3 tips för positivt tänkande 8 kommentarer


Noice, Marcus ÖhrnIgår hade jag en helt fantastisk kväll. Min man och jag var och lyssnade på Noice Forever och det var en nostalgitripp som hette duga. Noice var mina största idoler i mina unga tonår och på den tiden så var det i folkparkerna alla stora band spelade så varje spelning här i närheten med Noice var jag på. Det roliga igår var att jag dels kom ihåg varenda text och dels att jag förflyttades i tiden och verkligen kände mig som 14 år igen. Det var helt suveränt och självklart så stod jag allra längst fram och rockade loss.

3 tips för positivt tänkande:

 1. Komma med idéer om hur du kan vända negativa tankar till positiva. Istället för att älta saker du borde gjort annorlunda eller saker du misslyckats med så kan du prova att ändra dina tankar. Ge dig själv beröm för att du lärt dig något av dina misstag, kom ihåg att du inte är perfekt och att du ska göra bättre ifrån dig nästa gång.
 2. Använd visualisering. Föreställ dig vad du vill uppnå eller den person du vill vara genom att se det framför dig. Det blir en drivkraft för att få dig dit du vill och det hjälper dig att känna dig mer positiv inför den resa du har mot ditt mål. Det peppar och inspirerar dig vilket också hjälper dig att få bra idéer som hjälper dig på vägen.
 3. Vänd visualiseringen till handling. Nästa naturliga steg i visualiseringen är att tänka på hur du ska komma dit du ser dig själv. Det kommer hjälpa dig att göra en handlingsplan för att nå dina mål. Vad blir ditt nästa steg?

Vill du ha fler suveräna tips och verktyg för hur du med tankarnas hjälp kan förändra saker som känns tråkiga i ditt liv så kan du komma på Föreläsningen som ingen jävel vill se som snart kommer till en stad nära dig. För att se i vilka städer jag föreläser kan du klicka HÄR. Det vore jättekul att träffa dig när jag är ute och föreläser så skriv gärna i en kommentar till vilken stad du kommer så ses vi där.

Inlägg 42 #blogg100

Du kanske också gillar:

 • JubelJubel (2)
  Om någon skulle skriva en bok om ditt liv, skulle titeln då vara något i stil med Den […]
 • Dags för en makeover?Dags för en makeover? (4)
  Jag har haft en helt underbar lördag då jag har helt varit i min egen värld av tankar, […]
 • Gå utGå ut (2)
  Idag har vi fantastiskt väder här med rena värmeböljan så idag tänker ge mig ut och […]
 • Jag vill också vara en glad skit!Jag vill också vara en glad skit! (0)
  Mina första stapplande år i livet var underbara småbarnsår men någon gång kring […]
 • Allting är bara skit.Allting är bara skit. (24)
  Jag läser överallt om människor som  mår dåligt och jag önskar verkligen att jag […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 tankar om “3 tips för positivt tänkande