Den Nazistiska horan med den gigantiska åsneröven! En sann historia om nätstalking. 23 kommentarer


Rubriken har jag satt ihop av dom ”smeknamn”  som han har gett mig.

Den 14 december förra året så började trakasserierna mot mig på Facebook. Du kan läsa massor av härliga kommentarer och se hans bilder genom att klicka HÄR. Det har nu snart pågått i 10 månader. Jag har fått flera tusen kommentarer med olika kränkningar och förtäckta hot av en man som är för mig helt okänd. Jag gjorde en polisanmälan i Januari/februari någon gång och kände mig full med tillförsikt. Naiv som jag är så trodde jag att det snart skulle vara över eftersom Polisen var inkopplad. Jag gjorde min anmälan i Arboga och sedan skickades den över till Västerås. Jag hade där kontakt med en Polis och vi kom överens om att jag skulle maila över skärmklipp på dom kommentarer jag fick. Efter en vecka fick jag ett mail från denna polis där hon bad mig sluta skicka dessa skärmklipp för hon fick för mycket material!!!

Jag blev lite förvånad för jag tyckte ju att dessa kommentarer var bevismaterial + att dom gav polisen en möjlighet att avgöra vad det var för typ som trakasserade mig. Dom kunde ju där också göra en riskbedömning och se om det trappades upp och om det eventuellt förelåg någon fysisk fara för mig och min familj.

Efter ett tag så lade dom dock ner min anmälan med motiveringen att dom inte visste vem gärningsmannen var. Men dom sade att dom skulle öppna min anmälan igen om jag fick tag på hans telefonnummer eller adress.

Nu vet jag precis vem han är. Jag har personnummer, mobilnummer, bilder, ort där han befinner sig och film på gärningsmannen. Men, Polisen är inte villig att öppna min anmälan trots det för han har ingen fast adress!!!! Då vet jag det, Polisen klarar inte av att leta reda på en person som inte har någon adress. Måste säga att luften har gått ur mig lite grand efter detta besked.

Så, idag fick jag en så trevlig kommentar och jag bestämde mig för att pausa min Facebookprofil på obestämd tid. Han ska tydligen skicka någon till mig för en personlig hälsning.

4 oktober

Hjälp mig gärna att dela detta inlägg vidare i alla sociala medier. Ju fler som läser desto bättre. Jag har inte gett upp! Jag bara andas lite! 🙂

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

23 tankar om “Den Nazistiska horan med den gigantiska åsneröven! En sann historia om nätstalking.

 • christian

  hahaa. aina. en vän ringde t dom förra veckan o sa att en man som varit stor anledning till att en annan dött, sitter hemma m mer dödande droger samt en laddad pistol. kan ni snälla ta bort han ifrån d han håller på med, innan mer människor får sätta livet till? 2ggr ringde han, men m samma resultat. hållkäften o dra åt helvete var svaret.??? sen en lur i örat. haha. han namngav sig sig själv o ville göra skillnad. konstigt att folk e rädda för att be om hjälp, lr???

 • Hannah

  Sitter och tittar på tv3-play på stalkers, tycker det är sjukt hur folk kan hålla på och hur man orkar hålla på! Tycker riktigt synd om dig, stå på dig och ge inte upp!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Jag har blockerat massor av hans profiler. Men han har närmare 1000 profiler och om jag blockerar för många på en och samma dag så riskerar jag att FB stänger mitt konto.

 • John Dannenberg

  En pinsamhet för vår poliskår, framförallt dess utbildning som tydligen inte hunnit in i 2000-talet.

  Vi ser nu mer och mer av hot och trakasserier via nätet, allt från bilder till rena hattexterna, som privatperson eller artist finns det inget skydd även om man som du tar fram namn och bild på vederbörande. Det finns exempel på när anmälaren gett polisen namn och adress, ändå har målen lagts ner.

  Vi behöver en lagstiftning som jämställer näthat med misshandel och åklagare som vågar ta sig an fallen.

  Självklart delar jag och hoppas att det löser sig för dig.

