pengar


Attraktionslagen: Det viktigaste som de allra flesta missar

Hallå alla Härliga! Innan du får läsa om det som de allra flesta missar så vill jag berätta en rolig sak för er. Jag har ju börjat ha onlinekurser om attraktionslagen på Facebook och första kursen jag startade så tänkte jag att det vore kul om 20 ville vara med. Det rasade in anmälningar och 79 personer gick den kursen. Men många frågade efter kursen så då startade jag en ny men det kom in så många anmälningar så jag fick köra 2 kursgrupper parallellt och det är totalt 164 personer som just nu går kursen. Jag tror att en sak som gjort kursen så populär är att du som deltagare gör det när du själv har tid. Det finns alltså inga fasta tider som du måste passa. Efterfrågan fortsatte dock så nu kör jag en kurs till som startar den 3 juli så det är bara att hänga på, men skynda dig att anmäla dig för platserna går åt fort. Du kan läsa mer om kursen genom att klicka HÄR.

Så, då var det dags för dagens ämne, det som de allra flesta missar.

Jag har sagt det tidigare och jag kommer återkomma till det om och om igen: ”Attraktionslagen är egentligen väldigt enkel”. Men de flesta tycker det är svårt och att de inte får attraktionslagen att fungera som de vill. Anledningen till att så många tycker att det verkar så krångligt är för att det är så enkelt, de har helt enkelt ignorerat det allra viktigaste just för att det är så enkelt så det verkar inte viktigt.

I vårt samhälle så får vi lära oss att man får inget gratis, man måste slita hund för att se resultat, man får offra blod, svett och tårar för att få något, man måste kämpa, livet är tufft, att jobba hårt lönar sig etc. Vi får alltså lära oss att vi måste ”göra” en massa saker för att vi ska uppnå något. Vi får lära oss att problem måste lösas, no matter what. Vi jagar efter lösningar för att fixa det som inte är som vi önskar. Och när man då läser om attraktionslagen så bortser man från det allra viktigaste just för att det är så enkelt och vi har inte fått lära oss att det ska vara enkelt. Så vi fortsätter att läsa om attraktionslagen och letar hela tiden efter vad det är vi ska göra för att få attraktionslagen att levererar det vi önskar och inte det oönskade. Många upplever att de har missat något viktigt i attraktionslagens budskap eftersom de inte lyckas få de önskade manifestationerna. Men sanningen är att de har egentligen inte missat något utan bara ignorerat det allra viktigaste just för att det inte verkade viktigt för det var alldeles för enkelt. Så i det här inlägget tänkte jag berätta om det som de allra flesta missar och/eller ignorerar när det gäller attraktionslagen, det som faktiskt är nyckeln till att få den att fungera som du önskar.

(mer…)


Attrahera mer pengar

Hallå alla Härliga!

Dagens inlägg är en 7-dagarsmetod vars syfte främst är att attrahera mer pengar. Ett annat viktigt syfte är att ge dig ökad tillit till Attraktionslagen. Den här metoden är kommer från min E-kurs: ”365 Dagar AL – Din guide till Attraktionslagen.Den här metoden är väldigt enkel och tar inte så mycket tid i anspråk. Ta fram papper och penna så sätter vi igång.

(mer…)


Så enkelt är det 4 comments

Hallå alla Härliga!

Jag hoppas att ni har en lika suverän dag som jag har. Idag är en sån där dag då jag bara älskar livet. Nuförtiden så är det mer regel än undantag att mina dagar ser ut på det sättet och det är bara av den enkla anledningen att jag har som dagligt mål att vara glad och det fungerar helt Attraktionslagensuveränt. Med den attityden så manifesterar jag bara ännu mer saker som gör mig glad och det blir enklare och enklare att vara kvar i den vibrationen. Idag tänkte jag ta upp en fråga som de flesta funderar över när det gäller Attraktionslagen. Jag funderade själv över det när jag började lära mig mer om Attraktionslagen. Det är lätt att få den uppfattningen att med Attraktionslagen så behöver jag bara tänka på det jag önskar som kommer det. Och det är inte så konstigt att många tror att man bara behöver sitta i soffan och tänka på det man vill ha så får man det. Piece of cake, för tänka det klarar jag ju. Det intrycket gör också att en hel del backar när de hör talas om Attraktionslagen för så kan ju livet inte fungera och hur skulle det se ut om alla bara satte sig ner och tänkte på det de ville ha, då skulle ju inget bli gjort. Think and it´s given, dina tankar skapar ditt liv, thoughts create, du får det du tänker på, ja, du känner säkert igen uttrycken och har nog stött på dem många gånger. Men, jag tänkte förklara hur det fungerar med handling, tankar och manifestation.

