Mer glädje åt folket #2 7 kommentarer


BloggutmaningCharmiga måndag är här och det innebär att det är dags för temat till veckans bloggutmaning. Så vad är då mer glädje åt folket? Hela syftet med utmaningen är att sprida mer glädje både på nätet och IRL och min förhoppning är att det ska bli en stor rörelse med tiden för att vara en motvikt till all negativitet som vi hela tiden möter på nätet och i samhället. Och jag hoppas att alla mina läsare vill hänga med. :) Det är jättelätt och det ger dig flera fördelar: glädje, fler besökare, en länk på min blogg och så har du ämne för två inlägg i veckan. Bra va?

 

Så här går det till:

 • Varje måndag så ger jag ett ämne för utmaningen.
 • Du som vill vara med skriver en kommentar till det här inlägget och så skriver du i ett inlägg på din blogg att du är med i den  här veckans utmaning så att även dina bloggvänner kan vara med och sprida nätglädje. Om du vill så får du låna bilden i det här inlägget när du skriver om utmaningen.
 • På söndagen skriver du som deltar ett inlägg på din blogg om hur din utmaning gått.
 • På söndagen kommer jag här att skriva ett inlägg med länk till alla deltagande bloggar.

Den  här veckans utmaning är som följer:

Temat den här veckan är Beröm. När en person får beröm så ökar produktionen av Serotonin som är vårt lyckohormon och personen blir lyckligligare men det fina i kråksången rä att forskning har visat att även den som GER beröm får en ökad produktivitet av Serotonin. Är det inte häftigt? Så ditt fokus den här veckan är att ge så mycket beröm som du kan och det kommer leda till att du automatiskt kommer ha dina ”berömglasögon” på dig för att hitta saker att berömma vilket kommer ge dig ett positivare fokus den här veckan. Och på söndag när utmaningen är över så skriver du hur det har varit att ha ett berömfokus den här veckan. Har du märkt någon skillnad?

Kommentera endast om du kommer delta i veckans utmaning. Har du andra saker du vill skriva så kan du kommentera i andra inlägg eller maila mig på: cecilia@klokegard.se

Så du hänger väl med nu och sprider mer glädje här i världen?

Den 29 Mars föreläser jag i Stockholm och har du vägarna förbi så vore det jättekul att träffas. Läs mer HÄR

You Rock!!!

Inlägg 9 i Blogg100.

Du kanske också gillar:

 • En god gärningEn god gärning (6)
  Idag är det söndag vilket innebär att den här veckans bloggutmaning: "Mer glädje åt […]
 • Spännande morgonrutiner?Spännande morgonrutiner? (10)
  Hallå alla Härliga! I går startade jag en serie i 26 delar här på bloggen där jag […]
 • Vissa dagar är sådanaVissa dagar är sådana (5)
  När jag nu satte mig för att skriva ett inlägg så blev det total bloggtorka, något som […]
 • Möblera omMöblera om (5)
  Hallå alla härliga! Den här dagen startade med ett fantastiskt solsken och några mindre […]
 • Planeringen ger mer lyckaPlaneringen ger mer lycka (8)
  Jag läste en forskningsrapport nyligen kring semesterresor och semesterplaner vilket var […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 tankar om “Mer glädje åt folket #2

 • Jennysen

  Sv: Oki. Trist att en sjukdom ska ställa till det med vad man ska äta.
  Nej, jag är inte med på utmaningen! Tyckte det var ett bra initiativ dock! 🙂

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, det är lite tråkigt men samtidigt en utmaning för mig. 🙂 Nu får jag lära mig nya saker och äta nyttigare.
   Du kanske vill vara med på nästa veckas utmaning. 🙂

   Njut den här helgen!

   You Rock!!!

 • Geddfish

  Lycka till med bloggutmaning! Mitt huvud är proppfullt nu av massa andra utmaningar 😉 men jag hänger på det mesta – vanliga fall.
  Ja, det behövs då verkligen mer glädje, det tycker jag mig ha uttryckt redan sedan många år i min blogg. Och tacksamhet.
  Jag vill inte ens prata om det negativa, det skrivs med mycket små bokstäver….
  Varm kram!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Tack, Gerd!
   Nu har jag varit lite bloggfrånvarande igen för jag har haft så fullt upp men jag måste kika in till dig för att se hur det har gått för dig och dottern. 🙂

   You Rock!!!