10


10 saker som gör att du misslyckas med Attraktionslagen 1 kommentar

Hallå alla Härliga! Jag hoppas du har en suverän dag! Jag har som vanligt pysslat med lite av varje vilket passar mig perfekt då jag gillar omväxling och är lite av en rastlös själ. 

Idag tänkte jag skriva lite om vad du kan undvika eller helt enkelt sluta göra för att få attraktionslagen att fungera till din fördel. Jag brukar ju ge ganska många tips kring Attraktionslagen här i bloggen men jag har märkt att det också finns ett behov av att få veta vad man inte ska göra så här kommer bland annat 10 saker du ska undvika helt.

Innan vi sätter igång så vill jag tipsa dig om nästa onlinekurs om Attraktionslagen och att manifestera sina önskningar som börjar den 12 november. Onlinekursen är uppbyggd så att det inte finns några tider att passa vilket gör att även om du har ett tajt schema så kan du vara med för du gör kursen i din takt på tider som passar dig.

Vad ingår:
* Livesändningar
* Övningar
* Inspiration
* Kunskap om att manifestera dina önskningar med Attraktionslagen
* Utmaningar
* Daglig pepp

Kursen pågår i 2 veckor och kostar 299 kr. Du betalar genom att Swisha till 0736-21 76 96. Efter betalning så skickar du mig ett PM på Facebook eller så skriver du en kommentar i evenemanget på Facebook så skickar jag dig länken till kursgruppen. Du kan läsa mer i evenemanget som du finner på Facebook genom att klicka HÄR.

(mer…)