Attraktionslagen – 7 tips 2 kommentarer


Hallå alla Härliga! I dagens inlägg får du 7 suveräna tips som hjälper dig attrahera dina önskningar med Attraktionslagen. 

 

 1. Vad pratar du om? Prata mer om det du önskar än det du inte önskar. Vi har så ofta vårt fokus på det som vi är missnöjda med i våra liv och vi pratar ofta och gärna om det till vänner och bekanta.  Vi klagar, gnäller, oroar oss och lägger väldigt mycket fokus på det oönskade vilket leder till att vi bara skapar ännu mer av det vi inte vill ha. Så sluta med det och prata istället mer om det du vill ha.
 2. Ordet men. Det är väldigt vanligt att uttrycka sin önskan och sen avsluta den med ett men. T ex; Jag vill ha en ny bil, MEN, jag har inte råd. I den meningen så sänder du ut din önskan (en ny bil) samtidigt som du sänder ut ett stort motstånd mot din önskan genom att tala om varför du inte kan få en ny bil, du har inte råd och den vibrationen blir den dominerande och du får då mer bevis på att du har brist på pengar. Det räcker väldigt bra med att säga: Jag vill ha en ny bil.
 3. När kommer det? Många sänder ut en önskan och sedan undrar de när det kommer. I samma stund som du undrar när det kommer så ger du din uppmärksamhet till bristen på det du önskar och då sänder du ut vibrationen av brist på det du önskar. Och när du funderar över när det ska komma så tar det bara längre tid.
 4. Hur ska det komma? Vi begränsar vår önskan genom att i tanken bestämma hur det vi önskar oss ska komma. Säg att du vill träffa en partner, du skickar iväg din önskan och sen börjar du fundera över hur du ska träffa din partner och kommer fram till att ni kommer träffas på den stora festen du ska på nästa månad. Då har du begränsat möjligheterna för din partner att komma in i ditt liv. Du kanske ska träffa din partner på lunchrestaurangen, eller på badhuset, eller på torget, eller på Bilbesiktningen eller….. Du behöver inte fundera över hur det du önskar ska komma till dig för i samma ögonblick som du sänder ut din önskan så börjar attraktionslagen verka för att skapa tillfällen, möjligheter, situationer, tankar, infall, tillfälligheter och allt som behövs för att ni sak mötas. Så bara slappna av och var säker på att allt ordnar sig till det bästa.
 5. Vad ska jag göra? Vi är väldigt lösningsfokuserade och vill göra saker för att se till att det blir som vi vill. Vi är väldigt vana vid att vi måste anstränga oss, kämpa, slita och fixa för att saker ska hända men det blir bara väldigt kämpigt för dig. Attraktionslagen fixar allt det enda du behöver göra är att ta emot. Men det betyder inte att du ska sitta på soffan och så kommer allt levererat i ditt knä utan det betyder att du bara ska göra det som känns rätt. När du sänder ut en önskan så består de första delarna av din manifestation av tankar, känslor och idéer som leder dig i riktning till det du önskar dig. Det kan vara att du får idén att du ska ringa en viss person, att du ska handla i en annan affär, att du ska ta en annan väg hem etc. Alla de där infallen som bara känns så rätt är impulser som attraktionslagen skickar dig för att föra dig i riktning mot din önskan. 
 6. Det enda du ska göra. Din uppgift är att se till att du är mottaglig för det som sänds till dig och det gör du genom att se till att du har en schysst vibration. En schysst vibration har du när du är på bra humör och känner att livet är perfekt. När du låter livet förföra dig och du bara njuter av de härligheter du möter under dagen, då har du en perfekt vibration och är mottaglig för dina manifestationer. När du har en schysst vibration så är motståndet väldigt litet och de handlingar du utför kommer från attraktionslagen och för dig på minsta motståndets väg till dina manifestationer.
 7. Känn efter. Dina känslor är din vägvisare och talar om för dig vilken vibration du har. Har du positiva känslor så fortsätt på det spåret och sug på de känslorna så länge som det bara går och sen suger du lite till. Förstärk dina känslor genom att tänka och göra saker som gör dig ännu gladare. Har du negativa känslor så behöver du förändra din vibration till en mer mottagande vibration och det gör du genom att bli på bättre humör. Skifta ditt fokus till något som skapar mer positiva känslor och börja på det sättet klättra upp för trappan mot ett bättre humör.