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

(mer…)


Attraktionslagen fungerar inte för mig – Vad göra? 2 comments

golden-lipsLagen om Attraktion säger att du kan göra, få och vara precis allt du önskar allt du behöver göra är att be så ska du få. Och det låter ju helt underbart men alldeles för bra för att vara sant för det kan ju inte vara så enkelt, eller hur? Det går ju helt emot allt som vi någonsin lärt oss. Redan som barn så får vi lära oss att hårt arbete belönar sig, vill man ha något så måste man anstränga sig, inget är enkelt här i livet, man måste kämpa för att komma någonstans här i livet, man måste offra sig, pengar växer inte på trän, det kostar att ligga på topp, vill man bli något här i livet så måste man jobba hårt etc. Och så kommer Attraktionslagen och säger att det enda vi behöver göra är att be.

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

(mer…)


Det ultimata tipset för att manifestera dina önskningar 8 comments

blossom-247407_1920Hallå alla Härliga! Idag är det måndag och det är verkligen min favoritdag och jag brukar kalla den för Charmiga måndag för det tycker jag verkligen att den förtjänar. Måndag innebär en ny början, starten på en ny vecka med spännande härligheter. Jag älskar äventyr och varje måndag börjar en veckas äventyr.

I det här inlägget får du det ultimata tipset för att manifestera dina önskningar och lära dig hur du vet om dina tankar för dig till eller från dina önskningar. (mer…)


Får du inte Attraktionslagen att fungera?

När Attraktionslagen inte fungerar för dig så kanske du känner dig besviken och frustrerad och du blir ännu mer missnöjd med ditt liv. Men eftersom det du tänker och det du känner attraherar så drar du bara till dig ännu mer besvikelse, frustration och missnöje.

Det blir som en ond cirkel som snurrar på och du vet inte hur du ska ta dig ur den.

(mer…)


Attraktionslagen – Övning för att attrahera pengar 4 comments

Attraktionslagen och pengar

Attraktionslagen

Det finns enormt mycket man kan säga om pengar och jag skulle kunna skriva ett inlägg som var flera kilometer långt. Pengar framkallar så många olika känslor, både positiva och negativa. Pengar får människor att göra saker de aldrig skulle göra annars. Det finns till och med de som mördar för pengars skull så visst är pengar ett laddat ämne. Och ändå så är pengar egentligen bara papperslappar med siffror. Egentligen rätt fascinerande. Men, oavsett om vi vill det eller inte så är pengar något som vi behöver för att få mat i magen, kläder på kroppen, tak över huvudet etc. Och självklart så kan man attrahera pengar med hjälp av Attraktionslagen, precis som du kan attrahera bristen på pengar så i dagens inlägg tänkte jag ge dig ett suveränt tips för hur du kan attrahera pengar.

(mer…)


Attrationslagen: Svar på de viktiga frågorna

Hallå alla Härliga! Charmiga måndag med nya härligheter är äntligen här och jag tycker vi startar den här fantastiska veckan med en omgång Q&A, (frågor & svar). Medlemmar i Attraktionsguiden som är en grupp om attraktionslagen på Facebook har fått ställa frågor som jag besvarar i det här inlägget. Du är välkommen som medlem i den gruppen och du hittar den HÄR. 

F: Hur stillar man tjattret i huvudet?

S: Genom att distrahera hjärnan. Gör nya saker, gör saker som kräver mer fokus av hjärnan så den inte har tid att tjattra, meditera, sov, ta en promenad, sjung högt, lyssna på inspirerande musik, känn uppskattning. Du kan också prata med tjattret rent logiskt, fråga: ”på vilket sätt hjälper detta tjatter mig att komma närmare min önskan?” eller ”hjälper detta tjatter mig att komma närmare min önskan?” Svaret brukar bli nej och då är det lättare att hitta ett annat fokus. Du kan till exempel fråga dig: ”vilken tanke skapar en härligare känsla hos mig just nu?”

