Nyckel 11!


Läs intro till de 14 nycklarna för att nå det liv du drömmer om HÄR! 
Läs föregående nycklar här:

Nyckel 1
Nyckel 2
Nyckel 3 
Nyckel 4
Nyckel 5
Nyckel 6
Nyckel 7
Nyckel 8
Nyckel 9
Nyckel 10

Nyckel 11: Stå fast vid normer och ideal!
För att uppnå ditt drömliv så behöver du normer som du står fast vid. Normer för dina relationer, dina val och ditt beteende. De normer som du sätter upp för dig själv styr de resultat ditt liv uppvisar. Dina normer visar negativa människor hur långt de kan gå innan du drar gränsen och trycker tillbaka.
Dina normer bestämmer hur långt du tillåter dig att gå vilse innan du kommer på bättre tankar och rycker upp dig för att komma på rätt spår igen. Dina normer bestämmer de förväntningar som inspirerar de positiva människorna i ditt liv att behandla dig med respekt. Dina normer bestämmer hur mycket pengar du är villig att arbeta för, de bestämmer hur du vill använda din tid, din energi och alla andra resurser som du har.
Den världskände coachen och författaren, Anthony Robbins, sade att höga normer ger hög belöning. Precis som låga normer ger dålig belöning och det är den primära anledningen till att de flesta inte når dit dom vill.
Det har sagts att de flesta människor inte vet vad dom vill ha och att det är därför dom inte får det. Men om du sätter dig ner och pratar med folk om vad dom vill ha, så upptäcker du att det bara är en del av sanningen. Den största orsaken är att folk inte är tydliga nog med vad de vill ha, medan andra helt enkelt har så låga normer så att dom nöjer sig med sämre resultat än det dom egentligen vill uppnå.
De nöjer sig med mindre antingen tills något bättre dyker upp eller för att dom är rädda att någonting bättre aldrig kommer. Problemet med det är att nöja sig med något sämre hindrar dig från att fokusera på det du egentligen vill ha.
Finns det just nu saker i ditt liv som du nöjer dig med tills något bättre dyker upp? Vad skulle hända om du satte ribban högre och vägrade släppa in något sämre i ditt liv?
Att ha höga normer för dig och ditt liv så utmanar du dig själv att ge, att bli,  att tänka och att agera på ett sätt som överensstämmer med dina höga normer.

Du kanske också gillar:

 • Nyckel 6!Nyckel 6! (2)
  Läs intro till de 14 nycklarna för att nå det liv du drömmer om HÄR!  Läs föregående […]
 • Nyckel 5!Nyckel 5! (4)
  Läs intro till de 14 nycklarna för att nå det liv du drömmer om HÄR!   Läs föregående […]
 • Nyckel 12!Nyckel 12! (7)
  Läs intro till de 14 nycklarna för att nå det liv du drömmer om HÄR!  Läs föregående […]
 • Nyckel 10!Nyckel 10! (4)
  Läs intro till de 14 nycklarna för att nå det liv du drömmer om HÄR!  Läs föregående […]
 • Nyckel 9!Nyckel 9! (4)
  Läs intro till de 14 nycklarna för att nå det liv du drömmer om HÄR!   Läs föregående […]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *