7 saker att komma ihåg när livet suger, del 7 2 kommentarer


Ni kanske kommer ihåg att jag berättade att mitt internet försvann igår men så var det tillbaka i morse så jag fick kontakta Telia och ta tillbaka min anmälan så de inte skickade någon tekniker. Det har fungerat suveränt hela dagen till för en timme sen då det lade av igen. Så nu sitter jag här och bloggar från mobilen igen. Jag tänkte att ni nu äntligen ska få sista delen i serien om 7 saker att komma ihåg när livet suger.

Här hittar du del 1 i serien HÄR, del 2 HÄR, del 3 HÄR,.del 4 HÄR  del 5 HÄR och del 6 HÄR.

7 fingrar7. Det bästa du kan göra är att fortsätta.

Var inte rädd för att resa dig och försöka igen. Var inte rädd för att leva igen och var inte rädd för att drömma igen. Låt inte ett hårt slag bygga upp murar kring ditt hjärta. Det är de största misstagen och de tuffaste motgångarna som ger oss de bästa och största lärdomarna. Det kommer att finnas tillfällen i livet när det känns som att allt som kan gå fel har gjort det och det känns kanske som om det här kommer vara för resten av livet men så är det inte. När det känns som om du bara vill ge upp så kom ihåg att ibland måste allt rasa innan det kan bli bra igen. Ibland måste du gå igenom det allra värsta för att komma till det allra bästa.

Ja, livet är tufft ibland men du är tuffare. Hitta styrkan till att le varje dag. Hitta modet att vara ditt sanna jag. Få andra människor att le, lev enkelt, älska generöst, var sann, var i nuet och stressa inte över saker du inte kan påverka.

Här är en bra attgöralista som du kan följa de tuffa dagarna.

 • Tänk positivt
 • Ät hälsosamt
 • Träna
 • Oroa dig inte
 • Arbeta strukturerat
 • Skratta ofta
 • Sov gott

Jag har nyligen gått med i Blogkeen så ni som har det får gärna följa mig så följer jag er tillbaka. :)

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “7 saker att komma ihåg när livet suger, del 7

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, tack och lov så har det kommit tillbaka så jag slapp skriva och skicka nyhetsbrev via mobilen. Vet inte om jag hade fixat det för jag tycker det går så långsamt för mig att skriva på mobilen. 🙂

   Så nu hoppas jag att vi har fortsatt uppkoppling så att jag kan jobba ordentligt. 🙂

   You Rock!!!