30 tips


Serie om Attraktionslagen, sista delen 2 kommentarer

Hallå alla Härliga! Så var det dags för sista delen i den här serien om Attraktionslagen och du har nu fått totalt 30 tips alldeles gratis. Jag blir jätteglad om du vill dela det här inlägget vidare så att fler kan få ta del av de här 30 tipsen när de nu ändå är gratis.

dragonfly-1364579_1280

26. Tro inte att pengar köper lycka

Med pengar köper du materiella ting men du kan inte köpa passion, inspiration, lycka eller kärlek. Pengar kan inte köpa ambition eller framgång. Pengar kan inte köpa drömmar eller en mening med livet.

Lycka är en känsla och kommer inifrån. Och eftersom lycka är en känsla så kan du skapa den med hjälp av dina tankar och handlingar. Vad kan du tänka eller göra just nu för att känna lycka?

27. Ta ansvar

Du är ansvarig för ditt liv, dina tankar och dina känslor. Förvalta det ansvaret väl och världen ligger för dina fötter. När du låter andra människors ord, åsikter och beteenden styra ditt humör, dina känslor och ditt mående så har du också släppt ifrån dig ansvaret för ditt liv. Du har lämnat över kontrollen över ditt liv till din omvärld. Valet är ditt.

28. Ge inte upp

Aldrig någonsin!!!!

29. Ha tålamod

Tålamod är en del av att ha tillit. När du vet och litar på att Universum kommer leverera så är det inte så svårt att ha tålamod. Och ju mer tålamod och tillit desto snabbare leverans.

30. Inspirera och motivera andra

Med din ambition och entusiasm, så inspirerar och motiverar du människor i din omgivning. Visa andra att livet handlar om äventyret och resan. Visa andra att drömmar är det som avgör hur våra liv ser ut.

Del 1 i serien hittar du HÄR, del 2 HÄR, del 3 HÄR, del 4 HÄR och del 5 HÄR


Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger om du sitter vid en dator och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen.

Grupp om attraktionslagen på Facebook hittar du HÄR.