Del 8 från min resa med Attraktionslagen – Yes!!! Jag gjorde det!! 7 kommentarer


Hallå alla Härliga! I förra delen av den här serien, där ni får följa mig på min resa till att bli internationell föreläsare, så berättade jag att jag hade skickat in en ansökan till en amerikansk talangtävling för föreläsare. Så idag tänkte jag berätta hur det har gått och så tänkte jag förklara det här med fokus lite tydligare så att ni förstår hur det fungerar. Du hittar de tidigare delarna i den här serien genom att klicka HÄR.

Som sagt så har jag fått resultatet angående talangtävlingen för föreläsare och jag har gått vidare till final och det är så fantastiskt roligt! Jag har i och för sig inte haft några tvivel överhuvudtaget faktiskt.

Varje gång jag har tänkt på tävlingen så har jag bara känt en sådan fantastiskt extatisk lyckokänsla med ett underbart pirr i hela kroppen. Och anledningen till att jag kunde känna de här lyckokänslorna varje gång jag tänkte på tävlingen är för att jag fokuserar på rätt saker vid rätt tillfälle.

Vad innebär det då att fokusera på rätt sak vid rätt tillfälle?

Eftersom jag verkligen ville gå till final i den här tävlingen så var det viktigt att jag hade en hög vibration som matchade en finalplats. Jag visste ju att jag skulle bli jublande glad när jag fick beskedet om att jag gått till final och det var de känslorna jag eftersträvade medan jag väntade på beskedet. Och för att uppnå det så fokuserade jag endast på tävlingen vid sådana tillfällen när jag var på riktigt bra humör. Nu är det ju så att jag för det mesta är på bra humör så det är rätt enkelt för mig att välja rätt tillfälle att fokusera.

De tillfällen när jag kan bli på sämre humör är när jag är hungrig, trött, uttorkad och/eller stressad. För några dagar sedan så hade vi en Calima här på ön, det är när heta vindar med sandstoft kommer från Sahara. Då blir det extremt varmt och luften är inte så bra att andas in och det är väldigt viktigt att dricka extra mycket vatten vilket jag inte gjorde, så efter några timmar utan vatten var jag ganska uttorkad och då rasade mitt humör. Det hade varit helt fel tillfälle att fokusera på tävlingen för då hade de negativa tankarna blivit fulla av tvivel, jag kommer inte gå till final, jag är inte lika bra som andra, jag har inget att prata om, jag har ingen chans, jag är helt värdelös, varför skulle de välja lilla mig, jag kan ingenting etc. Och då hade jag garanterat sabbat mina chanser till en finalplats.

Så vad fokuserade jag på när jag var låg häromdagen? Först ägnade jag mig åt att fräsa lite åt min man som just då var roten till allt ont. Det var väl ungefär hans fel att det vara Calima och att jag var uttorkad. Ja, jag vet, pinsamt låg nivå på den. Först förstod jag i och för sig inte att jag var uttorkad, eller jag tänkte inte så långt. Men sen när jag kom på att jag inte hade druckit på flera timmar så åtgärdade jag genast saken och ett glas senare var huvudvärken på väg bort och humöret steg. Och, ja, jag bad honom såklart om ursäkt för mitt beteende efteråt men han hade som vanligt full förståelse. 

Med det här exemplet vill jag då visa att du ska endast fokusera på det du önskar vid rätt tillfälle och rätt tillfälle är när du har en hög vibration. Fel tillfälle att fokusera på det du önskar är när din vibration är låg.

När din vibration är låg så ska ditt enda fokus vara att höja vibrationen så att du sen kan fokusera på det du önskar. That´s it!

Vill du lära dig mer om hur du förändrar dina tankar så kan du just nu köpa min E-bok ”Bli en stjärna på att tänka! Så skapar du tankar som gynnar dig!” med 100:- rabatt. Läs mer om boken genom att klicka HÄR eller på bilden nedan.

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 tankar om “Del 8 från min resa med Attraktionslagen – Yes!!! Jag gjorde det!!

