Vill du ha en gåva värd 99:-? 2 kommentarer


Jag skulle vilja ha din hjälp med att sprida en sak och skulle bli så väldigt glad och tacksam om du ville hjälpa mig. Om du vill hjälpa mig så kommer du få min E-bok: ”Bli en stjärna på att tänka! Så skapar du tankar som gynnar dig!” Boken kostar 99:- men du får den helt gratis som tack för att du är så snäll och hjälper mig. Du kan läsa mer om boken genom att klicka på bilden.

Thinkstarnew

 

Så vad vill jag då ha hjälp med? Jo, det är så här att jag drar igång en ny E-kurs om självkänsla på måndag och jag har skapat ett evenemang på Facebook för det. För att hjälpa mig och som tack för det få E-boken så vill jag att du bjuder in 50 Facebookvänner till evenemanget. Du hittar evenemanget genom att klicka HÄR. Skicka ett PM till mig på Facebook när du bjudit in dina vänner så får du E-boken. Du kan också lämna en kommentar här nedanför.

Stort tack för att du hjälper mig med det här!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Vill du ha en gåva värd 99:-?