Du är fantastisk! Del 3! 2 kommentarer


Välkommen till Del 3 i serien: ”Du är fantastisk! I del 1 började vi med att ta reda på vad du kan och vad du är bra på och i del 2 utforskade du dina intressen och nu är det dags för del 3 som handlar om dina styrkor och svagheter.

När det gäller en sak så är du bäst i hela världen! Du är bäst i hela världen på att vara du, det finns ingen annan som gör det så bra som du.
Men vet du hur bra du egentligen är? Vet du vilka styrkor du har? Är du medveten om dina svagheter?
Nu kan ni är på bloggen ta del av 5 övningar för att stärka din självkänsla och komma närmare den du är för att skapa mer Rockstjärnestatus i Ditt Liv.Häng med!

Det kan vara bra att några gånger om året göra sådana här övningar för att få större insikt i hur bra du faktiskt är. Det är också ett sätt att se att du är Rockstjärnan i Ditt Liv!

Här följer den tredje övningen och det du behöver är papper, penna, skön musik och en stund för dig själv. Jag önskar dig lycka till och tar gärna emot feedback via Mail eller i kommentarsfältet.

Du är fantastisk! Del 3:

Den här övningen går ut på att ta reda på vilka dina styrkor och svagheter är.
Det är inte säkert att du kommer på allt vid samma tillfälle så ha din lista tillgänglig så du kan fortsätta fylla i när det dyker upp nya saker i dina tankar.

* Börja med att skriva ner alla dina svagheter. Du kanske har svårt att slutföra saker, svårt att påbörja saker, tidsoptimist mm.

* Skriv sedan ner alla dina styrkor. Du kanske är väldigt logisk, har lätt för att se samband, snabb på att slutföra saker, effektiv mm.

Grattis! Nu har du tagit ännu ett steg mot att finna Rockstjärnan inom Dig!
Nu bör du ha klar bild över dina svagheter och styrkor vilket också ger dig en ledtråd om saker du kan utveckla eller balansera upp.

Tyckte du den här övningen var bra? I boken ”Rockstjärnestatus i Ditt Liv!” får du, för 39:-, fler tips för hur du skapar det liv du vill ha. Klicka HÄR för att läsa mer!

You Rock!!!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Du är fantastisk! Del 3!