advent


Adventskalender om Personlig Utevckling, Lucka 2! 3 kommentarer

Adventskalendern, lucka 2!

Det låter som om det kommer inifrån det bakre vedbåset och Astrid smyger långsamt dit, hon lutar sig försiktigt in i båset och längst in i ena hörnet sitter en väldigt liten. Innan Astrids hjärna hann förstå vad det var som satt i hörnet så försvann den lilla varelsen med en hastig rörelse och Astrid skyndade in i båset för att försöka se var varelsen försvann men all ved var i vägen så hon kom inte tillräckligt långt in för att kunna se något annat än ved. Astrid funderade över det hon såg och insåg att det måste ha varit inbillning för så små människoliknande varelser finns väl inte. Vad skulle det kunna vara för något? Och varför skulle den sitta i hennes vedbod och gråta?

(mer …)


Upptagen med att göra ingenting.

Ja, det känns verkligen som om jag de senaste dagarna har varit: ”Busy, busy, busy doing nothing at all. Jag vet inte riktigt vad jag har gjort men jag vet att jag inte har legat på latsidan i alla fall. Däremot så ser jag att en hel del saker har blivit lidande och bloggen är en av de sakerna, tyvärr.

1502078_550973508326974_1914990585_n

Foto: Anneli Särnblad

Ni kommer väl ihåg min kvällsserie med tipsen? Två kvällar i rad nu så har jag inte lagt upp några tips så ikväll kommer ni att få 3 tips i samma inlägg. En sak som jag vet att jag har gjort i alla fall är att jag dels har jobbat med E-kursen om självkänsla och att jag har förberett för att starta en ny omgång av den E-kursen för de som missade den förra. Ni kan läsa mer om E-kursen genom att klicka HÄR.

20140811_221335-crop

Idag är det första advent och det firar vi här hemma med adventsfika i eftermiddag. Fikat den här söndagen blir skinkmackor och pepparkakor. Så idag ska min man och dotter griljera skinka och baka pepparkakor medan jag gör mer pyssel här hemma. Och nu ska jag hjälpa  min dotter att städa i hennes rum.

 

Önskar er en skön advent och så ses vi här ikväll med tipsen.