Kolla om du har begränsande övertygelser. Här är 3 tips. 3 kommentarer


stenarBegränsande övertygelser kan vara lömska och oftast förekommer de på en nivå där vi inte ens är medvetna om att vi har dem vilket naturligtvis gör det svårt att ta bort och släppa dem. De här begränsande övertygelserna hindrar oss från att skapa det liv vi älskar att leva helt enkelt genom att de hindrar oss från att attrahera det vi önskar. De begränsande övertygelser vi har leder istället till att vi attraherar mer av saker som vi inte önskar ha i våra liv.

Men det finns några enkla sätt att upptäcka om du har dem:

1) Din omgivning

Se dig omkring i ditt liv. Vad ser du? Ser du saker som upprepas år efter år? Ser du saker du är missnöjd med som du fortsätter dras med år ut och år in? Du kanske har gjort olika saker för att förändra ett område men det blir ändå inte bättre. Det betyder att du har någon form av inre blockering som håller dig fast precis där du är.

2) Din känslor

Har du ofta känslan av att sitta ”fast” eller att det går väldigt långsamt och trögt? Du har flera mål och drömmar och ibland kanske du känner att du kommer ett litet steg närmare men du kan inte skaka av dig känslan av att du på något sätt fastnat eller att allting rör sig så långsamt som i ultrarapid. Känslan av att ha fastnat eller att det går väldigt långsamt är ett tecken på inre motstånd som håller dig tillbaka. Det här motståndet orsakas oftast av begränsande tankar som grundar sig i tvivel.

3) Du har ett stort antal ”men” i din vokabulär

Hör du dig ofta säga: ”Jag skulle älska att …….men …”? Om du ofta använder ordet ”men” och har en lång lista med anledningar till varför du inte kan göra de saker du vill göra i livet så är det ett tydligt tecken på att du har ett helt gäng med begränsande övertygelser som håller dig tillbaka. Självklart kan en del av dina ”men” vara helt legitima ursäkter men de flesta av dem är sannolikt begränsande övertygelser som kanske inte ens är dina egna som du således kan förändra.

Det underbara med våra övertygelser är att de bildar en ram för det vi upplever i våra liv. Om du inte gillar vad du upplever så är det bara att ändra ram och du kommer att börja känna något annat!

Bara genom att ändra din tro och övertygelser så kommer du att börja attrahera nya idéer, möjligheter, resurser, människor och upplevelser som kommer förändra ditt liv.


Vill du lära dig mer om hur du blir av med begränsande övertygelser och hur du lär dig använda Attraktionslagen så att du attraherar det du önskar i ditt liv så kan du kolla in AttraktionslagsAkademien som jag har skapat för dig som vill lära dig att attrahera det du önskar i ditt liv. Du hittar Akademien HÄR.

 

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Kolla om du har begränsande övertygelser. Här är 3 tips.

 • THERESA WILLIAMS

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells.
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}