3 enkla tips för attraktionslagen


Attraktionslagen

1.Börja och avsluta dagen med uppskattning. Uppskatta allt du har omkring dig, uppskatta även ”dåliga” saker för den lärdom de ger dig. Leta efter saker som du kan uppskatta. Gör det till en rolig utmaning att hitta minst 3 nya saker varje dag att uppskatta. Uppskatta allt som du redan har manifesterat i ditt liv. Att känna uppskattning höjer din vibration betydligt. Och det går inte att tänka negativa tankar samtidigt som du genuint känner uppskattning. När du börjar uppskatta det du har så kommer du snart märka att det kommer in mer saker i ditt liv som du kan uppskatta. Och du märker att dina önskningar börjar manifesteras i ditt liv.

2. Var nöjd med det du har. Lycka har en hög vibration och den attraherar mer av saker som gör dig lycklig. Lycka är en känsla som du själv skapar även om dt är lätt att tro att lycka kommer av materiella saker eller annat som ligger utanför oss själva. Undvik att tänka att du kommer bli lycklig bara du får det du önskar, för så fungerar det inte. Du måste skapa känslan av lycka nu så kommer det du önskar eftersom du då attraherar det. Lycka (en hög vibration) inte beror på vad du vill manifestera.

3. Fokus på resultatet. För att skapa en vibrationspunkt vars vibration matchar det du önskar så ska du skapa känslan av att du redan har det du önskar och det gör du genom att fokusera på det du önskar. Hur känns det när du har det du önskar? Fokusera på den känslan och njut av den. Bry dig inte om att fokusera på när det ska komma, hur det ska komma eller vad du måste göra för att det ska komma för det är saker som faller sig naturligt utmed resans gång. Din enda uppgift är att vara glad och njuta av din önskan.

Vill du lära dig mer om Attraktionslagen så kan du läsa HÄR.