10 saker som gör att du misslyckas med Attraktionslagen 1 kommentar


Hallå alla Härliga! Jag hoppas du har en suverän dag! Jag har som vanligt pysslat med lite av varje vilket passar mig perfekt då jag gillar omväxling och är lite av en rastlös själ. 

Idag tänkte jag skriva lite om vad du kan undvika eller helt enkelt sluta göra för att få attraktionslagen att fungera till din fördel. Jag brukar ju ge ganska många tips kring Attraktionslagen här i bloggen men jag har märkt att det också finns ett behov av att få veta vad man inte ska göra så här kommer bland annat 10 saker du ska undvika helt.

Innan vi sätter igång så vill jag tipsa dig om en webbkurs om Attraktionslagen och att manifestera sina önskningar. Webbkursen är uppbyggd så att det inte finns några tider att passa vilket gör att även om du har ett tajt schema så kan du vara med för du gör kursen i din takt på tider som passar dig.

Du kan läsa mer om webbkursen genom att klicka HÄR.

Om du inte tror att lagen om attraktion fungerar för dig så tänk om för Attraktionslagen fungerar på samma sätt för alla, skillnaden är att vi inte lägger in samma sorts tankar och känslor i våra önskningar. Alla använder sina tankeprocesser på olika sätt och olika tankar genererar olika resultat. Människor som är framgångsrika på att skapa och manifestera sina drömmar och önskningar är människor som tänker och känner kring sina önskemål på ett visst sätt. Men människor som inte verkar få vad de vill i livet tänker och känner också på sina önskningar på ett visst sätt, och varje typ av tänkande ger sitt resultat.

Människor som är framgångsrika och kreativa tänker vanligtvis i termer av möjligheter och framgång, de ältar aldrig ”värsta tänkbara scenarion” efter att ett beslut har fattats. Folk som klagar över att böner inte besvaras, och att attraktionslagen inte fungerar har en tendens att älta det värsta tänkbara och skjuter sig själva i foten, genom att upprätthålla en mer negativ attityd.

Om du kan identifiera negativa eller begränsande tankemönster och känslor inom dig själv så kan du ta steg för att minimera dem med hjälp av olika tekniker som till exempel meditation. Det absolut första steget i att bli av med vanemässiga negativa tankar och känslor är att känna igen dessa när de uppstår.

Attraktionslagen, Tulpan

Här är en lista över 10 vanliga misstag som håller dina önskningar borta:

  1. Att tänka på vad du inte vill ha
  2. Spendera mer tid att tänka negativa tankar än du tänker positivt
  3. Att vara otålig
  4. Inte tänka på vad du vill ha
  5. Inte göra det du älskar – inte upprätthålla ett positivt mentalt/känslomässigt tillstånd
  6. Förklara att lagen om attraktion inte fungerar och att du inte får det du önskar dig
  7. Att inte vara specifik i din önskan
  8. Att försöka kontrollera hur, var och eller/när din önskan ska komma
  9. Tankar om oro kring allt som kan gå fel
  10. Att vara fördömande och otacksam

De här sakerna försätter dig i ett negativt tillstånd och din vibration kommer vara negativ vilket får som resultat att du attraherar mer av det du inte önskar. Om du kommer på dig själv med att göra någon eller flera av sakerna på listan så är det bara att du distraherar dig från det och gör något som istället skapar en mer positiv känsla inom dig. När du blivit av med dessa självbegränsande beteenden och tankar  så har gjort dig av med det som stått mellan dig och dina drömmar. Kort och gott kan man säga så här: ”Var glad redan nu, då kommer det du önskar till dig”.


Lär dig mer om Attraktionslagen HÄR.

Vill du ha en daglig påminnelse så finner du en guide för Attraktionslagen genom att klicka HÄR.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “10 saker som gör att du misslyckas med Attraktionslagen