 • Ulrika Davidson

  Jag heter Ulrika Davidson. från stockholm. 2 dagar sedan läste jag en efterkommentar på en relationsrådgivningsblogg om en Lady från LA-baserad journalist avslöjar hur han Parmanently Cured Weak Erection & Quick Ejaculation 6 månader efter att hans fru lämnade honom och sade också överpräst Oduduwa återfört sin ex fru efter divorcing.
  Jag var så lycklig att stöta på DrOduduwa Love-Spell Caster personlig e-postadress
  Jag kontaktar samma präst Oduduwa på grund av mina utmaningar i äktenskapslivet,
  Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort detta utan hjälp av oduduwa. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa till mitt ansikte att vårt förhållande är över, ser min man Charles Aslund rakt mot mitt ansikte och sa att vi var färdiga med äktenskapsförhållandet och tog bort min son Felix och resa vårt land till Spanien. Jag har försökt ringa och skicka meddelanden till honom men han blockerade helt min linje från att nå honom, jag var så frustrerad och behövde hjälp åtminstone att prata med honom för att be om ursäkt och höra min sons röst igen, han tog min son bort från mig i 11 månader inga ord. Jag behövde brådskande hjälp för att lösa detta problem så jag kontaktar e-postadressen till Oduduwa som jag tror att han bara kan hoppas
  för att hjälpa mig att ta tillbaka min make hemma med min son tillbaka. Oduduwa försäkra mig om att han kan hjälpa mig med att få honom hemma, jag lyda och följa hans instruktioner steg för steg, 2 dagar Efter att Droduduwa lunchat en Magic Love-spel på min vägnar vid hans tempel ringde min man Aslund mig på mobilen ursäkta, han var ledsen för allt han gjorde för att skada mina känslor och han återvänder hem till mig med son Felix, jag är så glad idag att jag har återställt min familj och min man och jag älskar varandra mer än någonsin tidigare nu. Tack vare Oduduwa love-spell caster för att få tillbaka min make hem. Vi är alltid värdesamma och greateful för Oduduwa hjälp.
  idag berättar jag med glädje och lycka till världen …
  jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig och även med dig här med liknande förhållande kris, jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar. Jag insåg att det skulle vara bra att dela här som jag vet att det kommer att inspirera andra också.
  Oduduwa berättade att han kan lösa följande problem för omedelbara lösningar.
  * Love Spells Win-Back Ex älskare
  * Framgång och främjande magisk stavning
  * Lycklig charm – BUSINESS STAR
  * avdelningar – SKYDD HÖG
  * förbannelseupplösning, andlig rensning från ond ande.
  * Traditionella rötter och örter för att bota sjukdom, Cure to Cancer Disease, Cure HIV
  * Fruktbarhet magi – FRUITS OF WOMEN har barn.
  * dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
  här kan du skicka meddelande till Oduduwa för att hjälpa dig direkt lösning inom 42 timmar
  Oduduwa personlig e-postadress dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 • Ola

  Hmm intressant så att fräsa på din man kombinerat med att dricka ett glas vatten höjde alltså din vibration? Det kanske kändes rätt väg för dig uppför känslotrappan?

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ola, min vibration sänktes av att jag var uttorkad vilket försämrade mitt humör. Och då lät jag det gå ut över min man vilket bara sänkte mitt humör ännu mer. När jag sen insåg att jag troligtvis var uttorkad och att det var det som sänkte mig så drack jag vatten för att åtgärda det. Och när jag fyllde på med vatten så mådde kroppen mycket bättre. Men att fräsa till min man höjde absolut inte min vibration, tvärtom. Det som sänkte vibrationen var att kroppen skrek efter vätska och sen sänktes den ännu mer av mitt beteende mot min man.

   You Rock!!!

    • Klokegård Inläggsförfattare

     Ja, jag har här nere på Gran Canaria verkligen fått lära mig hur det påverkar med vätskebalansen. Tur att det är så lätt att åtgärda. Det räcker att dricka ett glas vatten för mig så blir mitt humör bättre.
     You Rock!!!

 • Yvonne Billekvist

  Stort GRATTIS till din finalplats! Måste säga att DU är fenomenal…mao Snart är du den internationella föreläsare du vill vara. Tex TED -föreläsare..why not! (TEDx was created in the spirit of TED’s mission, etc.)

  Tack för dina jättebra bloggtips… om att öka på energin.

  Vänligen
  Yvonne Billekvist

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Stort tack, Yvonne! Det känns helt fantastiskt med finalplatsen! Har funderat på det där med TEDx och har börjat kolla upp hur man går tillväga för att bli en TEDx-talare.

   Njut den här fantastiska dagen!