Oj, så roligt! 5 kommentarer


Sedan jag släppte min senaste E-bok så har jag fått massor med nya läsare vilket jag tycker är väldigt roligt! Ni som följt min blogg en längre tid är ju fullt uppdaterade om mina böcker och vad jag skriver om. Men för er som är nya så tänkte jag att jag skulle berätta

lite om vad som ”pågår” på bloggen just nu. Den senaste tidens inlägg har bestått av tips kring det jag skriver om i min E-bok som heter: ”Bli en stjärna på att tänka – Så skapar du tankar som gynnar dig!” Du kan läsa mer om boken genom att klicka HÄR! Jag söker också just nu bloggare som vill samarbeta med mig. Jag söker bloggare som vill läsa min bok och skriva om den på sin blogg, bloggare som vill anordna en tävling och lotta ut min bok och bloggare som är intresserade av att låta mig gästblogga hos er. Om du har lust att samarbeta med mig på något av dessa vis så kan du maila mig HÄR.

Thinkstarnew

Läs vad andra tyckte om boken: ”Bli en stjärna på att tänka – Så skapar du tankar som gynnar dig!”

”Alltså det var det bästa jag läst på länge, vilken berättelse, inspiration och glädje, helt fascinerad!!!!!”/ Carina

Tack för en underbar inspirations bok än så länge you rock. /Sofhia

Börjat läsa 🙂 Någon gång i livet råkar vi alla ut för en eller flera av punkterna nedan. Härliga Cecilia RockBabe Kärvegård, jag är redan glad över de sidor jag läst och skall reflektera till skön musik. /Anita

Min härliga kollega och vän Cecilia RockBabe Kärvegård har skrivit en ny bok som som så många kommer att få god nytta av – ”Bli en stjärna på att tänka! Så skapar du tankar som gynnar dig”
För dig som är trött på offerkoftan och hellre knäpper på dig Rockstjärne rocken och lever ditt liv med kloka och konstruktiva tankar som leder till likadana handlingar.
Beställ ditt ex redan i kväll, så kan du påbörja en helt ny livskarriär redan i morgon. Heja Cecilia! Sådana här böcker behövs. /Ulrika

Jag har läst din e-bok: Bli en stjärna på att tänka!
Så skapar du tankar som gynnar dig. och jag tycker den är väldigt bra, en bok som alla skulle behöva läsa, oavsett om man läst om attraktionslagen/tankens kraft förut eller inte, för att jag tycker den beskriver tankar/tankemönster, känslor, konsekvenser och allt va de innebär, på ett bra och lättsamt sätt, jag kan känna igen mig.
Jag tycker speciellt om de olika ex du ger i boken, som i kapitel: Från tanke till bemötande! ex med skorna, det är så klockrent och sant.
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, å det är rena julafton för mig att läsa om sånt här, jag äskar verkligen det
tror att det är första boken jag läst, som utelämnar ett ord /Thomas

Har än så länge bara kommit halvvägs i din bok, Bli en stjärna på att tänka, men jag räknar med att läsa ut den under dagen.
Boken innehåller så många bra konkreta exempel så vem som helst borde kunna hitta rätt i tankens värld med dina beskrivningar!
Jag tyckte jag redan var en stjärna på att tänka innan jag började på din bok, men alla har vi något att lära och min stjärna kommer lysa betydligt starkare när jag är klar med din bok!
Är det OK för dig att jag lånar exempel ur din bok vid mina föreläsningar? Självklart anger jag källan!
Har du funderingar på att ge ut boken i pappersform?
Önskar dig allt gott!
MVH Josefine

Medan du surfar runt på nätet så kan du genom att klicka på ”Play” nedan lyssna till ett 5 minuter långt klipp där jag ger enkla tips för att peppa dig själv.

Och vill du ha fler tips så hittar du det HÄR!
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/121241144″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “Oj, så roligt!