Åsa Vesterlund


7 saker att komma ihåg när livet suger, del 4. 2 kommentarer

rp_528131_10151037140818215_1601434802_n.jpgSatt här och funderade lite och kom att tänka på de där originalen till människor som brukar finnas i varje stad. Ni vet den där tanten i 70-årsåldern som har färgat håret lila och bär en orange tröja, turkosa byxor, rosa strumpor och gröna skor. De flesta människor tittar lite konstigt på henne och tänker att hon är galen eller i alla fall att hon inte har alla hästar hemma. När jag ser den där tanten så tänker jag alltid att, Yes, det där är jag om 30 år. Och så har jag alltid tänkt, jag har alltid känt en viss connection med de där originalen. Och det fick mig också att tänka på ett blogginlägg som jag läste för ett tag sedan inne hos Hollywoodfrun, Åsa Vesterlund. Inlägget heter: ”Sluta vara en sådan medium svensk” och jag tycker hon har så rätt i det hon skriver. Och jag har ju skrivit en del på bloggen om hur viktigt det är att man vågar vara sitt eget unika jag och strunta i vad omvärlden tycker, tänker och säger. Så jag säger bara, Heja Åsa och Heja alla ni som vågar vara ert unika Jag.   You Rock!!!

Och, så var det dags för del 4 i serien: 7 saker att komma ihåg när livet suger.

Du hittar del 1 i serien HÄR, del 2 HÄR och del 3 HÄR.

4 fingrar4. Oro, gnäll och klagan förändrar ingenting.

De som klagar mest är oftast de som utför minst. Det är alltid bättre att försöka göra något stort och misslyckas än att försöka göra ingenting och lyckas. Det är inte över om du misslyckas utan det är över när du inte gör någonting men klagar på det hela tiden. Om du tror på något så ska du fortsätta att försöka. Låt inte det förflutna kasta skuggor över din framtid. Att ägna din dag åt att klaga på gårdagen kommer inte att göra din morgondag ljusare. Låt det du har lärt dig förbättra hur du lever din dag idag. Gör en förändring och se inte tillbaka med bitterhet och klagan.

Och oavsett vad som händer kom ihåg att sann lycka kommer först när du slutar gnälla över dina problem och istället börjar vara tacksam över alla de problem som du inte har.

Stor härlig lördagskram till er allihop och Rocka järnet nu.