Attraktionslagen – Hur vänder du på det som känns dåligt? 1 kommentar


Hallå alla Härliga! Jag hoppas ni haft en fantastisk Jul och ett underbart Nyår! Jag vet dock att alla inte har haft det fantastiskt under helgerna för jag har fått så många mail och PM från er kära läsare där ni skrivit till mig om hjälp och tips om hur man ska tänka för att saker ska lösa sig och bli bättre. Då jag inte har möjlighet att hjälpa var och en individuellt så finns den här bloggen med tips på hur du kan använda attraktionslagen. Och för dig som vill få mer kunskap och lära dig hur du gör de förändringar som krävs för att verkligen få till den förändring du önskar i ditt liv så har jag skapat olika E-kurser för det och den som är absolut populärast är 365 Dagar AL – Din guide till Attraktionslagen som du kan läsa mer om HÄR. Den E-kursen är också ett perfekt sätt att rivstarta 2018 så att det blir ditt bästa år någonsin, det år då allting vände och dina önskningar manifesteras.

Idag tänkte jag berätta lite om något som jag vet att många undrar över. Jag ser många skriva att de bara tänker negativt och att allt känns skit och att de har försökt att vända det negativa till positivt men att det inte fungerar. Är du en av dem? Då kommer du gilla det här inlägget.

Anledningen till att du inte lyckats vända den negativa situationen till positiv är för att det inte fungerar. Ett kort svar som säkert inte gillas av många. Men jag ska förklara hur jag menar. Anledningen till att det inte fungerar att vända en negativ situation till något positivt är att för att du försöker göra det med en negativ vibration och det enda som händer då är att din negativa vibration kring situationen blir ännu starkare vilket leder till att du attraherar mer av den negativa situationen. Och det var ju inte direkt din intention, eller hur?

Men hur kan det bli så här då? Jo, som du vet så säger attraktionslagen att lika attraherar lika och o du har en negativ vibration så attraherar du mer som matchar den. Dina känslor talar om för dig vilken vibration du har så om du är på bra humör och har positiva känslor så har du en positiv/hög vibration men om du känner dig på dåligt humör och har negativa känslor så har du en negativ/låg vibration. Attraktionslagen levererar inte bara materiella saker utan även tankar och känslor så när du har negativa känslor i en negativ situation så attraherar du ännu mer av det även om du skulle råka tänka en positiv tanke. Anledningen till det är att din negativa vibration är mycket starkare än den positiva som den positiva tanken sänder ut.  Ja, jag vet, det blir som ett moment 22 men det finns en väldigt bra metod att ta sig förbi det här.

Vi kan ta pengar som exempel för det är ett ämne där många känner igen sig. Om din ekonomi får dig att känna väldigt negativa känslor med ångest, rädsla och oro. Och så börjar du tänka positiva tankar kring pengar typ: ”Jag är en pengamagnet” ”Pengar älskar mig” ”Jag tjänar massor med pengar” etc men de här tankarna hjälper inte utan du känner ändå bara oro och ångest och så ser du att det inte kommer in några pengar trots att du ältar de här ”positiva” mantrana. Orsaken till att det inte hjälper är att du gör det utifrån en negativ vibration, en vibration som talar om att du har brist på pengar och då attraherar du ännu mer brist på pengar för det matchar dina känslor av oro och ångest.

I det här läget så ska du släppa alla tankar på pengar för du kan inte vända situationen utifrån där du är. Du ska istället fokusera på något helt annat som för dig är förknippat med glädje och positiva känslor. Det kan vara ett husdjur, en hobby, barn, barnbarn, musik, fysisk aktivitet etc. Det spelar ingen roll vad det är utan det viktiga är att det framkallar positiva känslor hos dig. Fortsätt göra saker som skapar positiva känslor hos dig tills du känner att det positiva känns väldigt starkt och dominerande hos dig. Du ska känna dig stark i din glädje liksom. Det kan ta timmar, det kan ta dagar eller kanske en vecka. När du byggt upp positiva känslor så fokuserar du på den negativa situationen igen och försöker hitta tankar kring det som skapar positiva känslor hos dig, fortsätt så tills du märker att det börjar kännas negativt och då släpper du fokus från situationen igen och fokuserar på något annat som bara är positivt för dig. Fortsätt sedan att pendla mellan det som bara känns positivt och det som känns mindre positivt och snart så kommer du märka att situationen förändras och i exemplet med pengar så kommer du märka att det börjar röra sig åt rätt håll genom att du får rabatter, hittar saker på superrea, småsummor börjar komma in från olika håll etc.

Jag önskar dig lycka till med den här metoden och som sagt, vill du lära dig mer så kan du läsa mer om 365 Dagar AL-Din guide till Attraktionslagen genom att klicka HÄR.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Attraktionslagen – Hur vänder du på det som känns dåligt?

 • THERESA WILLIAMS

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}