Adventsstake


Kunde aldrig ana att jag skulle göra en sådan sak. 4 kommentarer

Att göra saker för första gången är alltid uppfriskande och ger nya perspektiv. Och när man gör nya saker utan direkt planering så tillkommer även ett härligt överraskningsmoment. Och jag har verkligen gjort något som jag aldrig trodde jag skulle göra, något som jag inte ens trodde att folk gjorde. Och det kanske folk inte gör heller, vad vet jag.

Det jag har gjort är att jag har köpt en Adventsstake som matchar tapeten. När jag såg den i affären så var min spontana tanke att den skulle passa perfekt i rummet för den matchar tapeten där. Jag kunde inte låta bli att skratta åt mig själv. Brukar du köpa saker som matchar tapeterna? Men visst blev det snyggt? Bilden är lite liten men du ser de svarta snirklingarna på staken som går igen i tapeten.

Adventsstake

Idag har det mest varit skrivjobb så det har varit en lugn och skön dag vid datorn samtidigt som jag haft ett öga på TV:n för att se vad som händer på det politiska  planet.

Det jag älskar med mitt jobb är att jag får göra så olika saker och jag längtar så mycket till på måndag för då ska jag göra det HÄR.

Senare ikväll så kommer ett inlägg med 10 saker som lyckliga människor undviker. Missa inte det.

You Rock!!!