5 tips för att höja din vibration


De här 5 tipsen är hämtade från E-kursen: Attraktionslagen i 30 Dagar.

Dag 5.

Att höja din vibration – det är en av hemligheterna till att attrahera dina önskningar med attraktionslagen. När du höjer din energi och din vibration så flyttar du dig till en högre frekvens. Detta ger dig helt nya möjligheter med nya realiteter som du kanske inte har upplevt tidigare. Ju mer du ökar höjer din vibration desto mer medveten blir du om hjärtats och kärlekens energi, desto mer i samklang med ditt högre jag blir du och desto snabbare attraherar du dina önskningar.

Den tid det tar att ta dig från där du är till där du vill vara är den tid det tar dig att ändra din vibration. Omedelbar manifestation är möjlig om du kan ändra din vibration på ett ögonblick. – Abraham-Hicks

Det behövs inga stora åtgärder för att höja din vibration.

 

  1. Uppskattning.Prata gärna högt om saker du uppskattar och berätta för folk i din omgivning vad du uppskattar just nu. Uppskattning är ett bra sätt att känna sig gladare och höja vibrationerna. Och det går inte att vara sur och känna uppskattning samtidigt. Testa gärna så får du se.

 

  1. Läs inspirerande citat.Citat är en bra källa till kunskap om hur attraktionslagen fungerar och de är dessutom ofta väldigt inspirerande. De kan hjälpa dig att må bättre, få dig att le, få dig att skratta etc.

 

  1. Var kreativ.Att göra något skapande är ett väldigt bra sätt att släppa en massa negativa tankar som sänker din vibration. Måla, handarbeta, skulptera, snickra eller vad du nu gillar att göra är alla härliga kreativa saker som skapar en härlig känsla inom dig. Man känner sig väldigt glad och nöjd med sig själv efter en stunds kreativitet.

 

  1. Ta ett djupt andetag.Att andas djupa andetag ger dig ny energi, lugnar dig och hjälper dig att landa och komma i kontakt med dig själv.

 

  1. Le.Ett leende använder färre muskler än rynkor och höjer din vibration. Det har en positiv effekt på ditt humör och sänker din stressnivå. Dessutom så smittar det så att människor du möter också börjar le och då får du ännu större anledning att le.

Om du vill arbeta med mig för att lära dig attrahera dina önskningar så finns två sätt jag kan hjälpa dig:

1) Gå en E-kurs om Attraktionslagen. Du hittar dem i min webshop som finns HÄR.

2) Boka tid för att bli coachad av mig. Du hittar all info kring det HÄR.