2 saker som hindrar din önskan från att komma 4 kommentarer


Lär dig merHar du försökt attrahera en önskan som aldrig tycks komma? Börjar tålamodet ta slut eftersom inget händer? Börjar du bli mer övertygad om att Attraktionslagen inte fungerar för dig? Då är du inte ensam. Det här är väldigt vanligt och många väljer faktiskt att ge upp när deras önskan inte kommer snabbt nog. Den enda anledningen till att din önskan inte kommer eller att det går för långsamt beror helt och hållet på dig själv och de motstånd som du har. I det här inlägget tänkte jag ta upp 2 av de vanligaste misstagen som de flesta gör och jag hoppas att det här kan hjälpa dig manifestera dina önskningar mycket snabbare.

Det första misstaget är att vi hakar upp oss på Hur vår önskan ska komma till oss. Det begränsar universums olika sätt att leverera vilket gör att det går långsammare. Om du t ex önskar en partner och tror att det enda sättet du kan hitta någon är genom en dejtingsajt så begränsar du universums alla andra vägar att leverera en partner till dig. Eller om du söker jobb och är övertygad om att du bara kan få ett jobb genom Arbetsförmedlingen, då missar du till exempel det jobb som du skulle blivit erbjuden om du hade nämnt för NN som du mötte på affären att du sökte jobb etc. Det är inte ditt jobb att räkna ut Hur din önskan ska komma till dig så överlåt det till Universum så kommer din önskan till dig snabbare.

Det andra misstaget är att när vi uppmärksammar att vår önskan inte har kommit så försvarar vi det med att det är upp till Universum att bestämma när det är läge att leverera. Jag ser ofta att folk som skriver på Facebook och undrar varför deras önskan inte kommer får till svar att de ska ha tålamod och vänta tills Universum bestämmer att den rätta tidpunkten är kommen. Men Universum har bara en enda arbetsuppgift och det är att matcha vibrationer. Universum bestämmer inte när din önskan ska komma utan det är faktiskt du själv så tycker du att det tar för lång tid så beror det endast på att din vibration inte matchar din önskan så Universum levererar något annat till dig än din önskan. Universum levererar hela tiden men det du får är det som matchar din vibration och det är inte alltid det stämmer överens med din önskan.

Om du vill arbeta med mig för att skapa ditt bästa år så finns två sätt jag kan hjälpa dig:

1) Gå den nya webbkursen om Attraktionslagen. Du hittar den i min webshop genom att klicka HÄR.

2) Boka tid för att bli coachad av mig. Du hittar all info kring det HÄR.

Jag önskar dig all lycka till med Attraktionslagen!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “2 saker som hindrar din önskan från att komma