Tips för att inte halka tillbaka till gamla negativa tankemönster. 1 kommentar


Hallå alla Härliga! Vilken fantastisk dag det är idag! Idag tänkte jag prata lite om något som väldigt många upplever som lite svårare och det är att inte halka tillbaka till gamla negativa tankemönster. Att bryta sina tankemönster är det enda sättet att få nya resultat här i livet för när du bryter dina gamla tankemönster så förändrar du din vibration och du börjar göra nya saker, ha nya känslor och attraherar därmed in nya saker i ditt liv.

Attraktionslagen säger att lika attraherar lika och det innebär att den vibration du sänder ut attraherar sådant som matchar den vibrationen. Så är du lycklig så sänder du ut en vibration som matchar sådant som gör dig lycklig så då attraherar du sådant som gör dig lycklig. Men många upplever det väldigt enkelt att halka tillbaka till gamla tankemönster vilket leder till att de fortsätter att attrahera in oönskade saker i sina liv och då tycker de att de får ännu mer anledning att tänka negativt och så attraherar de ännu mer av de oönskade och så är den negativa cirkeln igång.

Många säger att de försöker tänka annorlunda och de fungerar ett tag men sen är de tillbaka igen. Övning och kunskap är det som fungerar allra bäst för det handlar faktiskt om att bryta vanor och det kan ta lite tid så det är viktigt att inte ge upp. Det är väldigt många som kontaktat mig och skrivit just om att de har så svårt att bryta gamla tankemönster, de försöker och försöker men så händer det något och så glömmer de bort allt de lärt sig. Känner du igen dig i det?

Många av de som kontaktat mig hade önskemål om något som kunde påminna dem att hålla sig kvar i nya tankemönster som är mer positiva och då fick jag en väldigt bra idé. Jag skapade ett verktyg som skulle fungera precis som en påminnelse samtidigt som det lär dig hur attraktionslagen fungerar. Verktyget ger dig en daglig påminnelse under ett helt år vilket gör att du dels bryter dina gamla negativa tankemönster samtidigt som du lär dig att skapa nya och mer positiva tankemönster och så får du också stor kunskap kring hur attraktionslagen fungerar. Verktyget innehåller även många övningar som är en stor hjälp för dig när du ska förändra dina tankar och din vibration. Verktyget kostar 1 kr om dagen och du kan läsa mer om det genom att klicka HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Tips för att inte halka tillbaka till gamla negativa tankemönster.

  • Romana vukovic

    HUR ALLA KVINNAR UTGÅNAR GÅ TILL HÅRTIDEN I VISTELSE LÄS DENNA ARTIKEL OCH
    KONTAKTA DR ISIKOLO FÖR ATT SPARA DITT HANDLING.

    Jag vill säga ett mycket stort tack till Dr Isikolo för det underbara arbetet han gjorde för mig för att hjälpa mig att rädda mitt äktenskap, min man ber om skilsmässningsbrev på grund av det lilla missförståndet vi hade under de senaste månaderna, och jag har aldrig ville ha det här eftersom jag älskar min man så mycket och all vår investering var ett gemensamt företag och jag vill inte vara långt ifrån min familj och mina två underbara barn. Min vän berättade om Dr Isikolo och hur han hjälpte henne med sina äktenskapliga problem, så jag var tvungen att kontakta honom för att jag vill stoppa min man från att slutföra skilsmässningsbrevet och jag vill hålla min familj tillsammans och efter att ha kontaktat honom, jag fick veta vad jag behövde göra och när jag började se resultatet, gjorde jag som Dr Isikolo har instruerat och efter 3 dagar min man ringde mig och börja be om förlåtelse och det var som en dröm för mig och vi Alla lever lyckligt tillsammans igen tack till Dr Isikolo. Kontakta honom idag för civilhjälp via hans Whatsapp nummer: +2348133261196 eller ring honom.
    E-post: isikolosolutionhome@gmail.com