Attraktionslagen, Du är inte dina skulder


Tina RoseHallå alla Härliga! Här kommer nästa inlägg i serien om Attraktionslagen där jag har bjudit in experter på området som gästbloggare för att på det sättet ge er läsare så många olika förklaringar som möjligt kring Attraktionslagen. Idag har jag äran att än en gång välkomna Tina Rose som gästbloggare. Tina Rose är föreläsare, författare och grundare till metodiken Mental Styling som är en coachingmetod. Tina har gjort sig känd för sina korta inspirationsfilmer, feel good och boken: ”Smaka på livet och njut”.  I dagens gästinlägg berättar Tina Rose om skulder och hur du med hjälp av Attraktionslagen kan bli skuldfri.

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

Du är inte dina skulder, av Tina Rose

 

Kära älskade vän, nu är jag tillbaka igen med ännu ett blogginlägg.

Den här gången vill jag skriva om ett känsligt ämne nämligen pengar. Eller rättare sagt om våra skulder. Jag möter människor i mitt arbete som Mental stylist, som verkligen mår jättedåligt på grund av att de sitter fast i skuldfällan.

Det som är lätt att tro, det är att det är för alltid. Det gör att man värderar sig själv efter förmågan att kunna betala. Kära du om du känner igen dig i min beskrivning, så vill jag starkt betona du är inte dina skulder.

Nej, du är så mycket mera glöm aldrig det. Jag får ständigt frågan om hur ska jag göra för att bli fri från den här plågan. Ja, det finns till och med de som inte vågar satsa på ett kärleksförhållande. För tänk om de får veta sanningen om mina skulder. Förstår du, att med den tankegången, så kommer ingen att vare sig kunna komma på fötter eller våga satsa på en bättre framtid.

Så min vän nu till den stora frågan. Hur kan vi använda attraktionslagen till att bli skuldfri?

Jag antar att du känner till hur attraktionslagen fungerar. Nämligen att allt du fokuserar på växer. Just det, så är det.  Då förstår du, att vi inte ska tänka på skulder och hur otäcka de är. Jag förstår att du genast vill ha ett universalmedel som får räkningarna att försvinna.

Problemet är att när vi får en räkning och hot från inkassobolagen, så  sätter  vi hjärtat i halsgropen. Händerna blir fuktiga , benen svaga och illamåendet översköljer  obarmhärtigt. Vi tar in hela bilden av att få gå från gods och gull. Man känner sig pestförklarad och utanför och ensam.

Det som händer här, det är att vi känner oss som ett offer. Varför, varför, hur kunde detta hända och hur ska jag nu kunna leva vidare?

Nu ska jag berätta en hemlighet för dig.

Tina, vinterJag har själv varit i den  situationen.  Jag minns hur det kändes när jag blev sjuk och hur svår min skilsmässa var. Vi fick lämna allt. Då visste jag inte om att det fanns något som hette attraktionslagen.  Sanningen är den att den visste om mig. Du förstår, det gör detsamma, om du tror på den eller inte, den är alltid i action.

Problemet var att jag använde den till min nackdel. Jag valde att se mig som ett offer. Det gick så långt att det blev konkurs  och utmätning av huset som vi hade. Ja, du ser du är inte ensam. Nu undrar du säkert hur jag gjorde.

Det ska jag nu berätta för dig. Jag fick tag i min första bok om personlig utveckling, nämligen Älska dig själv. Den boken blev min räddning. Jag förstod att fast jag var djupt skuldsatt, så hade jag ett värde. Kom ihåg att inget är för evigt. Jag läste den boken, eller man kan säja att jag slukade allt vad den hade att säja. Du kan skapa det liv du vill leva, berättade författaren sida efter sida.

Så min vän detta är min historia. Så hur gör man praktiskt undrar du?

Här kommer det. Börja med att säja till dig själv ”jag är inte mina skulder, detta är bara tillfälligt. Gå fram till din spegel, se dig själv. Ser du hur underbar du är? Kan du se att du är fantastisk? Du kan skapa ditt drömliv redan nu.

Vad är det som händer när du börjar älska dig själv, du underbara människa?

När räkningen kommer försök att ta det lugnt, säg, jag vet att allting ordnar sig. Jag vet inte hur men universum hjälper mig. Det är viktigt att du redan nu försöker att låtsas som om de inte fanns. Det konstiga är att ju mindre du tänker på dem desto mindre blir det kvar. När du vaknar på morgonen försök att se dig själv som framgångsrik och kärleksfull. Kom ihåg att du är inte dina skulder, stå över dem och omfamna dig själv. När du är snäll och kärleksfull mot dig själv så kommer universum att hjälpa dig till att hitta vägar som får dig att komma upp på hästen igen. Nu vill jag önska dig varmt lycka till. Lova mig nu att du inte längre värderar dig efter innehållet i din plånbok. Om vi skulle göra det, ja, då är vi bara ett plastkort eller hur. Nej min vän, gå ut och omfamna världen med eller utan skulder.

Tinas bokOm du vill läsa mera om hur jag använder attraktionslagen, så kan du beställa min bok, ”Smaka på livet och njut”. Klicka på bilden så kommer du till sidan där du kan beställa boken och läsa mer om den.

Du kan också besöka min hemsida mentalstyling.se

Vet du min vän du ska få en gåva av mig. Det är för att jag så gärna vill att du ska lyckas i livet. Jag erbjuder dig 10 minuter gratis mental styling som är mitt eget varumärke. Skicka mig ett mail så berättar jag hur. tina.rose@telia.com

Jag förstår att du undrar hur jag har det idag. Jag vågar påstå att den svåra tiden i mitt liv, har gjort mig till en vinnare på alla plan.

Lycka till nu kram…

 

 

 


Du hittar alla gästinlägg genom att klicka HÄR.

Vill du lära dig mer om att gå från negativt tänkande till positivt tänkande så kan du läsa mer om min guide till positivt tänkande som du hittar HÄR.

Under våren föreläser jag om Attraktionslagen på olika ställen i landet och du hittar all info HÄR.

Du hittar alla mina inlägg om Attraktionslagen genom att klicka HÄR.

Du får en gratis guide till attraktionslagen genom att fylla i formuläret nedan.

Gillade du det här inlägget så får du gärna dela det med dina vänner genom att använda delaknapparna nedan.

I värme, ljus och kärlek!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *