Supportgrupp 4 kommentarer


Klicka för relationstips

Klicka för relationstips

Nu har det gått lite mer än en månad sen jag släppte mitt relationscoachingverktyg: 365 Dagar KR-Din guide till en kärleksfull relation och jag börjar få lite feedback från de som hittills köpt verktyget. Och utifrån ett förslag jag fick så har jag nu skapat en supportgrupp på Facebook. Gruppen öppnar den 7 november och är helt gratis för dig som köper 365 Dagar KR. Syftet med gruppen är att ni deltagare ska kunna tipsa varandra om saker ni gör för att skapa en bättre relation, Vidare är det tänkt att deltagarna ska inspirera och peppa varandra och så kommer jag hela tiden vara med och ge tips, råd och svara på frågor. De som köper verktyget och väljer att vara med i gruppen får även en bonus värd 119:-. Gruppen är hemlig och man kan skicka frågor till mig via PM som jag sen svarar på i gruppen vilket gör att du som ställer frågan är helt anonym.

365 Dagar KR – Din guide till en kärleksfull relation är suveränt utformad för dig som vill väcka liv i en relation där lågan har falnat lite. Det passar perfekt för dig som vill lära dig mer om relationer, för dig som vill vårda din relation, för dig som vill förbättra en relation och egentligen för alla som lever i en kärleksrelation. Att leva i en kärleksfull relation är något som de flesta längtar efter och visst är det då härligt att du med ganska enkla knep kan skapa den relationen. Det gäller bara att känna till knepen för att kunna använda dem och du får massor med knep genom 365 Dagar KR.

Du investerar 365:- i din relation och då får du förutom relationscoachingverktyget 365 Dagar KR även följande:

  • Tips av andra
  • Gruppcoaching
  • En bonus värd 119:- som du kan läsa mer om HÄR
  • Svar på dina frågor av mig
  • Vägledning i grupp av mig och av andra
  • Övningar
  • Tips
  • Inspiration

 

Så fort du har betalat så är du igång med 365 Dagar KR och den 7 november får du ett mail med länken till supportgruppen. Du kan läsa mer om 365 Dagar KR HÄR. Jag har även skapat ett evenemang för supportgruppen på FB och du får jättegärna anmäla dig till evenemanget HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Supportgrupp