Mamma, varför älskar du inte mig? Relationer och attraktionslagen. 2 comments


1 Tina inlägg 3

Tina Rose

Hallå alla Härliga! Här kommer nästa inlägg i serien om Attraktionslagen där jag har bjudit in experter på området som gästbloggare för att på det sättet ge er läsare så många olika förklaringar som möjligt kring Attraktionslagen. Idag har jag äran att än en gång välkomna Tina Rose som gästbloggare. Tina Rose är föreläsare, författare och grundare till metodiken Mental Styling som är en coachingmetod. Tina har gjort sig känd för sina korta inspirationsfilmer, feel good och boken: ”Smaka på livet och njut”.  I dagens gästinlägg berättar Tina Rose väldigt öppet och naket om sin egen erfarenhet med sin mamma och hur hon använt sig av attraktionslagen för att göra det allra bästa av en trasig relation. Jag är så tacksam över att Tina har skrivit det här inlägget och att hon har modet att så öppet berätta om att vara oälskad. Men, du ska veta Tina att vi är många som älskar dig.

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

 

Mamma varför älskar du inte mig?, av Tina Rose

 

Kära älskade vän, i dag vill jag skriva något som berör väldigt många av oss. Någonting som har smärtat mig svårt genom åren, det är utanförskap. Utanförskap det är något som skapar både sorg, skuld och skam. I mitt fall så har det handlat om både utanförskap hemma och mobbing genom skolåren. Jag tror att den största skammen kom av, att inte mamma älskade mig. Jag anade kanske det genom mina uppväxtår men var inte säker. Idag vet jag bättre, det var precis så som mina känslor försökte berätta för mig. Jag ville inte lyssna. Nu undrar du säkert vad har min historia med attraktionslagen att göra.

Attraktionslagen kommunicerar till oss genom våra tankar och känslor. Om jag nu konkret försöker att förklara hur det kom sig att just jag inte var älskad.

Tina inlägg 3Jag var ett snällt barn som älskade livet. Jag drömde mycket om framtiden. Jag kan förstå varför jag blev mobbad. Om inte ens min egen mor kunde älska mig hur skulle då omvärlden kunna det. Jag kommer ihåg att jag gjorde allt för att få hennes kärlek, ja, även i vuxen ålder försökte jag köpa hennes kärlek. En gång hade jag köpt jättefina koppar, till henne, dyra och eleganta. Vet du, de hamnade hemma hos syrran. Kan du föreställa dig hur det kändes i mitt redan så sargade hjärta? Jag har inget minne av att hon kramade mig.

Tillbaka till nuet  och attraktionslagen. Nu har jag två val. Det ena är att jag låter det förflutna, påverka resten av mitt liv, eller jag kan välja att se mig som en överlevare och själv ge mig den kärlek som jag aldrig fick uppleva med mamma. Jag vet vad du tänker. Det är inte så lätt, att bara släppa taget och låtsas vara älskad när man inte är det. Visst vore det underbart om man kunde vara som en gås, som bara ruskar av sig när den får vatten över sig.

Ibland kommer sorgen över mig och allra helst när syrran berättade en hemlighet som mamma burit på, nämligen att hon aldrig hade älskat mig. Du kan förstå att världen rämnade under mina fötter efter den nyheten. Samtidigt som jag drogs ned i det svarta hålet av skuld och skam, så kunde jag höra en röst som sa inom mig. Tack Universum nu förstår jag varför mamma inte kunde älska mig. Jag fick en överjordisk kärlek, som bara änglarna kan ge den sorgsnas själ. Nu helt plötsligt förstod jag, att jag inte hade hittat på den diffusa känsla som universum försökt att viska till mig under barnaåren. Men den största sorgen var, att jag även förstod hennes smärta, att hon var oförmögen att älska. Kan du tänka dig hur svårt måste det inte vara att inte kunna älska, att vara förlorad i den kalla ångestens garn. Vilken kyla och smärta döljer sig inte bakom det sargade hjärtat. Gud då är jag hellre oälskad än att vara oförmögen att älska.

Eftersom både du och jag vet hur attraktionslagen fungerar så gäller det att antingen ser jag mig som ett offer eller så gratulerar jag mig själv och ser mig med kärlekens ögon, samtidigt som jag släpper taget om ordet varför kunde inte mamma älska mig. Det har inte betydelse längre.

Ja, det var lite tufft att dela detta med dig idag, men jag gör det för att du ska hitta din kärlek till dig själv. Du är en underbar varelse och behöver inte andras gillande för att duga. Det du inte kan släppa taget om, be universum om styrka så får du det. Idag hjälper jag andra med min egen metodik mental styling.

Älskade vän släpp taget om det förflutna och omfamna dig själv.

Du undrar hur jag har det i dag med min relation till mamma. Det gick så långt att hennes hat gjorde att jag var tvungen att bryta helt.

Så här är det, om människor inte kan möta oss med kärlek, så är det bara att släppa taget och gå vidare. Jag möter så många människor som mår dåligt och allra mest är det kvinnor. Det är inte vår sak att få människor att älska oss. Visst vore det en dröm, men sådan är inte verkligheten.  Så vad gör vi? Jo vi ger oss själva så mycket kärlek som vi kan uppbringa. Älskade vän jag bjuder dig min hand, kom klättra upp från den kärlekslösa avgrunden som du kanske hänger över. Jag hoppas att min lilla berättelse kan ge dig mod att överge offerkoftan och omfamna dig själv. Kunde jag så kan du.

 

 Tinas bokDu ska få en gåva av mig, du får 10 minuter gratis mental styling på telefon.

Skicka mig ett mail till. Tina.rose@telia.com

Om du gillar det jag skriver så kanske du vill läsa min bok

 ”Smaka på livet och njut”  Besök gärna min hemida www.mentalstyling.se

Kram från mig Tina Rose vi syns snart igen.

 


Du hittar alla gästinlägg genom att klicka HÄR.

Vill du lära dig mer om att gå från negativt tänkande till positivt tänkande så kan du läsa mer om min guide till positivt tänkande som du hittar HÄR.

Under våren föreläser jag om Attraktionslagen på olika ställen i landet och du hittar all info HÄR.

Du hittar alla mina inlägg om Attraktionslagen genom att klicka HÄR.

Du får en gratis guide till attraktionslagen genom att fylla i formuläret nedan.

Gillade du det här inlägget så får du gärna dela det med dina vänner genom att använda delaknapparna nedan.

I värme, ljus och kärlek!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Mamma, varför älskar du inte mig? Relationer och attraktionslagen.