Det ultimata tipset för att manifestera dina önskningar 6 comments


blossom-247407_1920Hallå alla Härliga! Idag är det måndag och det är verkligen min favoritdag och jag brukar kalla den för Charmiga måndag för det tycker jag verkligen att den förtjänar. Måndag innebär en ny början, starten på en ny vecka med spännande härligheter. Jag älskar äventyr och varje måndag börjar en veckas äventyr. Idag fick jag frågan om jag vill komma till Borås och föreläsa vilket  jag självklart sade ja till och i söndags blev det klart att jag även kommer till Göteborg i vår. Det kommer bli helt awesome för det är många som velat att jag ska komma till Borås och Göteborg och nu blir det så. Jag återkommer med datum senare i veckan när allt är klart men som det ser ut så blir det i feb-mars så ni behöver inte vänta så länge. Malmö och Stockholm är ju redan inbokade och du hittar biljetter och mer info till dessa föreläsningar genom att klicka HÄR. För att hålla dig uppdaterad om var jag föreläser och för att bli inspirerad kring attraktionslagen så är du välkommen att gå med i min grupp på FB som heter attraktionsguiden som du hittar HÄR.

Föreläsningen handlar om attraktionslagen och heter: ”Attraktionslagen i ett nötskal”.  Jag har förstått att många uppskattar mitt sätt att förklara Attraktionslagen för att det är enkelt och begripligt och utifrån en vetenskaplig grund. Kvantfysik är ett stort intresse för mig och det förklarar attraktionslagen väldigt logiskt och jag gillar när det är logiskt. Så under föreläsningen så kommer jag förklara attraktionslagen på ett enkelt sätt som gör att du kan använda det i din vardag. Jag kommer ge en massa tips och övningar under föreläsningen och jag kommer även att svara på frågor. Det blir 3 fartfyllda timmar och jag lovar att bjuda på en massa skratt också och vi kommer tillsammans att höja energierna hos alla. Min strävan är att åhörarna går hem fulla med hopp och inspiration och en stark längtan att samarbeta med attraktionslagen istället för att motarbeta den. Jag kommer också berätta om saker jag själv manifesterat i mitt liv, både önskat och oönskat och jag kommer då berätta exakt hur jag burit mig åt.

I det här inlägget får du det ultimata tipset för att manifestera dina önskningar och lära dig hur du vet om dina tankar för dig till eller från dina önskningar.

anther-71265_1280

Jag får väldigt ofta frågan om hur/vad man ska tänka för att manifestera det man önskar. Och jag önskar verkligen att det fanns en magisk tanke som vi alla kunde tänka när vi önskade manifestera något men tyvärr så har jag inte hittat den tanken, ännu.Men, trots att jag ännu inte hittat den tanken så har jag i alla fall ett i mitt tycke väldigt bra svar att ge på frågan. 🙂 Och som jag ser det så är det här svaret nyckeln till att manifestera dina önskningar.

Först vill jag säga att det handlar inte bara om vad du tänker utan det handlar även om vad du säger eftersom ord är uttalade tankar. Både dina ord och dina tankar skapar känslor inom dig och det är där du hittar svaret på vad du ska tänka/säga. Tänker du tankar eller säger saker som får dig att känna ångest, oro, ilska, irritation och andra negativa känslor så är det den vibration du sänder ut och det du då manifesterar är helt enkelt det oönskade. Tänker du tankar eller säger saker som får dig att känna dig glad, lycklig, älskad, harmonisk och andra positiva känslor så är det den vibration du sänder ut och det du då manifesterar är det du önskar.

Så det är alltså känslan som sänder ut vibrationen och som attraherar det som motsvarar din känsla. Du har säkert hört att du ska leva som om du redan har det du önskar vilket förvirrar väldigt många för hur kan jag till exempel leva som om jag har massor med pengar när kontot är tomt? Jag kan ju inte direkt gå och handla utan pengar. Att leva som om du redan har det du önskar betyder inte att du i din fysiska verklighet ska leva som om du har det du önskar utan det betyder att du ska känna det som om du har det du önskar. Så föreställ dig hur du kommer känna det när du har det du önskar och så skapar du den känslan för då kommer du attrahera det. Det absolut viktigaste är att vara lycklig här och nu även om du inte har det du önskar. I början kan det vara en rejäl utmaning men med lite övning så kommer du hitta fler och fler sätt att förbättra din känsla så att du längre stunder kan vara lycklig trots att det du önskar inte har kommit ännu. Och ju längre perioder du är lycklig desto snabbare kommer du manifestera din önskan.

Så sätt igång i denna stund med att se till att du är lycklig. Var hela tiden uppmärksam på dina känslor för då vet du vilken vibration du sänder ut.


Vill du lära dig mer om att gå från negativt tänkande till positivt tänkande så kan du läsa mer om min guide till positivt tänkande som du hittar HÄR.

Du hittar alla mina inlägg om Attraktionslagen genom att klicka HÄR.

Du får en gratis guide till attraktionslagen genom att fylla i formuläret nedan.

Gillade du det här inlägget så får du gärna dela det med dina vänner genom att använda delaknapparna nedan.

I värme, ljus och kärlek!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 tankar om “Det ultimata tipset för att manifestera dina önskningar