(mer…)


Frågor om pengar, viktnedgång mm får svar utifrån Attraktionslagen

InspirationsföreläsningJag måste berätta om en rolig manifestation i mitt liv som händer just nu. Jag började skriva om Attraktionslagen här på bloggen i vintras och i mitten på December så tänkte jag att det vore kul att föreläsa om Attraktionslagen. Sen fick jag mail från en av gästbloggarna här på bloggen och hon undrade om vi skulle ta och föreläsa om attraktionslagen tillsammans i vår. Klart jag sa Ja! Och för en vecka sedan så fick jag ett PM från en kvinna i Stockholm som hade fått ett mail från en tjej som undrade om hon inte kunde ta in mig som föreläsare om attraktionslagen i Stockholm. Det är nu bokat och klart så den 6 mars kommer jag till Stockholm och föreläser. I helgen så fick jag frågan om att komma till Malmö och föreläsa så nu håller 2 kvinnor på och ordnar med lokal i Malmö för min föreläsning. Göteborg är också på G under våren. Allt det här har hänt eftersom jag vet hur jag ska tänka för att Attraktionslagen ska verka till min fördel. Det roliga är att vi redan har sålt många biljetter till föreläsningen i Stockholm. Vi har preliminärbokat 2 lokaler och kommer nu få avboka den lilla och boka den stora lokalen så att alla får plats. Du hittar länken till föreläsningen i Stockholm längst ner i det här inlägget.

Innehållet i det här inlägget har skapats av medlemmar i min Facebookgrupp om attraktionslagen där medlemmarna har fått ställa frågor som jag här besvarar. I det här inlägget svarar jag på frågor om barn, lotterivinst, vikt och pengar. Du hittar Facebookgruppen HÄR och du är välkommen att gå med i gruppen där du kan ställa frågor, få inspiration och lära dig mer om attraktionslagen. Jag är så tacksam över de frågor som jag får för det ger mig möjligheten att förklara Attraktionslagen utifrån helt vardagliga händelser som vi alla kan känna igen oss i. (mer…)


Rivstarta 2016 med Attraktionslagen 4 comments

2016Hallå alla Härliga!

Idag är det en fantastisk dag! Ja, jag vet att jag skriver det nästan varje dag men idag och i morgon är speciellt fantastiska eftersom vi är på väg att lämna det här året för att träda in i nästa år och jag tycker det är så spännande och härligt för det betyder en ny början, en ny start och nya spännande härligheter. Jag ser livet mer och mer som ett äventyr för faktum är att vi vet egentligen väldigt lite om vad morgondagen bär med sig. Vissa saker vet vi som att vi kommer äta, vi kommer dricka, vi kommer gå på toaletten, vi kommer öppna ögonen och vi kommer möta dagen. Men utöver det så är det egentligen väldigt lite vi vet och som jag ser det så  är det där miraklerna kommer in. Egentligen är hela livet ett enda stor mirakel och det är så underbart att få ta del av det.

Jag låter kanske äckligt positiv och jag vet att det finns de som blir provocerade av min positiva attityd men jag har faktiskt inte alltid varit så här positiv. Jag har varit en expert på att tänka negativt och vältra mig i superjobbiga känslor. Jag har varit en riktig surkäring iklädd världens mest välstickade offerkofta och egentligen är det konstigt att jag idag är så positiv som jag är eftersom de negativa tankefårorna var så välgjutna i min hjärna. Jag har haft ett liv med många motgångar som började redan i barndomen då jag växte upp i en dysfunktionell familj med en alkoholiserad far och det förekom även en del våld i hemmet. Sen växte jag upp och levde med en man som misshandlade mig både fysiskt och psykiskt och så några män som bara misshandlade mig psykiskt. Jag har blivit våldtagen, mordhotad, utsatt för psykisk tortyr, trakasserad och änka vid 25 år så att jag tänkt negativt i mitt liv är inte så svårt att förstå. Det svåra att förstå är nog hur jag har kunnat vända allting så att jag blivit så här livsglad och positiv.

Nu skulle ju inte det här inlägget handla om mig själv men jag känner att om jag lyckades vända hela min värld med hjälp av mina tankar så klarar de flesta av det, eller vad tror du? Mina egna erfarenheter tillsammans med min utbildning till Beteendevetare har lärt mig mycket om vår hjärna och våra tankar och det har gjort att jag inte bara kunnat hjälpa mig själv utan även en massa andra människor och  idag tänkte jag dela med mig av det jag ser som det allra viktigaste för att kunna förändra sina tankar och kunna manifestera det du önskar med Attraktionslagen på ett medvetet sätt. Så här kommer de viktigaste punkterna så du ska kunna rivstarta ditt 2016 med Attraktionslagen. Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR. (mer…)