17 tips för ett miserabelt liv! 12 kommentarer


Vill du vara säker på att du aldrig når dit du vill?

Vill du vara olycklig resten av livet?

Vill du se till så att du får känna dig misslyckad resten av livet?

Vill du vara säker på att aldrig leva i en lycklig relation?

Suveränt! För här hittar du tipsen som garanterat hjälper dig att se till att ditt liv suger varje dag du har kvar i det här satans livet.

Nu rockar vi loss!

Blåser stjärnor

You Rock!!!

17 tips för att se till att livet suger!

1. Klaga! Klaga hela tiden. Klaga på allt och alla som förpestar livet för dig och gör det gärna högt så att alla omkring dig hör det. Klaga extra mycket på sådant som du inte kan påverka som vädret, att klockan går, andra trafikanter, avstånd, andras utseenden, andras dåliga klädsmak, svärmors dåliga andedräkt och systembolagets öppettider.

2. Ge upp! Så fort du möter minsta lilla motstånd så är det bara att lägga av. Vid minsta lilla tecken på motstånd så ska du se det som ett tecken på att du inte förtjänar det du önskar och drömmer om så det är bara att ge upp.

3. Kritik är sant! Får du kritik från andra människor så ska du ta den som sanning. De vet såklart vad de pratar om eftersom de vet bättre än du själv hur du fungerar. Så får du kritik för något du gör, är eller vill göra så ska du genast sluta med det du håller på med. Säger andra människor att du inte kommer klara av en sak så är det självklart sant. Så kritiserar eller ifrågasätter någon dina drömmar och mål så är det bara att lägga ner för du kommer inte att nå dina drömmar eller mål, det har ju andra sagt till dig så då måste det vara sant. Så dra dig tillbaka så ingen ser eller märker dig och gör bara sådana saker som andra människor gör fast gärna lite sämre. Låt absolut inge se att du har talang, kunskap eller fallenhet för något och visa absolut inte att du är skicklig. Släck ditt inre ljus så att ingen kan se vilken härlig, fantastisk och skinande människa du är. Och försök aldrig nå dina drömmar eller mål för då kan det komma någon människa och ge lite kritik som du måste ta som en sanning.

4. Stressa! Stressa som en galning så du verkligen äventyrar din hälsa. Ju mer du stressar desto sämre fungerar du och desto sämre resultat får du så då kan du fortsätta vara olycklig och känna dig misslyckad. Perfekt! Vill du lära dig stressa mer så kan du läsa artikeln 15 tips för att stressa mer!

5. Skyll ifrån dig! Så fort det händer något som du inte gillar så skyll ifrån dig. Klart det inte är ditt fel att något går snett i ditt liv utan det är alla andras fel, vädrets, samhällets, ekonomins eller regeringens fel. Då slipper du ta ansvar för ditt liv och du slipper nå dina mål eller drömmar. Försäkra dig om att offerkoftan är rejält fastsydd på kroppen så att du kan känna dig som ett offer i alla situationer. Ta inget som helst ansvar för din del, se absolut till att inte utveckla de områden som har potential för att utvecklas såsom kommunikation, yrkeskunskaper, sätta gränser osv. Det är mycket enklare att leva ett liv utan att ha kontroll över det som händer dig istället för att medvetet se till att tar ansvar för att du mår bra. Det är väl ändå andras ansvar att se till att du blir lycklig?

cropped-Amelia-2.jpg

6. Skvallra! Skvallra så mycket du bara kan om allt och alla. Speciellt om och till de människor som bryr sig om dig. Kritisera speciellt sådana jobbiga människor som gör något bra och som skapar något i sina liv. Usch, vilka hemska människor. Och så har de mage att le dessutom!!! Kom ihåg att alla i din närhet är speciellt intresserade av att höra din negativa åsikt och ditt elaka skvaller för då erbjuder du dem en stund till där dem kan vara negativa och miserabla. Andra människor älskar att få sina liv förpestade av din negativism.

7. Välj dina strider! Starta diskussioner överallt, gärna på nätet. Så fort någon har skrivit en statusuppdatering så lämna då en kommentar om hur dum i huvudet personen är som skriver det den gör. Välj dina strider ordentligt och var säker på att du inte kan vinna striderna så att du kan hålla på och strida riktigt länge och göra dig själv till ett underbart hatobjekt på nätet.

