Serie om Attraktionslagen, Del 3 2 kommentarer


Hallå alla härliga! Så var det dags för del 3 i serien om Attraktionslagen. Har du någon gång känt att det finns saker i ditt liv som du önskar såg annorlunda ut? Du kanske har önskat att du gillade jobbet bättre? Eller att din relation var mer kärleksfull? Att du har mer pengar på ditt konto? Har du kanske också känt en viss hopplöshet och maktlöshet inför dessa saker för du vet inte vad du kan göra för att förändra dem? I så fall så är du som de allra flesta. Men, eftersom du läser det här så skiljer du dig från de andra för jag är övertygad om att du känner till Attraktionslagen och vet att du kan förändra precis allt i ditt liv för att skapa det liv du älskar att leva. Du vet det, eller hur? Och då har jag bara en enda fråga till dig just nu: ”Vad väntar du på?” Livet är alldeles för kort för att du ska skjuta upp skapelsen av ditt liv så det är bara att sätta igång. Lär dig så mycket du bara kan om Attraktionslagen, iaktta allt som du redan har skapat i ditt liv för att skapa tillit och sätt igång genast med att göra de förändringar du behöver göra för att skapa det liv du älskar att leva. Du har redan väntat alldeles för länge, eller hur?

Här kommer dagens 5 tips och om du missade del 1 och del 2 så hittar du dem här. DEL 1  DEL 2

dragonfly-1001225_1280

11. Var äkta

Ingen tycker om oäkta personer. Om du inte kan vara äkta så kommer det att bli svårt att attrahera det äkta. Att vara äkta är att vara ärlig, att vara äkta är att vara vänlig, att vara äkta är att erkänna dina misslyckanden och sedan kunna gå vidare. Och det viktiga är att börja med att vara sann mot dig själv och det är du genom att skippa distraktioner och ha kontakt med ditt sanna, högre Jag.

12. Lär som du lever

Visa andra att om du kan göra något så kan vem som helst göra det. Var en förebild för alla andra och visa vad du vill ha här i världen. Om du vill ha mer fred i världen så måste du sprida fred i omkring dig. Om du vill ha mer kärlek i världen så ska du sprida mer kärlek i din värld.

13. Förverkliga dina drömmar

Föreställ dig att dina drömmar förverkligas. Lagen om attraktion handlar om att du föreställer dig vad du vill och sedan förvandlas drömmen till verklighet. Ju mer du tänker på dina drömmar desto mer energi lägger du på att skifta ditt fokus för att ta emot din önskan.

14. Var passionerad

Var entusiastisk inför att lära dig så mycket du kan om det som du är intresserad av. Om du verkligen brinner för något kommer du att ta tiden att lära dig om det och ju mer fokus du lägger där desto mer kommer du se förändringar i ditt liv.

15. Bestäm dig

Bestäm dig för att du från och med nu ska äga ditt fokus och din vibration. Bestäm dig för att det från och med nu är du som styr ditt liv, att det är du som har makten över ditt liv. Bestäm dig för att du från och med nu tar allt ansvar för dina känslor och ditt humör. Bestäm dig för att den här dagen är den dag då du påbörjar skapandet av det liv som du älskar att leva. Du är värdefull och förtjänar det allra bästa och det vet ditt högra jag. Meditera varje dag, skippa distraktioner såsom TV, radio, tidningar och allt som har en negativ inverkan på dig. Välj istället det du tar in varje dag genom att välja filmer som skapar härliga känslor inom dig, att endast läsa sådant som för dig framåt, att endast lyssna på musik som fyller dig med dans i benen och sång i strupen! Låt inte någon eller något begränsa dig längre utan bestäm dig NU för att skapa det liv du älskar att leva! Livet är fantastiskt, underbart och helt fenomenalt!


Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen.

Grupp om attraktionslagen på Facebook hittar du HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Serie om Attraktionslagen, Del 3

 • Cajsan

  Goa tips.. men vad gör man om man bara inte kan vara glad? När någonting verkligen gör en ledsen och sorgsen så att det gör ont? Jag håller just på att inse att kontakten med son och barnbarn håller på att tunnas ut allt mer. Bjuds in ibland men det verkar inte finnas tid och lust till umgänge med en ”ensam farmor” när man kan umgås och hänga med andra delar av släkten på lantställen osv. Vill inte vara ledsen och bitter men längtar efter en ”familj” att umgås lite naturligt med emellanåt…. hur tänker man om när det som gör en ledsen är så uppenbart?

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Hej Cajsan och stort tack för din kommentar.
   Alla har förmågan att vara glada det handlar bara om vilket fokus man väljer. När någonting gör dig så ledsen och sorgsen så att det gör ont så är det endast för att du fokuserar dina tankar till sådant som skapar sådana känslor hos dig, det säger inget om hur saker är egentligen utan det handlar bara om den tolkning som du själv har valt.
   Du väljer att tolka deras beteende som att det har med dig att göra, att de väljer att inte umgås med dig för att du skulle vara sämre än resten av släkten. Det är din egen tolkning och det är väldigt tråkigt att du tänker så.
   Du skriver att du inte vill vara ledsen och bitter, så var inte det då. Det är ditt eget val. Du skapar tankar och gör din egna tolkning av verkligheten vilket skapar den typen av känslor hos dig.
   Så det som så uppenbart gör dig ledsen är din tolkning av verkligheten.
   Om du istället skulle välja att vara glad för din sons och dina barnbarns skull så skulle säkert umgänget bli tätare också. De känslor du går omkring med nu attraherar bara mer som ger dig de känslorna.
   Gör istället ett aktivt val där du har som dagligt mål att vara glad. Gör sådant som gör dig glad, tänk tankar som gör dig glad och sluta fokusera på det som drar ner dig. Blir du glad över att dina barnbarn är glada? Fokusera på det istället. Och om du inte kan fokusera på dina barnbarn utan att känna dig ledsen och bitter så fokusera på helt andra saker istället.
   Känn bara glädje när du tänker på dina barnbarn och din son, på det sättet kommer du träffa dem mer. Vem vill hälsa på någon som är bitter?

   You Rock!!!