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Jag håller med dig, John! Vi har valt att lyfta den här fråga för att få till en debatt i samhället så vi kan hitta sätt att hantera den här typen av brott. Vi måste lära våra barn och ungdomar att det inte är okej. Jag vill inte mötas av fler rubriker om ungdomar som tagit livet av sig pga näthat. Information och kunskap är vad som behövs i första hand.

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Vet inte säkert med den profilen. Den Alex som jag drabbats av har en profil med namnet Alex N Othmani men den är antingen pausad eller borttagen av FB. Sen har han ju bortåt 1000 falska profiler med olika namn. Både män och kvinnor.

 • Kenneth

  Hej
  Ja det finns gott om idioter.
  Varför inte publicera hans namn och hemort?
  Då kan folk i hans omgivning få honom att förstå, vad som är rätt och fel

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Tyvärr så verkar han inte ha något socialt nätverk. Inget jobb, ingen bostad. Hans namn är ingen hemlighet för han uppger det hela tiden när han trakasserar. Han heter Alex Othmani och bor i Uppsala. han har en flickvän från Vitryssland som varit i landet nu sedan Juli. Hon hjälper honom med det han håller på med.

 • Becca

  Känner med dig vännen,,, vet precis hur du känner, och vad du går igenom. Jag är själv drabbad av en sjuk kvinna som sedan 3år tillbaka driver en hatblogg om mig. Polisen skiter fullkomligt i det, de vet vem hon är eftersom det är min x-makets nya fru, men säger att de inget kan göra eftersom hon inte använder mitt namn utan istället benämner mig som ”häxet”….

 • Maria Ylipää-Lindmark

  Styrkekramar till dig, jag vet inte vad du har skrivit eller gjort för att denne person ska trakassera dig.

  Antagligen är det en av dessa sjuka människor som känner makt av att hota och trakassera andra. Du är stark, modig och skicklig.

  Modigt att stänga ner din Facebooksida men bara han inte hittar andra sajter som du finns på.

  Har han kommit åt din e-mail ? Jag önskar allt gott till dig och tycker att det är bedrövligt, hur lite som görs åt nättrakasserier.

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Det vet inte jag heller. Men tittar man på gemensamma nämnare för dom värst drabbade så är vi kvinnor, jobbar som föreläsare, författare och coacher, vi är offentliga, framgångsrika, vi syns i media och vi har flera tusen vänner på FB.
   Han känner till min blogg och har läst den, min mailadress är lätt för honom att hitta men han håller sig till Facebook. Han har under det här året itne gett sig på oss någon annanstans än på FB.

   Den bästa hjälpen vi kan få just nu är att dessa blogginlägg delas överallt på nätet och att folk är med på tisdag och tar en facebookfri dag som protest mot att Facebook inte gör något.

   Stort tack för ditt stöd!

 • Sessan

  Helt sjukt detta, vad är den där mannen egentligen och att inte polisen kan göra ngt….fattar ingenting Då betyder det alltså att är man kriminell så är det bara att man avskriver sig sin adress så kan man härja runt och göra bedrövliga brått och ändå gå fri. Jag tänker också på flickan som blev våldtagen av ett flertal grabbar där de gick fria trots att de har en adress och bevisen fanns där med….RUSKIGT

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Vi är många som inte förstår hur det kan få fortgå. Därför gör vi nu allt för att lyfta frågan så att så många som möjligt kan ta del av det som sker. Jag köper inte den ”ursäkten” från Polisen. Klart dom kan hitta folk trots att dom inte har någon adress.

   Tack för ditt stöd!

 • Mr T

  Jag är splittrad. Vad är bäst? Att veta vad han gör, eller att inte veta alls och plötsligt överraskas? Att stänga sin profil är ju på alla sätt väldigt modigt av dig eftersom du samtidigt tappar kontrollen på vart han tar vägen.

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Tack för stödet, Izabell! Och tack för att du hjälper till att dela inlägget så att det här får stor spridning! Nu ska allt upp till ytan och ju fler som delar desto fler får läsa den nakna sanningen och se vilka fel Polisen gjort. 🙂

   Kram!