8. Sök aldrig hjälp! Om du mår dåligt fysiskt eller mentalt så ska du absolut inte söka professionell hjälp. Det är bara slöseri med tid och pengar att gå till en läkare, terapeut, coach, naprapat, massageterapeut. Varför skaffa den hjälp du behöver när det är mycket härligare att klafsa omkring i offerträsket där du kan tycka synd om dig själv och lida?

9. Var avundsjuk! Se till att avundsjukan får ett fast grepp och riktigt äter upp dig. Låt den aldrig motivera eller inspirera dig. Hata alla lyckliga människor för de är själviska, giriga svin! Det är ju inte så att du egentligen känner några lyckliga människor så att du vet hur de egentligen är men de kan alla dra åt helvete i alla fall. Kritisera skiten ur alla som trivs med sitt jobb, har bra ekonomi, har en kärleksfull partner, har ett vackert hem, en snygg bil, ett socialt liv eller något annat som du vill ha. Se det absolut inte som inspiration eller motivation till att  skapa det du önskar och säg aldrig till dig själv att kan de så kan jag! Bli inte exalterad över att det faktiskt är möjligt bara för att någon annan bevisat att det är möjligt att skapa ett liv man vill ha. Se istället verkligheten som den är: de har stulit dina drömmar och det finns ingen möjlighet för dig att ha ett liv som du älskar.
OBS! Försäkra dig om att du hatar dem för att de får dig att känna dig avundsjuk och hatisk mot dem. För att hata andra människor och vara avundsjuk på dem är alltid det absolut bästa sättet att bli en lycklig människa!

10. Välj umgänge! Se till att du umgås med människor som är missnöjda med sina liv och som absolut inte gör det de vill göra. Spendera mycket tid med dem och klaga riktigt mycket på allt i ditt liv. Klaga över din idiot till partner, din värdelösa chef, hur korkade andra människor är, hur trött du är, hur dåligt du mår, hur ful grannens rabatt är och allmänt om hur ditt liv suger.
Skulle du ha oturen att träffa på människor som är positiva, lyckliga, intelligenta, trevliga och som är nöjda med livet så ta dig därifrån så fort som möjligt. Det är sådana människor som kan hjälpa dig genom att förändra ditt sätt att tänka och få dig att le. Det kan hända att de råkar få dig att känna hopp, inspiration och motivation vilket vore förödande för dig. Så håll dig långt borta från sådana människor. Fortsätt istället att umgås med de som klagar och kritiserar hela tiden, Fortsätt att umgås med människor som drar dig ner i det härliga självömkande träsket.
Dessutom så är det svår att skaffa nya vänner och det är svårt att göra sig av med klagande kritiserande vänner. Och vem vill att livet ska vara svårt? Inget motstånd i mitt liv, tack!

11. Satsa aldrig! Lägg aldrig ner tid eller pengar på dig själv. Investera aldrig i dig själv för det hjälper dig ändå inte. Det är bara skräp och du kommer inte få ut något av det. Det finns inga självhjälpsböcker eller kurser som kan ge dig exakt det som du behöver. Dessutom så kostar det pengar att investera i dig själv och det har du inga. Inte till det i alla fall. Självklart har du pengar till massor med andra onyttiga saker som godis, cig, alkohol, party och så. Men inte för att satsa på dig själv.

Ooooops!!!

Ooooops!!!

12. Schhh! Kommunicera aldrig någonsin ut dina behov. Andra ska kunna förstå vad du behöver utan att du ska säga det högt, eller hur? Om din partner inte förstår vilka behov du har så se till att straffa honom/henne för det. Prata skit om din partner till alla du möter och ge din partner den tysta behandlingen eller så ägnar du dig åt total avhållsamhet under ett år. Varför ska du göra något för din partner om partnern inte kan räkna ut vilka dina behov är? Säg elaka saker så att din partner mår lika dåligt som du gör. Prata aldrig om dina behov eller be om något du önskar för det är ingen idé. Din partner kommer ändå aldrig att visa dig uppskattning eller kärlek, så varför bry dig.

