övningar


3 tips för att lyckas med Attraktionslagen

Electric BoysHallå alla Härliga! Jag hoppas ni har en suverän dag och att du tar alla chanser du får till att vila och njuta ordentligt. 

Många vill lära sig attrahera sina önskningar med Attraktionslagen så idag får du här 3 väldigt effektiva övningar som med fördel kan göras varje dag. Om du vill öva upp din förmåga att omvandla tankar till verklighet så passar de här övningarna väldigt bra. Med hjälp av de här övningarna skapar du suveräna förutsättningar för att få attraktionslagen att verka till din fördel så att du slipper fortsätta manifestera saker du inte gillar.

(mer…)


Attraktionslagen, 44 övningar och massor med tips. 1 kommentar

chick-1202577_1920Hallå alla Härliga! Idag har jag börjat träna på gymmet. Eller, tränat och tränat, jag fick en genomgång av en PT som visade hur maskinerna fungerar och så fick jag ett träningsprogram av honom. I alla år så har jag tränat mentalt men kroppen har jag inte ägnat någon uppmärksamhet men de senaste månaderna så har jag mentalt skapat en ny bild av mig själv. Så nu ska jag bli den jag verkligen vill vara och det är en hälsosam, pigg och energisk person. Jag ska även sluta röka och har fått tabletter för det utskrivet av läkaren så på måndag blir det min första rökfria dag för de tabletter jag äter nu ser till att jag då inte ska vara röksugen längre.

Attraktionslagen fungerar ju så att för att göra en förändring så måste man fört göra en förändring inom sig själv så vill jag bli hälsosam så måste jag först se mig själv som en hälsosam person, vill jag bli rökfri så måste jag först bli rökfri åtminstone om jag vill få bra resultat. Och det vill jag ju. så, i morgon ska jag köra mitt första träningspass på gymmet och jag måste säga att jag längtar efter det och så har jag aldrig känt förut. 

I dagens inlägg tänkte jag berätta lite mer om hur du kan lära dig att få attraktionslagen att verka till din fördel så att du i fortsättningen kan attrahera mer av det du önska och mindre av det du inte vill ha i ditt liv.

(mer…)


Det är alldeles för enkelt för att vara lätt 1 kommentar

wish-685252_1280Lagen om Attraktion säger att du kan göra, få och vara precis allt du önskar allt du behöver göra är att be så ska du få. Och det låter ju helt underbart men alldeles för bra för att vara sant för det kan ju inte vara så enkelt, eller hur? Det går ju helt emot allt som vi någonsin lärt oss. Redan som barn så får vi lära oss att hårt arbete belönar sig, vill man ha något så måste man anstränga sig, inget är enkelt här i livet, man måste kämpa för att komma någonstans här i livet, man måste offra sig, pengar växer inte på trän, det kostar att ligga på topp, vill man bli något här i livet så måste man jobba hårt etc. Och så kommer Attraktionslagen och säger att det enda vi behöver göra är att be.

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

(mer…)


Supportgrupp 4 kommentarer

Klicka för relationstips

Klicka för relationstips

Nu har det gått lite mer än en månad sen jag släppte mitt relationscoachingverktyg: 365 Dagar KR-Din guide till en kärleksfull relation och jag börjar få lite feedback från de som hittills köpt verktyget. Och utifrån ett förslag jag fick så har jag nu skapat en supportgrupp på Facebook. Gruppen öppnar den 7 november och är helt gratis för dig som köper 365 Dagar KR. Syftet med gruppen är att ni deltagare ska kunna tipsa varandra om saker ni gör för att skapa en bättre relation, Vidare är det tänkt att deltagarna ska inspirera och peppa varandra och så kommer jag hela tiden vara med och ge tips, råd och svara på frågor. De som köper verktyget och väljer att vara med i gruppen får även en bonus värd 119:-. Gruppen är hemlig och man kan skicka frågor till mig via PM som jag sen svarar på i gruppen vilket gör att du som ställer frågan är helt anonym.

365 Dagar KR – Din guide till en kärleksfull relation är suveränt utformad för dig som vill väcka liv i en relation där lågan har falnat lite. Det passar perfekt för dig som vill lära dig mer om relationer, för dig som vill vårda din relation, för dig som vill förbättra en relation och egentligen för alla som lever i en kärleksrelation. Att leva i en kärleksfull relation är något som de flesta längtar efter och visst är det då härligt att du med ganska enkla knep kan skapa den relationen. Det gäller bara att känna till knepen för att kunna använda dem och du får massor med knep genom 365 Dagar KR.

(mer…)