Relationstips! 4 kommentarer


Hallå alla Härliga!

Relationscoachen

Relationscoachen

Idag är en fantastisk dag! Igen! 🙂 Bara för att jag vill ha det så.

Som ni vet så jobbar jag bland annat som relationscoach och jag älskar att få hjälpa människor att hitta tillbaka till varandra och lära människor hur de vårdar och tar hand om sina relationer. Eftersom min tid är begränsad och jag bara kan ta emot ett visst antal klienter så letar jag hela tiden efter andra, mindre tidskrävande sätt att hjälpa fler så därför har jag till exempel skapat ett coachverktyg för relationer som heter 365 Dagar KR – Din Guide till en Kärleksfull Relation som du kan läsa mer om HÄR. Och nu tänkte jag under en period köra relationstema här på bloggen där jag kommer ge lite tips och svara på era relationsfrågor. Så hur gör du då för att ställa en relationsfråga?

Alla frågor som jag får kommer jag att besvara antingen i ett textinlägg eller i ett videoklipp här på bloggen och du kan vara helt anonym som frågeställare. Det intressanta är inte vem du är utan din fråga som kommer kunna hjälpa andra som möter samma eller liknande utmaningar som du gör.

Så här gör du för att ställa en fråga:

 • Du kan ställa din fråga i en kommentar till det här inlägget och om du vill vara anonym så skriver du bara ”Anonym” som namn och så lämnar du rutan för din bloggadress tom. Din mailadress är det bara jag som kan se men den måste fyllas i för att din kommentar ska publiceras.
 • Du kan också skicka din fråga via mail till mig och vill du vara anonym så skriver du bara i mailet att du önskar vara anonym. Annars kommer jag använda ditt förnamn för att göra frågan mer på riktigt. Du mailar din fråga till mig genom att klicka HÄR eller på bilden nedan.

I min webshop hittar du mer om relationer genom att kolla HÄR.

bettys27feb-9

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Relationstips!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Här kommer en lördagskram tillbaka, Gerd!
   Jag har precis satt mig i soffan för att pusta ut. Jag ska flytta ner vävstolen från vinden så jag håller på och gör i ordning ett rum som ska bli vävrum. Fattar inte var alla saker kommer ifrån men nu ä rummet äntligen tomt så nu ska det bara dammsugas och sen möbleras. Måste hitta någon form av hylla där jag kan ha alla garner och mattrasor. Ska bli så skönt att få ordentlig ordning på vävgrejorna.

   Kram!