13. Var en bitch! Skriv elaka mail! Skäll ut folk i affären, på nätet, biblioteket, på jobbet, på bussen och hemma. Kissa lite på ringen på offentliga toaletter, smeta snor på tidningarna i tidningsstället,  smitta din omgivning genom att nysa och hosta rakt ut osv. Alla vill dig ändå illa så det är lika bra att förekomma dem genom att vara en riktig bitch. Anfall är bästa försvar, heller hur? När folk ler mot dig så är det egentligen ett hån, du vet minsann vad de egentligen tänker om dig. Så det så! De ska inte tro att de är något, minsann. Bara för att de har ett jobb där de trivs eller en snäll partner. Du kan minsann inte hjälpa att ditt liv är skit!

14. Skapa aldrig något! Det krävs jobb, tillit, hopp, mod, kreativitet och inspiration att skapa något och vem har tid för det? Sen blir det säkert misslyckat så det är ingen idé att ens försöka. Så varför anstränga sig?

15. Var ett svin! Upprepa hela tiden riktig elaka saker om dig själv. Skapa lång mantran med nedvärderande och elaka tankar om dig själv som du kan gå omkring och upprepa för dig själv hela tiden. Ge dig själv skit för allt du är och gör. Kräks på dig själv i spegeln och tala gärna om dör alla andra hur ful, fet, värdelös och misslyckad du är. Och tro aldrig någonsin på att du kan förändras, tänk inte ens tanken att det skulle finnas något som är bra med dig. Och skulle någon annan säga något positivt till dig så måste du ta den personen ifrån de vanföreställningarna och tala om för personen hur usel och värdelös du egentligen är.

16. Sätt aldrig mål! Varför skulle du? Du kommer aldrig att nå dina mål så det är slöseri med tid att sitta och krafsa med sånt. Det är bara sådana positiva idioter som sysslar med sådant men det är ju inte värt den tid det tar. Dessutom så krävs det ju att jag gör något och det orkar jag ju inte. Risken finns ju att jag skulle kunna bli glad och det varar ändå inte så det skiter jag i.

17. Var inte snäll! Varför ska du göra något för en annan människa? Det är ju ingen som gör något för dig. Och aldrig får man ens ett tack tillbaka. Det är ingen som är tacksam för att du offrar din tid och anstränger dig för att hjälpa till. Du får bara skit från andra så varför ska du hjälpa dem? Och det är aldrig någon som hjälper dig om du ber om det, spelar ingen roll hur sur du än är, ingen vill hjälpa dig i alla fall. Trots att de ser att det är synd om dig och att du lider så hjälper de dig inte.

Låter det härligt?

Det här är skrivet med lite ironi och tanken är att det ska vara tankeväckande. Det är alltför många som lever sina liv på det här sättet och om du inte är sådan själv så har du säkert ett par i din umgängeskrets som är så.

Jag har själv levt lite så och mitt tidigare liv gjorde mig till en perfekt kandidat för det. Livet gav mig en rejäl bitchslap, om och om igen. Vilket jag är tacksam över då det gav mig en hel del att jobba med och komma till insikt om.

Så när jag är så glad och positiv som jag är så händer det att folk säger att det är lätt för dig att säga, och jag tycker faktiskt att det är lätt för mig att säga. Mer om varför jag tycker det är lätt för mig att säga kan ni läsa i artikeln som heter just: Lätt för dig att säga!

Jag är ingen perfekt människa men livet har gett mig en hel del insikter och jag har av det lärt mig att livet är alldeles för kort för att slösas bort på att skapa sitt eget helvete. Men det är så lätt att fastna i negativa tankemönster och negativa känslomönster. Tack och lov så går det att ta sig ur det med ganska enkla verktyg. Du kan läsa mer om hur du bryter negativa tankemönster i Bli en stjärna på att tänka!

Thinkstarnew

Jag vet hur svårt det kan verka när man fastnat i negativa känslor och tankar så jag ville med det här inlägget visa på hur löjligt och onödigt det också kan vara. Alla förtjänar att vara lyckliga och må bra. Alla förtjänar att leva livet fullt ut.

Nedan kan du lyssna till mig när jag ger tips för hur du motiverar och peppar dig själv!

You Rock!!!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/121241144″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 tankar om “17 tips för ett miserabelt liv!