Vill du lära dig attrahera pengar? 1 kommentar


Ja, jag vet att pengar inte är allt men i dagens samhälle så behöver vi ändå pengar till hyra, mat och andra utgifter vi har. Nej, pengar gör dig inte lycklig men fattigdom gör dig inte heller lycklig. Men visst vore det skönt att slippa oroa dig för pengar i slutet på varje månad? Visst vore det skönt att veta att du har tillräckligt med pengar för att det ska både räcka och bli över när månaden är slut? Visst vore det till och med skönt att kunna spara undan lite pengar eller göra något kul ibland som att åka på semester eller köpa kläder utan oro? 

Med hjälp av attraktionslagen så kan du förändra din ekonomi till att bli precis så som du önskar. När du lär dig hur du ska få Attraktionslagen att verka gynnsamt för dig så kommer du attrahera in nya, lönsamma idéer, du kommer attrahera in oväntade pengar, du kommer hitta pengar, du kommer få otroliga rabatter, precis när du kommer på att du behöver en ny jacka så är det halva priset och så vidare. Och det sker faktiskt helt utan ansträngning från din sida. Det betyder inte att du inte behöver göra något utan det betyder att det du gör kommer kännas naturligt, självklart, lätt och roligt. Du kommer känna ett suveränt flow i ditt liv.

Vill du lära dig hur du attraherar mer pengar med hjälp av Attraktionslagen så har du nu möjligheten att gå en onlinekurs som AttraktionslagsAkademien startar den 1 december. Det är en onlinekurs som sker i en hemlig grupp på Facebook och du gör övningarna som läggs upp där på tider som passar dig. Men, jag vill varna dig för att du kommer få lägga ner tid. För när du anmält dig till kursen så förbinder du dig att under 2 veckors tid satsa minst 15 minuter varje dag på dig själv. Att gå den här kursen är inte bara en investering på 249 kr utan det är en investering i dig själv och din framtida ekonomi. De som investerar den tiden i sig själv är de som får resultat från kursen.

Du kan läsa mer om kursen på AttraktionslagsAkademien eller i evenemanget på Facebook. Om du redan nu känner att du vill anmäla dig så Swishar du 249 kr till 0736-21 76 96 och märker betalningen Online Pengar. Efter att du betalat så skickar du ett PM till mig på Facebook och du hittar mig HÄR.

Under den här kursen så får du:
28 övningar
1 Pdf på 34 sidor
Ca 2,5 timmes videoklipp
Orderformulär
Arbetsblad för din ekonomi
Kunskap om vibration, motstånd, begränsande tankar och bristtankar.
Du får lära dig hur du skapar gynnsamma tankemönster
Du får lära dig hitta dina konstruktiva tankar

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Vill du lära dig attrahera pengar?

 • THERESA WILLIAMS

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells.
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}.