Jag får väldigt många frågor kring mina e-kurser och deras innehåll så här har jag gjort en översiktlig sammanställning för dig som verkligen vill göra den förändring som krävs för att du ska skapa det liv du älskar att leva.

 

Din ultimata resurs om Attraktionslagen:

Du får över 20 timmar med filmklipp och övningar och utmaningar samlat från 18 olika kurser om Attraktionslagen. Jag har under 1½ år haft onlinekurser om Attraktionslagen på Facebook och nu har jag samlat alla filmklipp, övningar och utmaningar i en enda grupp på Facebook. Förutom att du har tillgång till allt material i gruppen så får du även kontakt med en massa människor som också är intresserade av Attraktionslagen och i gruppen så kan ni stötta, tipsa och inspirera varandra.

Vill du lära dig mer om Attraktionslagen och hur du ska göra för att skapa det liv som du drömmer om att leva så har du nu hittat en resurs där du hittar den kunskap du behöver för att lära dig allt om Attraktionslagen. Ju mer du lär dig om Attraktionslagen desto enklare blir det för dig att göra den till en naturlig del i din vardag och det är då ditt magiska liv startar. Du har då att se fram emot ett liv utan kamp, utan ansträngning och utan negativitet. Istället blir livet en fantastisk resa där allt bara löser sig och finns där för dig på ett helt magiskt sätt.

Du får kunskap om:

Motstånd
Bristtänkande
Vibrationer
Hur du skiftar fokus
Hur du tänker positivt när allt är negativt
Hur du höjer din vibration
Hur Attraktionslagen fungerar
Hur du attraherar pengar, relationer och allt du kan önska dig
Du får svar på de allra vanligaste frågorna som du inte vågat ställa och mycket mer. Läs mer HÄR.

 

365 Dagar AL – Din guide till Attraktionslagen: Den här mailserien är den mest sålda och den absolut populäraste. Du får ett mail dagligen under ett helt år. Fördelen med att få ett mail dagligen är att du hela tiden blir påmind så att du inte halkar tillbaka i gamla mönster, så chansen att fortsätta attrahera det oönskade i ditt liv minskar drastiskt. Den här serien passar både nybörjare och dig som har mer kunskap om Attraktionslagen.

Innehållet i mailen är bland annat: 
Övningar
Tips
Kunskap kring Attraktionslagen
Peppning
Motiverande budskap
Inspirerande tankar
För att läsa mer om 365 Dagar AL klicka HÄR.

Attraktionslagen i 30 Dagar: I den här E-kursen så får du ett mail varje dag i 30 dagar. Du får mina bästa övningar, mina bästa tips och kunskap om det allra viktigaste för att manifestera det du önskar i ditt liv. Den här E-kursen är mer fokuserad på övningar och riktar sig främst till dig som känner till Attraktionslagen men som känner att du inte riktigt vet hur du ska göra. Se det här som en ”intensivkurs”. 

Innehållet i E-kursen:
16 Övningar, bl a övningar för att attrahera pengar
31 Tips
4 Arbetsblad
Fördjupad kunskap kring Attraktionslagen
För att läsa mer om Attraktionslagen i 30 dagar, klicka HÄR.

E-Bok: Attraktionslagen, 43 övningar: Det här är en E-bok där du får 43 av de bästa övningarna som jag själv har testat. De är enkla, effektiva och kommer garanterat höja din vibration till att matcha dina önskningar. Flera av övningarna kan du göra till din dagliga rutin och du kan också använda dina favoritövningar till att skapa en handlingsplan för hur du vill implementera Attraktionslagen i ditt liv.

För att läsa mer om E-boken Attraktionslagen, 43 övningar, klicka HÄR.

Coachning utifrån Attraktionslagen kan du läsa mer om HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Attraktionslagen – 7 tips

 • conny

  Det stämmer så bra det du skriver om attraktionslagen. Ibland kan det dock vara skönt att ”gnälla av sig” om du förstår vad jag menar. ;.)

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Jo, jag förstår precis hur du menar. Men, när Attraktionslagen blir en del av ens liv på ett medvetet plan så kommer man inte lägre ha behovet att gnälla för man vill inte inkludera det i sin vibration. Man blir väldigt selektiv med vad man väljer att prata om. Man känner att gnäll känns inte lika bra som att prata om saker som skapar glädje inom en. 🙂

   You Rock!!!