5 saker att göra varje dag


Attraktionslagen verkar ofta förvirrande för många, en del tror att man bara kan sitta ner och tänka på sin önskan och så kommer den och en del stressar upp sig över sökandet efter vad de ska göra för att manifestera sina önskningar. För att ge lite klarhet i förvirringen så får du här 5 saker du kan göra varje dag för att skapa de bästa förutsättningarna för att manifestera det du önskar. Det räcker alltså inte med att bara sitta och tänka men du behöver heller inte jaga runt efter en massa saker att göra för att manifestera dina önskningar.

Din morgon!

1) Det är viktigt att starta dagen med glädje.

Börja varje dag med tacksamhet. Det kan vara din säng, ditt sköna täcke, din mjuka kudde, den vackra tapeten, solen i fönstret, de snygga gardinerna, boken du läste igår kväll etc. Kom ihåg att ge ett särskilt tack till de saker som ger dig allra mest glädje.

Kom ihåg att lagen om attraktion svarar mot din vibration och du får mer av sådant som matchar dina känslor. Så börja dagen med att fokusera på de saker som du känner glädje för och du startar din dag i riktning mot önskemål och glädje.

2) Fokusera på din önskan.

När du är lite yrvaken och fortfarande ligger i sängen så är det ett bra tillfälle att tänka på dina önskemål och att visualisera dig i det önskade resultatet. Gör det tydligt genom att inkludera ljud, dofter och känslor. Ägna 5-10 minuter åt detta innan du kliver ur sängen. Under dagen kan du sedan när du har stunder över fokusera på din önskan för att ta dig närmare ditt mål.

Din dag!

3) Ditt dagliga mål.

Ha som dagligt mål att du ska vara glad. När du har det som mål så kommer du oundvikligen att leta efter saker som ger dig glädje. Din blick kommer dras till saker som får dig att le, saker som du tycker är vackra att se på, människor som är glada, saker som du uppskattar, ljud du gillar etc. Efter ett tag så kommer det här gå helt automatiskt.

Leta även efter möjligheter att ge och känna kärlek och förståelse. Känslor som kärlek, empati, medkänsla, förståelse och glädje har en väldigt hög vibrationsfrekvens.

Känn även känslan av trygghet för ditt högre jag är på din sida och du är ansluten till en högre källa av energi. 

Dessa känslor kommer att höja din vibrationsfrekvens till en som är mycket hög och som gör att du kan manifestera stora saker med hjälp av lagen om attraktion.

Minnen av nöd, brist, problem, svårigheter, skuld, skam, förluster, krig, terrorism, svält etc kommer att sänka din vibrationsfrekvens och din energi stagnerar på en låg nivå. Var uppmärksam på dina känslor och tankar. Helst vill du befinna dig i nuet och fokusera på vad som är bra och roligt i ditt liv.

Slutet av din dag!

4) På kvällen eller eftermiddag kan du gärna spendera tid på att fokusera på din önskan. om du t ex önskar dig mer pengar så fokusera på vad du skulle göra om pengar inte var ett hinder. Detta kommer att hålla dig i kontakt med din önskan och dess vibrationer.

Gör ingenting förrän du har tagit några minuter för dig själv. Du kan vänta 5 minuter innan du börjar med middagen, slår på TV:n, läser en tidning, lyssnar på radion eller gör något annat som distraherar din medvetenhet. Författaren och en av pionjärerna inom personlig utveckling, Charles Haanel, betonar att ”mental kontroll” är den första lektionen för att använda attraktionslagen.

5) Meditera.

Avsätt 15 minuter varje dag åt meditation. Meditation stillar det mentala tjattret så att du får kontakt med ditt högre jag. Efter meditationen så kan du skapa ett nytt mentalt tjatter som du själv styr över. Då kan du fylla din hjärna med produktiva och konstruktiva tankar som skapar härliga känslor inom dig.


You Rock!!!