Bajsmannen, del 11! Hot mot min familj! 4 kommentarer


Har du missat de trakasserier som pågår så kan du läsa det här:

Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6Del 7, Del 8, Del 9, Del 10

Jag fortsätter att blocka Alex/Bajsmannens profiler men han kommer hela tiden in till min Facebook i ny skepnad. Det tar aldrig slut, det tar bara tid. I morse möttes jag av hot mot min familj och meddelande om att han gjort en ny bild på min dotter. Än så länge har han inte gjort någon bild på henne där själva bilden varit kränkande men texterna han sätter till bilderna är kränkande.

På bilden han gjorde igår av min dotter så skrev han:

Och den mannen ska inte använda ordet trosor i samma mening som min dotter!

I morse möttes jag av nya hot:

Kritiker tycker att jag ska ignorera sådana påhopp men jag kan inte. Han har gått alldeles för långt nu.

 

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Bajsmannen, del 11! Hot mot min familj!