10 saker som gör att Attraktionslagen inte fungerar för dig 1 kommentar


drop-of-water-178892_1920Hallå alla Härliga! Förra veckan skrev jag ett inlägg om 10 vanliga misstag som gör att attraktionslagen inte fungerar för dig, du hittar inlägget HÄR, och det inlägget blev så uppskattat så jag har här listat ytterligare 10 saker som gör att attraktionslagen inte fungerar som du önskar. 

Jag antar att du har studerat lagen om attraktion genom att läsa böcker, titta på filmklipp, lyssnat på webinarer, varit på seminarier, gjort massor med övningar och ändå så lyckas du inte attrahera det du önskar. Du tycker att du gör allt rätt och använder en massa verktyg för att det ska fungera och ändå så händer inget och ditt liv fortsätter som vanligt. Eller så lyckas du attrahera lite av det du önskar men det är bara en bråkdel av det du egentligen ville ha. Du fortsätter få det du inte vill ha och ditt liv förändras inte i större bemärkelse. Då är det troligt att du gör något eller några av följande misstag.

 

 

10 misstag

1.Du styr din vibration mot det du inte vill ha

Du kan ”säga” att du vill ha ett härligt liv men var ligger ditt fokus? Brist? Smärta? Oro? Rädsla? Säg att jag vill attrahera att många köper min e-kurs om attraktionslagen och så går jag sen och pratar om hur långsamt det går. Då matchar inte min vibration min önskan utan min vibration matchar att det går trögt och då attraherar jag tröghet. Eller jag vill ha en kärleksfull relation med min man och så går jag omkring och irriterar mig på småsaker han gör. Då matchar min vibration sådant som gör mig irriterad.
Och det är på det sättet många beter sig, de sänder ut sin önskan men sen lägger de ändå fokus på det de inte önskar, på nuvarande situation.

2.Förlitar dig på verktygen

Vi är väldigt fokuserade på att ”göra” saker och helst att göra ”rätt” saker för att få saker att hända. Det leder till att många blir fixerade vid olika verktyg, processer och metoder för att få attraktionslagen att fungera.

Men, verktyg är bara verktyg och de kan i sig inte göra så att du manifesterar det du önskar. Deras enda syfte är att hjälpa dig skapa tankar och känslor som är i samklang med din önskan. Om det inte känns roligt att använda ett verktyg så gör det inte. Du ska bara göra det som känns roligt och lustfyllt. Att klappa katten är mer effektivt än ett avancerat mentalt verktyg om verktyget känns tråkigt eller som ett måste.

3.Stoppar huvudet i sanden

Betoningen på att vara positiv leder till att vissa tror att de ska stoppa undan sina negativa känslor och låtsas som om de inte finns. Men det går inte att lura attraktionslagen eftersom den svarar på din vibration. Har du negativa känslor så erkänn dem och lär dig uppskatta dem istället, för de talar om något viktigt för dig. De berättar att du har förlorat kontakten med ditt sanna jag och att du kämpar emot det som är ditt bästa och sanna jag. De talar om att du begränsar dig själv till någon som du inte är. Så när du sett och erkänt känslorna så ska du istället för att trycka undan dem omvandla dem.

De negativa känslorna talar också om för dig var du har ditt fokus och det är inte på din önskan. Visa dig själv tålamod och medkänsla för det är helt okej att känna negativa känslor. Nu kan du börja fundera över hur du vill känna istället och vad du kan göra för att komma dit.

4.Försöker och försöker

Många uppger att de försöker tänka positivt, de försöker förändra sina tankemönster och de försöker och försöker. Det är ingen idé att försöka för det är på förhand dömt att misslyckas. Om det ringer på dörren och du säger till din dotter att öppna dörren och du får följande svar från henne: ”Jag ska försöka”, tror du då att hon tror att hon kommer att lyckas? Sluta försök och bara gör istället. Gör det med glädje. Säg till dig själv att du har nya härliga saker att lära dig.

5.Ser inte att Attraktionslagen verkligen fungerar.

Jag vet vad du tänker: Anledningen till att attraktionslagen inte fungerar är att den gör det?
Ja, i princip. Lagen om attraktion fungerar alltid men när vi inte får de resultat vi önskar så säger vi att attraktionslagen inte fungerar. Men se dig omkring. Allt du har i din verklighet har du attraherat, både det som är önskat och det som är oönskat. Fundera över vilka dina dominerande tankar och känslor är och har varit så förstår du varför du attraherat det du ser.

6.Tvivlar.

Tvivel har en negativ vibration och negativa vibrationer attraherar negativa saker. Hitta andra formuleringar som kan mildra dina tvivel.

7.Kämpar.

Sluta kämpa! Livet är inte menat att vara en kamp. När du släpper kampen så ger du energierna fritt flöde och kan strömma i ett naturligt flöde. När du kämpar så sänder du ut vibrationen av kamp och det är då vad du attraherar. Sluta använda ordet helt och hållet.

8.Tror att vi kan stänga av attraktionslagen och bara använda den när vi vill till vissa saker.

Attraktionslagen fungerar alltid oavsett om du vill eller inte. Jag läser ibland att folk använder attraktionslagen inom några områden men att de inom andra områden inte kan använda attraktionslagen utan då gäller något annat.

9.Uttrycker sin önskan utifrån desperation.

Om du är i desperat behov av pengar till exempel och sänder ut din önskan med den känslan så kommer du attrahera mer brist som skapar känslan av desperat behov. Du kommer attrahera mer brist på pengar helt enkelt.

10.Inte gör den förändring som behövs.

När vi sänder ut en önskan så är det ju för att vi vill ha till någon typ av förändring, vi vill växa och expandera som individer. För att få till en yttre förändring så måste vi först göra en förändring inom oss. Säg att jag vill ha en partner men inombords så tvivlar jag och tror inte på att någon kan älska mig. Då spelar det ingen roll hur mycket jag önskar en partner för den vibration jag sänder ut är att ingen kan älska mig. Förändringen jag då behöver göra är att se mig som en person som är värdefull och värd att älskas. Jag behöver ändra min syn på mig själv och lära mig att älska mig själv.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “10 saker som gör att Attraktionslagen inte fungerar för dig