Attraktionslagen – När det du önskar inte kommer 1 kommentar


Hallå alla Härliga! Vilken fantastisk dag det är idag. Och det är inget jag bara säger för att försöka övertala mig själv utan jag känner det verkligen i varenda fiber i min kropp men det har inte alltid varit så. I många år så var livet ett riktigt helvete och jag kunde inte se en enda ljusglimt någonstans. Men eftersom jag är en envis typ så har jag sakta men säkert omprogrammerat min hjärna till att automatiskt se det positiva i det mesta. Jag har övat länge och det har verkligen lönat sig för den mängd lycka och glädje som jag känner idag är helt underbar. Jag har gjort massor med övningar, processer och metoder och jag har valt ut de allra bästa till mina kurser som du hittar i min webshop och till de onlinekurser jag har på Facebook.

Idag tänkte jag ta upp en fråga som jag väldigt ofta får från deltagare på mina kurser och det är vad man gör när ens önskan inte kommer.

Först och främst vill jag börja med att säga att du gör inget fel. När vår önskan inte kommer så tror vi ofta att vi gör något fel men det handlar inte om vad du gör utan det handlar bara om din vibration. Din vibration matchar inte din önskan och det är därför den uteblir. Ofta är det önskningar som vi haft ganska länge utan att de kommer och det handlar då om att du har tankemönster som skapar en vibration som matchar bristen på din önskan. Så om du till exempel har varit singel länge och önskat dig en partner men inget händer så har du övertygelser och tankemönster som matchar att vara singel. Har du länge önskat en partner så har du troligtvis väldigt få positiva tankar kring att hitta en partner.

Så det du behöver göra är att justera din vibration så att den matchar det du önskar. Det gör du genom att fokusera dina tankar på sådant som skapar positiva känslor kring din önskan. Men om du inte kan hitta en enda tanke kring det du önskar som skapar positiva känslor så är det bästa du kan göra att släppa din önskan helt. Du ska helt enkelt inte tänka på din önskan alls och istället fokusera på något helt annat som skapar positiva känslor hos dig. Och det är för att det är dina känslor som styr din vibration och har du positiva känslor så har du en högre vibration som matchar dina önskningar.

Vill du lära dig mer om hur du attraherar dina önskningar så startar jag en onlinekurs på Facebook den 20 mars. Det är en kurs i 7 steg där du kommer jobba med din specifika önskan och får lära dig hur du justerar dina tankar, känslor och din vibration för att attrahera det du önskar. Du kan läsa mer om kursen HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Attraktionslagen – När det du önskar inte kommer

 • mary coolman

  Hej, jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig och också rådgöra med någon som lider av Förhållande eller äktenskapligt problem. Han tog tillbaka mannen jag älskar och vårdar med hela mitt hjärta, En man som lämnade mig för en annan kvinna i bra 6 månader, med 2 barn, hoppades allt förlorat tills jag hittade Dr OGUNDU email online, som berättade för mig att allt kommer att bli bra . Han berättade för mig att min man kommer tillbaka om 2 dagar, jag är så underbar idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer att rekommendera dig mot liknande problem att kontakta Dr OGUNDU vem är pålitlig och rakt framåt kan du kontakta honom via e-post [drogunduspellcaster@gmail.com]

  Om du också behöver lösas i följande problem, kontakta honom så bra.
  1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) Kärlekstavling
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik eller vinna en lotteri.
  (7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) om du inte kan uppfylla din partner.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja din man
  (12) om du vill ha dina önskemål.
  (13) Graviditet stava för att bli gravid baby
  (14) Garantera att du vinner de oroliga domstolsärenden och skilsmässa oavsett scenen
  (15) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
  E-postadressen återigen är [drogunduspellcaster@gmail.com] omedelbart kontakta honom