10 tips för en glädjelös dag!


Här kommer 10 härliga tips för att riktigt sabba din dag så du inte riskerar att känna glädje, lycka eller något annat härligt och positivt.

1.  Le inte mot någon och om någon skulle le mot dig så dra ner mungiporna lite extra.
2.  Ge aldrig några komplimanger om det inte är så att du fiskar efter en komplimang, då kan du ge en komplimang för att få en tillbaka.
3.  Skäll på alla bilförare som inte kan köra bil.
4.  Om någon annan försöker får dig att känna en positiv känsla tänk tillbaka på något misstag som du gjort eller något annat som du grämer dig över.
5.  Undvik all fysisk beröring för det kan få dig att känna välbehag, goa känslor, välbefinnande, kärlek, vänskap och avslappning.

IMG_0408_1 6.  Köp aldrig presenter till någon som betyder speciellt mycket för dig. Då kan de bli bortskämda och tro att de kan utnyttja dig hur som helst.
7.  Undvik kontakt med folk som du känner. De vill bara ta upp din tid med trevligt prat vilket skulle kunna få dig att bli glad.
8.  Fokusera på saker som du inte tycker om. Till exempel dåligt väder, äcklig mat, äckligt godis, krig, fula gubbar och leende människor. Allt som kan få dig på riktigt dåligt humör.
9.  Duscha inte och ha skitiga kläder på dig. Då får du känna dig riktigt värdelös och meningslös. Ett bra sätt att sänka självkänslan rejält.
10. Skriv ett brev till någon som irriterar dig så att du riktigt får vältra dig i självgodhet och irritation.

Om du skulle vilja ha en härlig dag så kan du läsa 10 tips för en glädjefylld dag!

Massor med inspiration hittar du även HÄR!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *