abraham hicks


Attrahera det du önskar på 30 dagar 3 kommentarer

attraktionsguidenHallå alla Härliga!

Livet är så härligt och jag bara njuter av att leva och se hur allting liksom bara faller på plats. Och det är så kul att se hur min grupp om Attraktionslagen bara växer hela tiden. Det är en grupp på Facebook och du är hjärtligt välkommen som medlem för att dela med dig, få inspiration och ställa frågor kring Attraktionslagen. Du finner gruppen HÄR.

Jag har skrivit en del här på bloggen om Attraktionslagen och hur den fungerar och idag tänkte jag dela med mig av en metod som fungerar väldigt bra för mig. Allt började med att jag lyssnade på ett klipp med Abraham Hicks och så var det en kille där som berättade om en metod som han hittat på själv och som fungerade väldigt bra för honom. Jag har lyssnat på det klippet massor med gånger för den killen låter så härlig och han är väldigt inspirerande. Jag skrattar varje gång jag hör klippet och du hittar länken till klippet längst ner i det här inlägget. Jag testade i alla fall den metoden som han berättar om och det har fungerat väldigt bra för mig.  (mer …)


Att manifestera enligt Attraktionslagen. 4 kommentarer

Det här inlägget är en fortsättning på mitt föregående inlägg där jag lovade att jag skulle beskriva LoA lite utförligare så här kommer det.

Lagen om Attraktion fungerar alltid. Oavsett om det du manifesterar är önskat eller oönskat. Och LoA fungerar hela tiden, dygnet runt. Det är en naturlag precis som Gravitationslagen. Abraham Hicks beskriver LoA väldigt bra och pratar bland annat om 3 steg för hur det fungerar:

JulrosSteg 1: Önska/be. Önskar och ber gör vi hela tiden oavsett om vi är medvetna om det eller inte. Vår önskan kommer ofta från en kontrast, dvs vi upplever något som vi inte vill ha och ser då klarare vad vi istället vill ha. Du behöver bara be en gång och sedan gå vidare till steg 3 för att ta emot det du önskar.

Steg 2: Universum svarar. Det här är inte din uppgift och det här steget sker  automatiskt och du kan inte styra över det.

Steg 3: Ta emot. Det här är det steg som de flesta upplever problem med att genomföra och jag tänkte därför ge mig på uppgiften att förklara mer ingående hur det fungerar.

(mer …)