ärlighet


Den nakna avskärmningen 4 kommentarer

Precis som vatten

Precis som vatten

Ja, serien om min resa från botten till toppen fortsätter och jag känner att den nu har börjat nå ett djupare plan. Ett plan som är djupt och helt hisnande. Hisnande för det är helt främmande och ändå så välbekant, okänt och ändå så kärt, välkommet och ändå så skrämmande, nära och ändå så långt bort. Obegripligt? Ja, jag förstår det för jag begriper det inte ens själv men jag känner rörelsen inom mig. Det är som en vågrörelse, en lätt krusning av energi som njuter sig fram och inte låter sig stoppas. Den rör sig inåt, utåt, framåt, bakåt, under, över och i alla riktningar för att inte missa någon liten vrå. Det är en våg av ljus, en rörelse av kraft, en krusning av värme, en känsla av styrka och obönhörlighet. Ja, vad är det då jag försöker beskriva? Kom, så utforskar vi det tillsammans, naket och utan omsvep.

Vill du läsa de andra delarna om min resa så hittar de dem här:  Del 1, Del 2, Del 3,Del 4,Del 5, Del 6, Del 7, Del 8, Del 9 De mest delade inläggen är del 1, 4 och 8. (mer …)


Den nakna ärligheten 8 kommentarer

BukettHallå! Jag lever! Ja, jag vet. Jag har inte skrivit på 2 dagar men det beror endast på tidsbrist och trötthet. Innan jag började skriva den här serien om min resa från botten till toppen så  var jag väldigt tveksam för jag visste inte riktigt vilken reaktionen skulle bli. Jag var orolig för att det skulle bli jobbigare för mig att skriva om den här resan med tanke på de eventuellt krävande reaktioner jag skulle få. Nu är jag glad att jag började skriva för det har gett mig flera viktiga nyttigheter. Jag har fått många kommentarer och där har skrivits så många klokheter som har gett mig mycket att fundera över vilket sen lett till en hel del insikter. Så man kan säga att era kommentarer har fått mina tankar i en bra riktning och det uppskattar jag väldigt mycket. En annan nyttighet är att jag helt enkelt har fått skriva av mig så det här har helt enkelt blivit en ventil där jag har kunnat släppa ut snurriga tankar tankar.

Här kan du läsa de tidigare inläggen: Del 1, Del 2, Del 3, Del 4, Del 5 (mer …)