Föreläsningar


Nedan ser du några av de föreläsningar som jag ger. Eftersom jag väljer att skräddarsy mina föreläsningar utifrån uppdragsgivarens önskemål så kan innehållet komma att variera. Jag tar även uppdrag som moderator, konferencier eller programledare. Kontakta oss för mer information!

Rockstjärnestatus i Ditt Liv!

En fartfylld föreläsning som inspirerar till att bli Rockstjärnan i Ditt Liv! Åhörarna bjuds på musik, humor, allvar och suveräna aha-upplevelser!

Vill du prestera bättre men göra mindre? Vill du få ut mer av livet? Vill du ha roligare på jobbet? Vill du slippa stress och skuldkänslor? Vill du ha bra relationer med kollegor, familj, vänner och andra du möter? Vill du känna dig nöjd med dig själv? Under den här föreläsningen inspireras åhörarna till att leva ett liv med mer livsglädje.

Då är det här föreläsningen för dig!

Definition av Rockstjärnestatus:

”När du är unik, när du ser att du är bäst i hela världen på att vara Du, när du prioriterar så att du mår bäst, när du lever fullt ut, när du går utanför din trygghetszon och möter livet! Då har du Rockstjärnestatus i ditt liv!”

Röda skor, Blå Bröst och en Gul Citron!

Under den här föreläsningen får publiken testa på att lura sin egen hjärna. Cecilia tar oss med på en spännande resa som går från tanke till bemötande. En spännande kedja där vi lär oss hur vi kan påverka hur andra bemöter oss och hur det börjar med en tanke. Hon ger tips och verktyg för hur man bryter negativa tankemönster och visar på ett tydligt sätt hur vi kan låta hjärnan jobba ”för” istället för ”mot”. Åhöraren får här lära sig hur man upptäcker negativa tankar som är omedvetna. Hon ger kunskap om hur hjärnan fungerar när det gäller tankar och om hur vi kan bli mer medvetna i våra val av tankar.

Sagt om Cecilia:

”Vi anlitade Cecilia Kärvegård på vår kickoff. Anledningen till det var att jag hade läst om henne någonstans på nätet. Hon var den vitamininjektion den här konferensen behövde. Ämnen som vår Vision, mål, strategi och administrativa rutiner blandades upp med ämnet ”Önskade du att du kunde ändra på andra?”. Här berättade hon på ett väldigt roligt och lättsamt sätt om hur vår hjärna fungerar och varför vi och våra medmänniskor beter oss som vi gör. Hon bevisade även att vår hjärna inte kan skilja på vad som är sant och falskt. Ett väldigt roligt inslag. Jag är väldigt nöjd med hennes insats och många av våra över hundra anställda framförde att detta var det bästa inslaget på hela konferensen varför jag varmt kan rekommendera henne för liknande uppdrag. ” /Lars Lindh, VD Elektra Hälsingland AB

”Måste berätta att jag i fredags var bra trött i kropp och själ. Skulle träffa en kund och förhoppningsvis sätta en stor affär….tänkte på dig, kletade på mig lite för rött läppstift, spelade för hög musik och vips!! Jag var en rockstar!! Satte affären trots att det från början kändes motigt :)! ” /Ulrika, Sala Sparbank

För bokningar och förfrågningar kontakta:

Cecilia Kärvegård
Maila här!