🙂

(mer…)