10 livsplågartips! 2 kommentarerHär kommer 10 suveräna tips för hur du gör ditt liv till en riktig plåga. Har du bestämt dig för att livet ska genomlidas så har du manualen här. (Du kan också se tipsen som en lista över saker du ska undvika om du vill ha ett riktigt härligt liv som bjuder dig mycket glädje.)

1.       Lyssna på musik som får dig att må riktigt illa. Våldsam, hatisk musik som riktigt skapar fruktansvärda känslor. musik med texter om svek och olycklig kärlek som riktigt får dig att bli ledsen så du får chansen att krypa djupt ner i självömkan.

2.       Fantisera aldrig! Råkar det komma en tanke om en ljuvlig sandstrand så ändra fokus och tänk på alla misstag du gjort. Eller fokusera på hur värdelös du är så du förstår att du inte är värd att ha semester. Var helt fokuserad på allt elände du kan se i nuet.

3.       Unna dig ingenting! Ta aldrig ett glas vin eller en chokladbit för att det är gott. Skulle någon få för sig att du är värd det så är det bara för att de inte känner till alla misstag som du gör ständigt. Som när du försov dig och kom 10 minuter för sent till jobbet. Eller när du glömde att packa ner barnens gympakläder. Eller den där gången när du glömde säga tack till damen som höll upp dörren för dig. 

4.       Ta aldrig någon paus! Glöm det helt! Det kan få dig att slappna av vilket kan kännas skönt och sådant har du minsann inte tid med. Det är bättre att du stressar dig sjuk så att andra ser hur du verkligen ansträngt dig!

5.       Se till att det är så rörigt hemma så att du inte kan slappna av någonstans. Det ska kännas omöjligt att krypa upp i en fåtölj för att mysa med en bok. 

Stressad 6.       Planera ingenting och prioritera aldrig. Gör allt på samma gång så att du är säker på att resultatet blir sämre. Då glömmer du säkert bort en del viktiga saker också vilket är bra för då får du fler anledningar till att klandra dig själv och tycka att du är värdelös.

7.       Var aldrig i närheten av naturen och släng alla gröna växter som du eventuellt har inomhus. Det ska vara bra för själen och avslappnande och sådant har du inte tid med. 

8.       Var alltid allvarlig! Livet är minsann ingen lek så det finns inget utrymme för skratt och lek när man är en väldigt ansvarsfull vuxen. En människa som ler och skrattar kan väl inte ta ansvar. 

9.      Säg aldrig nej! Om du börjar säga nej så kanske du får tid över till dig själv och vad skulle du göra då? Säg ja till allt så kan du må riktigt dåligt sen för att du är tvungen att hjälpa andra människor med allt möjligt. 

10.   Ha ingen hobby. En hobby är tydligen något som ska vara kul och så tar det väl tid också. Att ha tid och roligt ingår inte i en ansvarsfull människas liv. Vi är här för att arbeta och ta ansvar. Och vad skulle grannarna tänka om du ägnade värdefull tid till något så meningslöst som en hobby? En hobby kan ju vara rolig, kreativ och inspirerande. 

Vill du ha fler bra tips på hur du sabbar ditt liv så hittar du ytterligare 10 tips HÄR och 17 tips HÄR.

Och här hittar du 10 Livsnjutartips!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/121241144″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “10 livsplågartips!