3 tips för att lyckas med Attraktionslagen 6 kommentarer


Det är så roligt att så många är intresserade av Attraktionslagen och vill lära sig hur de kan skapa det liv som de älskar att leva. När du lär dig hur Attraktionslagen fungerar och hur du kan få den att verka till din fördel så kommer ditt liv att förändras för alltid. Ditt liv kommer aldrig att bli sig likt och du kommer finna så mycket fantastiskt som du aldrig sett förut. Livet blir plötsligt ett så härligt äventyr och oro, frustration, ångest, stress, ilska och irritation kommer inte plåga dig mer. I det här inlägget så får du 3 tips som förklarar hur Attraktionslagen fungerar.

3 tips, Attraktionslagen

1) Lär dig hur Attraktionslagen fungerar: Lagen om attraktion är en universell lag som svarar mot den vibration som du sänder för att manifestera positiva eller negativa erfarenheter i ditt liv. Attraktionslagen dömer inte och den fungerar endast i enlighet med din vibration. Så om du önskar positiva erfarenheter så är det viktigt att du tänker och känner mer positivt än negativt. Annars kommer du manifestera en hel del negativa upplevelser. Din vibration styrs av dina känslor och det är dina tankar som skapar dina känslor. Så det är viktigt att du är uppmärksam på dina känslor för de talar om för dig vad du är på väg att attrahera in i ditt liv.

2) Fokusera på dina önskningar med starka känslor: För att din önskan ska manifesteras så krävs det mer energi än vad en enskild tanke kan skapa så därför är det viktigt att du fokuserar dina tankar på din önskan så att det skapas härliga känslor också. Därför är det viktigt att fokusera dina tankar på varför du vill ha det du önskar. Fokusera på hur du kommer att känna när du har fått din önskan och se till att vara i de känslorna så ofta som möjligt. Gör sådant som skapar de känslorna hos dig, även om det inte direkt har med din önskan att göra. Så om du till exempel önskar dig en partner, fråga dig själv vilka känslor du kommer ha då och så tänker du tankar som skapar de känslorna redan innan du har din partner. På det sättet så sänder du ut den vibration som matchar det du önskar.

3) Minska störningar: Det är viktigt att du har så få störningsmoment som möjligt kring dig när du lär dig manifestera dina önskningar, speciellt i början då det kräver mer uppmärksamhet från dig. Du kommer behöva skapa nya rutiner som passar dig och som hjälper dig att behålla ditt fokus och då är det viktigt att du inte blir distraherad. För att minska störningar och distraktioner så är det viktigt att bland annat titta mindre på tv, lyssna mindre på radio, läsa färre tidningar och överlag undvika media som har en negativ effekt på dig, vidare är det också bra att minska umgänget med negativa och kritiska personer. Lär dig att meditera för det kommer hjälpa dig att stilla tjattret i hjärnan. Det finns massor med bra guider på nätet. Det räcker om du mediterar 15 minuter varje dag.


Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger om du sitter vid en dator och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 tankar om “3 tips för att lyckas med Attraktionslagen