kärleksproblem


Supportgrupp 4 kommentarer

Klicka för relationstips

Klicka för relationstips

Nu har det gått lite mer än en månad sen jag släppte mitt relationscoachingverktyg: 365 Dagar KR-Din guide till en kärleksfull relation och jag börjar få lite feedback från de som hittills köpt verktyget. Och utifrån ett förslag jag fick så har jag nu skapat en supportgrupp på Facebook. Gruppen öppnar den 7 november och är helt gratis för dig som köper 365 Dagar KR. Syftet med gruppen är att ni deltagare ska kunna tipsa varandra om saker ni gör för att skapa en bättre relation, Vidare är det tänkt att deltagarna ska inspirera och peppa varandra och så kommer jag hela tiden vara med och ge tips, råd och svara på frågor. De som köper verktyget och väljer att vara med i gruppen får även en bonus värd 119:-. Gruppen är hemlig och man kan skicka frågor till mig via PM som jag sen svarar på i gruppen vilket gör att du som ställer frågan är helt anonym.

365 Dagar KR – Din guide till en kärleksfull relation är suveränt utformad för dig som vill väcka liv i en relation där lågan har falnat lite. Det passar perfekt för dig som vill lära dig mer om relationer, för dig som vill vårda din relation, för dig som vill förbättra en relation och egentligen för alla som lever i en kärleksrelation. Att leva i en kärleksfull relation är något som de flesta längtar efter och visst är det då härligt att du med ganska enkla knep kan skapa den relationen. Det gäller bara att känna till knepen för att kunna använda dem och du får massor med knep genom 365 Dagar KR.

(mer…)


Så stärker du relationen och förebygger otrohet 4 kommentarer

Otrohet 1Ingenting raserar en relation och orsakar så mycket smärta så snabbt som otrohet. Att upptäcka att ens partner är otrogen är som att få en hink kallt vatten över huvudet samtidigt som man känner hur mattan rycks undan under ens fötter. Otrohet är så smärtsamt så det önskar man inte ens sin värsta fiende, eller hur?

Men det finns tack och lov olika sätt för att förebygga otrohet. Hos Expressen hittar du en stor guide om otrohet där du kan läsa mina bästa tips för att förebygga otrohet. Där hittar du även ett test för att se om din partner är otrogen. Här nedan hittar du mina 5 tips för att stärka er relation för att förebygga otrohet. 

 

 

 

 

Otrohet 31. TA PÅ VARANDRA ”Beröring är jätteviktigt! Det kan handla om en lätt smekning över ryggen när man passerar sin partner, det behöver inte alltid vara mer än så. Men får vi inte beröring så känner vi oss inte sedda. Ibland är beröringen faktiskt viktigare än ord.”

2. FOKUSERA RÄTT ”Ansträng dig för att fokusera på de saker som din partner är bra på och det som gjorde att du föll för honom/henne från början, i stället för att han ställer skorna på fel sätt i hallen eller inte går ut med soporna när påsen är full.”

3. ODLA SAMHÖRIGHET ”Vi-känslan är enormt viktig! Jobba alltid på er relation. Skapa nya gemensamma intressen eller förverkliga en dröm ni tidigare haft men aldrig tagit tag i. Skapa tid för varandra och ha gemensamma projekt som får er att känna att ni hör ihop. Det kan vara alltifrån att tapetsera om sovrummet till att resa bort någonstans, eller att klä upp sig mitt i veckan och duka med finporslinet till middagen.”

4. ACCEPTERA ERA OLIKHETER ”Acceptera att du och din partner inte kommer att tycka lika i allt. Har ni haft olika åsikt i en fråga och tagit upp det i era gräl de 15 senaste åren är sannolikheten inte så stor att någon av er ändrar er nu. Tillåt er att tycka olika ibland.”

5. ÖVERRASKA VARANDRA ”För in lite nytt i relationen! Överraska din partner med små saker, det kan vara att föreslå att ni ska gå på en ny restaurang tillsammans, eller att skriva små kärlekslappar som du gömmer i strumpor eller fickor, eller en fotmassage. Det måste inte vara sådant som kräver stora ansträngningar eller kostnader. Genom att visa att du vill odla kärleken så är chansen stor att du får detsamma tillbaka.”

De här 5 tipsen, tips för att tända gnistan, tips för att hantera svartsjuka + massor med andra tips, råd och övningar hittar du i min stora relationsguide: 365 Dagar KR – Din guide till en Kärleksfull Relation som du hittar HÄR.

Otrohet 4Vill du göra otrohetstestet och läsa hela guiden i Expressen så hittar du den HÄR.

 

 

 

 

Om  du gillade det här inlägget så får du gärna dela  det vidare till dina vänner så att de också får ta del av det. Du hittar dela-knappar här nedan.

Hämta dina gratisgrejor HÄR.


Vill du vara lycklig eller vill du ha rätt?

LyckligSom relationscoach så möter jag många par och får höra många berättelser om struliga relationer. En sak som de alla har gemensamt är att varje par grälar om samma sak om och om igen, år ut och år in. Det låter ju väldigt tråkigt att hela tiden gräla om samma sak, eller hur? Så man kan ju undra vad det beror på. Det finns en anledning som faktiskt är ganska enkel och det är att man inte lyckats hitta en lösning så problemet dyker upp om och om igen. Och varje gång det dyker upp så startar grälet och man säger samma saker om och om igen, det är som ett hack i en repig skiva. Men varför blir det då så här? Varför lyckas man inte lösa problemet en gång för alla så att man kan gå vidare och i framtiden gräla om nya saker? Anledningen till detta är att det inte går att ändra på en annan människa och det är oftast där som skon klämmer. Den ena partnern tycker att den andra gör på fel sätt och försöker då ändra på partnern så att allt ska bli bra igen. Den ena partnern försöker få sin partner att göra på sitt sätt.

(mer…)