Fem misstag som olyckliga människor gör, del 1. 4 kommentarer


Fem fingrarJag har haft massor med tekniska problem idag, det känns som om allt har strulat. Det var mobilen, internet, datorn och mailen så därför är jag sen med det här inlägget som skulle publicerats i eftermiddags. Men här kommer i alla fall som utlovat 5 misstag som olyckliga människor gör och i morgon kommer ytterligare 5 misstag.

En person behöver inte sitta i fängelse för att vara en fånge. Människor kan vara fångar i sina egna övertygelser, värderingar, tankar, val och idéer. säg till din negativitets-kommitté som träffas i ditt huvud och diskuterar att de ska sitta ner och hålla käften.

När du drömmer, dröm stort, när du tänker, tänk stora tankar och när du älskar, älska ärligt och innerligt. Lycka är ett val och det finns inga ursäkter för att inte försöka göra det allra bästa av ditt liv. Det finns inga ursäkter för att leva på ett sätt som konstant gör dig olycklig.

Här är 5 misstag att undvika:

1. Tror att du redan har missat din chans. Ditt liv, med alla dess upp- och nedgångar, har gjutit och knådat dig till att bli den du är. Ditt liv har varit exakt vad det behövde vara. Tro inte att du har förlorat tid. Det tog varje situation du har stött på för att ta dig dit där du är nu. Och varje ögonblick av ditt liv, inklusive detta nu, är en nystart. Om du har modet att erkänna när du är rädd, förmågan att skratta även när du gråter, styrkan att säga ifrån, även om din röst skakar, förtroendet att be om hjälp när du behöver det och visdom att ta det när det erbjuds så har du allt du behöver för att ta dig till en bättre plats.
2. Använda misslyckade relationer som en ursäkt. Livet introducerar dig inte alltid för de människor du vill träffa. Ibland sätter livet dig i kontakt med personer som du behöver möta för att hjälpa dig, såra dig, lämna dig, älska dig i syfte att successivt stärka dig till att bli den person du var ämnad att bli.
3. Förändra den du är för att tillfredsställa andra. Oavsett hur högljudda andras åsikter om dig är  så kan andra inte välja vem du ska vara. Frågan borde inte vara: ”Varför gillar de inte mig för den jag är?” Frågan borde istället vara: Varför slösar jag bort min tid på att oroa mig för vad de tycker om mig?” Om du inte skadar någon med dina handlingar så fortsätt framåt med ditt liv. Var glad! Var dig själv! Och om andra inte gillar det så är det deras problem och du behöver bara låta dem vara. Livet handlar inte om att behaga alla.
4. Står ut med negativa människor och negativt tänkande. Det är dags att skippa all drama och de människor som skapar den. Omge dig med människor som får dig att le. Älska de människor som behandlar dig väl. Glöm det negativa och fokusera på det positiva. Livet är för kort för att slösas bort på onödiga draman och alldeles för negativa människor. Att begå misstag och falla är en del av livet men att ta sig upp och gå vidare är vad livet handlar om.
5. Fokusera all sin uppmärksamhet på en annan tid och/eller plats. Den här dagen kommer aldrig igen så njut av den och vårda din tid. Det är ofta svårt att bedöma det sanna värdet av en stund innan den blir ett minne. En dag kanske du upptäcker att de små sakerna verkligen var de stora sakerna. lär dig att uppskatta vad du har innan tiden tvingar dig att uppskatta vad du en gång hade.

I morgon kommer ytterligare 5 misstag att undvika och medan ni väntar på det så hoppas jag att ni vill gå in och rösta på mig om att bli veckans blogg på Besökstoppen. Jag såg att jag halkat ner till tredje plats så nu behöver jag era röster mer än någonsin. Gå till Besökstoppen HÄR, scrolla ner lite på sidan så ser du röstningen till höger och det går bra att rösta en gång varje dag. Så jag hoppas ni är med mig och röstar varje dag. Heja er och heja mig! You Rock!!!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Fem misstag som olyckliga människor gör, del 1.