En stor missuppfattning kring Attraktionslagen 2 kommentarer


rp_Thinkstarnew1-218x300.jpgNär jag släppte e-boken:  ”Bli en stjärna på att tänka! Så skapar du tankar som gynnar dig” så visste jag ingenting om Attraktionslagen men det roliga är att läsare av boken som är väl insatta i hur Attraktionslagen fungerar har sagt att boken är en rejäl lektion i Attraktionslagen vilket jag ser som ett väldigt gott betyg. Efter det så började jag studera Attraktionslagen för att ta reda på vad det handlade om och då föll liksom allting på plats för mig. Under mina studier av Attraktionslagen så har jag upptäckt en väldigt viktig sak som jag ser att väldigt många människor missar. Det är också det som gör så att folk inte lyckas manifestera det som de önskar i sina liv.

Det budskap man oftast ser kring Attraktionslagen är att du får allt du ber om, du behöver bara tänka på det så får du det. Och det gläder väldigt många människor för det verkar så enkelt att med hjälp av Attraktionslagen få drömjobbet, lyxvillan, drömkärleken, miljonerna och allt annat de drömmer om. Attraktionslagen bygger på principen att lika attraherar lika och att våra tankar är vibrationer, så om du tänker på en svart Mercedes cab med skinnsäten så drar dina tankar till sig en sån bil. Men, man missar en väldigt viktig del i det hela och det är våra känslor. Våra tankar skapar känslor och det är känslornas vibration som vi skickar ut. Vi kan ta pengar som exempel: Du har inga pengar, en enorm hög med räkningar och stora skulder och så fort du tänker på pengar så får du en stor klump i magen och en enorm ångest. Och så bestämmer du dig för att med hjälp av attraktionslagen manifestera alla de pengar som du behöver så du gör som du läst, du tänker på pengar. Problemet här är att tanken på de pengarna du vill ha skapar väldigt negativa känslor så det du vibrerar och attraherar är negativt. Din vibration är helt enkelt brist på pengar och det är då det du drar till dig.

Och som jag ser det så är det här den viktigaste delen i attraktionslagen, att det är våra känslor som sänder ut vibrationerna.

Jag fick en fråga från en läsare om just Attraktionslagen och du kan läsa den frågan här nedan för mitt svar förklarar det här ganska tydligt.

Fråga:
”Attraktionslagen, det du tänker på skapar du…… jag vet att jag vet att jag vet….men vad hjälper det. En del av min hjärna kan affirmera positivt medans en annan del av hjärnan arbetar med att: Det är ingen idé, det kommer aldrig att gå mm mm. Om jag ska affirmera mitt drömhus till exempel så ser en del av hjärnan ett stort fint hus som jag inreder av hjärtans lust medans en annan del av hjärnan ser hur huset brinner upp och jag förlorar alla mina ägodelar och så hör jag mammas röst som berättar för mig att det var rätt åt mig, aldrig får man vara riktigt glad, så fort man är glad så kommer katastrofen.”

Mitt svar:
”Svaret på varför din manifestation inte kommer finns i din fråga fast jag vet inte om du är medveten om det. Den största missuppfattningen när det gäller Attraktionslagen är just den att du får det du tänker på och att det är det enda som behövs för att få det man vill. Men det du är inne på i din fråga är att trots att du affirmerar positivt och trots att du tänker på det du vill ha så kommer det negativa tankar och känslor. Attraktionslagen säger att lika attraherar lika och det handlar enbart om vibrationer. Allting i vårt universum är uppbyggt av energi som vibrerar på olika våglängder. Ljud, ljus, doft, temperatur etc är vibrationer som vår hjärna tolkar till något greppbart och förståeligt. Så, om vi tar ditt exempel med drömhuset så skapar tanken på att du inreder huset positiva känslor inom dig och du sänder ut de vibrationerna men så tänker du å andra sidan att huset brinner ner och det skapar negativa känslor inom dig och du sänder ut de vibrationerna. Så först skickar du ut vibrationer som attraherar huset och sen skickar du ut vibrationer som stöter bort huset, det är ungefär som om du ska ringa till support/kundtjänst där det alltid är telefonkö och du slår numret, låter en signal gå fram och sen lägger du på, du slår numret, låter det gå fram en signal och så lägger du på och så håller du på så om och om igen och undrar varför ingen svarar.

Så för att manifestera ditt drömhus måste din vibration till största delen vara den som de positiva tankarna/känslorna skapar. Och det som talar om för dig vilken vibration du har är dina känslor, om du tänker på huset men känner dig frustrerad, irriterad, arg, ledsen så sänder du ut de vibrationerna och då får du manifestationer som motsvarar de vibrationerna/känslorna. Så, det effektivaste sättet att manifestera något är att vara uppmärksam på dina känslor för de säger dig om du är på väg mot eller från det du önskar. Om tanken på något du önskar skapar negativa känslor inom dig för att det påminner dig om att du inte har det du önskar så är du för detaljerad i dina tankar. Backa då några steg och tänk mer allmänna tankar kring din önska eller tänk på något helt annat som skapar positivare känslor inom dig och sen när du har positiva känslor så kan du börja tänka på din önskan igen och fortsätta med det tills du känner negativa känslor igen och då lämnar du de tankarna och tänker sådana som skapar positiva tankar istället.”

Vill du lära dig mer om hur våra tankar fungerar och hur du gör för att tänka positivt så att du kan använda attraktionslagen på ett effektivt och medvetet sätt så kan du läsa mer om verktyget:  ”Din guide till Attraktionslagen”.

Och morgon, 7 februari, är sista chansen att hoppa en suverän onlinekurs som du hittar HÄR.

Vill du jobba direkt med mig så kan du läsa mer om min coachning som du hittar HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “En stor missuppfattning kring Attraktionslagen