råd


Supportgrupp 4 kommentarer

Klicka för relationstips

Klicka för relationstips

Nu har det gått lite mer än en månad sen jag släppte mitt relationscoachingverktyg: 365 Dagar KR-Din guide till en kärleksfull relation och jag börjar få lite feedback från de som hittills köpt verktyget. Och utifrån ett förslag jag fick så har jag nu skapat en supportgrupp på Facebook. Gruppen öppnar den 7 november och är helt gratis för dig som köper 365 Dagar KR. Syftet med gruppen är att ni deltagare ska kunna tipsa varandra om saker ni gör för att skapa en bättre relation, Vidare är det tänkt att deltagarna ska inspirera och peppa varandra och så kommer jag hela tiden vara med och ge tips, råd och svara på frågor. De som köper verktyget och väljer att vara med i gruppen får även en bonus värd 119:-. Gruppen är hemlig och man kan skicka frågor till mig via PM som jag sen svarar på i gruppen vilket gör att du som ställer frågan är helt anonym.

365 Dagar KR – Din guide till en kärleksfull relation är suveränt utformad för dig som vill väcka liv i en relation där lågan har falnat lite. Det passar perfekt för dig som vill lära dig mer om relationer, för dig som vill vårda din relation, för dig som vill förbättra en relation och egentligen för alla som lever i en kärleksrelation. Att leva i en kärleksfull relation är något som de flesta längtar efter och visst är det då härligt att du med ganska enkla knep kan skapa den relationen. Det gäller bara att känna till knepen för att kunna använda dem och du får massor med knep genom 365 Dagar KR.

(mer…)


Två sanningar 10 kommentarer

octopus-951230_1280Hallå alla Härliga!

Gårdagen var helt suverän och bjöd på en hel del överraskningar i form av besök och telefonsamtal vilket var en perfekt start på veckan. Jag älskar måndagar! I och för sig så älskar jag alla dagar men eftersom måndagen är så hatad så känns det extra viktigt att framhäva det. Och man kan väl undra hur det kommer sig att jag kan älska alla dagar och hur jag kan vara så ”j**la” positiv och glad? Och det finns ett väldigt kort svar på det och det är helt enkelt mina tankar. Jag har tagit makten över mina tankar och är inte ett offer för omständigheter eller andra människor. Inte på samma sätt som jag varit en gång i tiden. Nu när jag är den som styr mina tankar så är det också jag som styr mitt liv, helt och hållet. Livet blir så mycket enklare med betydligt färre problem och betydligt fler möjligheter. Jag brukar säga att jag kommit i Lyckomakteriet för jag får sådana ljuvliga Lyckorusningar som far genom kroppen och jag känner hur hela jag strålar av ett fantastiskt leende. Det kanske låter luddigt och väldigt överdrivet men jag ska förklara hur jag menar med hjälp av ett vardagsexempel från mitt liv.

Jag ska berätta för er om min gårdagskväll och genom det visa på två sanningar som rådde då och vilket val jag medvetet gjorde i mina tankar för att få en helt underbar kväll, inte bara för mig utan för hela familjen. När det gäller just positivt tänkande så får jag ofta  mothugg och kritik från folk som menar på att positivt tänkande handlar om att ljuga för sig själv och att det kan vara skadligt med positivt tänkande. Jag är en stor förespråkare av positivt tänkande men jag anser att det fått ett oförtjänt dåligt rykte och det beror helt och hålet på missförstånd och felaktiga slutsatser om vad det egentligen är för något. Okej, så här var min gårdagskväll: (mer…)