3 tips för att attrahera kärlek 4 kommentarer


Kärlek är något helt fantastiskt som vi alla vill ha och behöver. Utan kärlek skulle världen stanna och bli en väldig tråkig plats att leva på. Utan kärlek skulle mänskligheten dö ut så kärlek är det kitt som håller oss tillsammans, det är det som är grunden för mänsklighetens överlevnad kan man säga. Och avsett om du är singel eller lever i en relation som inte är tillfredsställande så är kärlek det du önskar. Förutom pengar och självkänsla så är kärlek en av de saker som de allra flesta önskar sig så idag får du 3 tips för att attrahera in mer kärlek i ditt liv. 

1.Du måste tro att du är värd att älskas

Det första steget för att attrahera kärlek är att tro och känna att du är värd att älskas. Det här kanske låter konstigt, men tänk efter; om du redan kände dig själv värdig kärlek varför har du fortfarande inte attraherat det?

Om du tvivlar på om du är värd att älskas så kommer dina tvivel att hålla dig tillbaka från kärlek så nästa gång du tvivlar på ditt värde eller din chans att hitta kärlek ska du fråga dig själv följande tre frågor;
Vad tvivlar jag på?
(Exempel på svar – ”Min chans att hitta kärlek.”)

Har någon annan i min situation hittat kärlek?
(Exempel på svar – ’Ja’)

Hur ofta tror du att detta händer runt om i världen?
 (Exempel på svar – ”Varje sekund varje dag!”)

Varje gång du börjar känna att tvivel smyger sig på dig så fråga dig själv dessa frågor och du bör känna hur positiviteten ökar och ersätter de negativa tvivlen, vilket hjälper dig att manifestera kärlek mycket snabbare.
Kom ihåg att hela universum verkar för dig!

2.Lär dig att älska dig själv

Det kan vara en gammal och överdriven kliché, men det är verkligen sant att du inte kan förvänta dig att hitta kärlek förrän du lär dig att älska dig själv.

Det första steget är att släppa all negativitet som du fortfarande kan ha kvar från tidigare förhållanden. Nyckeln till att göra det är att lära dig att tolka det som varit mer positivt och sen släppa taget.

Att ha upprepade tankar som ”min förra sambo bedrog mig så jag vill aldrig riskera att känna mig sårad igen” är ett exempel på en negativ tanke som oavsiktligt kan locka till sig de slags relationer som du inte vill ha tillbaka in i ditt liv. Vi attraherar ju allt det vi ger vår uppmärksamhet oavsett om det är önskat eller oönskat.

För att förhindra att tankar som dessa hindrar dig från att manifestera sann kärlek så kan du istället välja att tänka mer positivt kring det som varit. Till exempel så kan ovanstående tanke tolkas så här;

”Jag har nu möjlighet att locka till mig en ny, lojal och kärleksfull partner.”

Om vi ​​fokuserar positivt på en negativ tanke kan våra tankar och energier omedelbart vändas till kärlek och ren positivitet. Vi attraherar det vi känner så förvandla dig till ett tempel av kärlek där du känner inre fred, kärlek, harmoni och lycka. Då är det vad du sedan kommer attrahera in i ditt liv.

 

Du & Jag = Sant!

3.Var tydlig med vad du önskar

Hur vill du att din perfekta man eller kvinna ska vara? Lång, kort, blond, mörk och snygg? Är hon/han karriärinriktad, familjeorienterad, sportig, introvert, musikintresserad, kreativ? Du vet säkert vilka egenskaper du söker efter hos en partner för du har nog drömt om den partnern många gånger i ditt liv.

För att attraktionslagen ska fungera gynnsamt för dig så behöver du först uppnå absolut klarhet om vad det är du vill ha. Måla upp den perfekta bilden i ditt sinne om vad du letar efter och det är vad du kommer attrahera.

Spendera tid på att bli tydlig med vad det är du önskar. Om du är osäker på vilka de exakta kvaliteterna du letar efter hos din idealiska partner så fundera istället på vad det är som du inte vill ha för då ser du sedan vad det är du önskar hos din partner. Och det här gäller oavsett om du är singel eller om du lever i en relation som du vill förbättra. Ibland kan det vara till hjälp att tänka tillbaka till tidigare relationer för att identifiera vad du inte tyckte om i dessa relationer och utifrån det bestämma vad du vill ha.

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “3 tips för att attrahera kärlek

 • Agneta

  Jag vet att det här fungerar❣️ Jag attraherade en man med de egenskaper och utseende jag önskade men glömde skriva ut önskad ålder. Därför kom mannen som är 26 år yngre än ming in i mitt liv, vi umgås mycket men jag kan nu inte släppa in honom fullt ut i mitt hjärta då han är i ålder med mina barn och jag i ålder med hans föräldrar och vi jobbar på samma arbetsplats. Detta är verkligen en utmaning då jag inte känner mig attraktiv längre och allt har stannat upp☹️Samtidugt som jag tycker mer och mer om honom för varje dag. Sim om våra själar har samma ålder?!Så va noga med era beställningar!???? Ni får precis det ni beställer!

  • monika sofia blazic

   O jag önskar dig all lycka i världen. Jag är så glad för din skull att du har hittat din själsfrände. Hur gjorde du? Hur beställde du?
   Jag vill också beställa mannen i mitt liv 🙂

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Hej Agneta! 🙂

   Stort tack för din kommentar. Det är precis som du skriver att man får det man önskar sig så det gäller att vara noggrann och itne utesluta viktiga detaljer. 🙂

   You Rock!!!